• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۵۴۲۲
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۵
قزوین » سیاسی
رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در مراسم نهم دی استان قزوین:

قوای سه گانه باید انقلابی عمل کنند

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: قوای سه گانه باید بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، انقلابی عمل کنند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حمیدرضا حاجی بابایی در مراسم گرامیداشت ۹ دی شهر قزوین که در خیابان شهدای این قوای سه گانه باید انقلابی عمل کنندشهر برگزار شد،  گفت: دشمنان انقلاب اسلامی در ۴۰ سال گذشته فتنه­‌های گوناگونی را علیه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی به کار گرفتند و باید بر اساس منویات رهبر انقلاب، مراقب فتنه ­های دشمن در آینده نزدیک باشیم.
رئیس کمیسیون تلفیق مجلس با اشاره به توطئه‌­های اخیر دشمنان انقلاب اسلامی برای به انزوا و سکوت کشاندن نیرو‌های انقلابی در شرایط حساس کنونی کشور، گفت: رهبر انقلاب فرمودند که در سال آینده شاهد فتنه ­های گوناگون خواهیم بود و عوامل داخلی و خارجی تلاش می­ کنند تا مقدسات را از مردم ایران بگیرند.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکا دشمن فعالیت ­های هسته­‌ای و فناورانه کشورمان نیست بلکه دشمن اصلی آنان با اعتقادات مردم ایران به مکتب اهل بیت (ع) است، افزود: آن انرژی هسته ­ای و فناوری­‌ای خطرناک است که بر اساس تفکرات اهل بیت (ع) تشکیل شده باشد. بر همین اساس مردم ایران اسلامی در ۹ دی به میدان آمدند تا جلوی فعالیت ­های دشمنان را بگیرند.
حاجی بابایی با تأکید بر اینکه امروز پس از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، اهداف شهدا، انقلاب اسلامی و کارآمدی نظام اسلامی به دنیا نشان داده شده است، گفت: دشمن به دنبال آن است که کارآمدی نظام جمهوری اسلامی ایران را با مطرح کردن مباحث انحرافی به چالش بکشد.
رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران موفق شده است عراق، سوریه و لبنان را از دست آمریکایی ­ها و پیروان اسلام آمریکایی و آل سعود خارج کند، افزود: امروز توانستیم با مقامت رزمندگان جبهه مقاومت، تنگه احد سوریه را از دست دشمن خارج کنیم و در لبنان، یمن، اروپا و آمریکا نیز اسلام و اهل بیت (ع)، پیش روی مردم قرار گرفته است.
حاجی بابایی با بیان اینکه امروز آمریکا و کاخ سفید می­ داند که اسلام واقعی، از جمهوری اسلامی ایران فریاد زده می­شود، گفت: کسی منکر پیروزی جمهوری اسلامی ایران در غرب آسیا در نبرد‌ها و هماورد‌های رودرو با آمریکا نیست و به برکت خون شهدا، آمریکا را از منطقه سوریه بیرون کردیم.
قوای سه گانه باید انقلابی عمل کنندنماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه امروز پس از ۴۰ سال شاهد هستیم که اهداف انقلاب اسلامی به سرعت در حال نفوذ و گسترش در کشور‌های منطقه و جهان است، افزود: امروز به برکت خون شهدای انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت، شاهد حضور نزدیک به ۳۰ میلیون نفری مردم اقصی نقاط دنیا در مراسم راهپیمایی اربعین و رقم زدن بزرگ‌ترین رویداد تاریخی در جهان هستیم.
حاجی بابایی با بیان اینکه امروز استکبار جهانی در غرب آسیا زمین گیر شده است، گفت: ریشه توطئه‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، ناشی از شکل گیری انقلاب اسلامی بر اساس تفکرات اهل بیت (ع) و مکتب عاشوراست.
او افزود: وحشت آمریکا از انقلاب اسلامی ایران به دلیل تحول عظیمی است که در دنیا به وجود آورده است و آمریکا در تلاش است تا با استفاده از عناصر خودفروخته داخلی به اهدافش برسد.
رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۹ دی با پشتوانه مردمی، علیه تفکرات ضد انقلاب و اهل بیت (ع) شکل گرفت، گفت: حضور گسترده مردم در ۹ دی برای دفاع از اهل بیت (ع) و انقلاب اسلامی در طول تاریخ مثال زدنی است.
وی افزود: ملت ایران به دنیا ثابت کرده اند که هر وقت نیاز باشد در برابر استکبار بایستند، هیچکس جلودارشان نخواهد بود.
حاجی بابایی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران در همه صحنه‌های بین المللی آمریکا را سرجایش نشانده و نظامیان آمریکایی را از منطقه متواری کرده است، گفت: امروز آمریکا در منطقه غرب آسیا به شدت منزوی شده است تا جایی که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با استفاده از تاریکی شب به عراق و یکی از پایگاه‌های آمریکایی سفر کرده و بلافاصله به کشورش برمی گردد.
حاجی بابایی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران در همه صحنه‌های بین المللی آمریکا را سرجایش نشانده و نظامیان آمریکایی را از منطقه متواری کرده است، گفت: امروز آمریکا در منطقه غرب آسیا به شدت منزوی شده است تا جایی که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با استفاده از تاریکی شب به عراق و یکی از پایگاه‌های آمریکایی سفر کرده و بلافاصله به کشورش برمی گردد.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز آمریکا به این نتیجه رسیده است که با تفکر انقلاب اسلامی ایران نمی‌تواند مقابله کند، گفت: استکبار جهانی امروز به این نتیجه رسیده است که توان رویارویی نظامی با جمهوری اسلامی ایران را ندارد چرا که امروز ایران اسلامی به قدرت اول دفاعی در منطقه غرب آسیا تبدیل شده است.
به گفته حاجی بابایی، امروز فناوری موشکی، جمهوری اسلامی ایران را به بزرگ‌ترین قدرت منطقه‌ای تبدیل کرده است و آمریکا و هم‌پیمانانش در تلاش هستند تا با قدرت عظیم منطقه‌ای ایران مقابله کنند.
رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی به برنامه‌های آمریکا برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: کاهش اقتدار ایران در جریان مذاکرات هسته ای، کاهش توان دفاعی جمهوری اسلامی در صنعت موشکی و ایجاد جنگ روانی و اقتصادی، از جمله برنامه‌های آمریکا در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی ایران است.
حاجی بابایی افزود: آمریکا در جنگ اقتصادی تصور می‌کند که می‌تواند پیروز شود، اما آن‌ها باید بدانند که میلیون‌ها جوان همانند شهید حججی در جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با جنگ اقتصادی و روانی دشمن آماده جانفشانی هستند.
رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با ابراز تأسف از اینکه در طول ۴۰ سال گذشته، اقتصاد جمهوری اسلامی ایران، لیبرالی عمل کرده است، گفت: اقتصاد لیبرالی، انقلابی گری مسئولان را به گروگان گرفته است و امروز در آستانه چهل سالگی انقلاب باید با اشرافی گری مقابله کرد.
او افزود: رهبر انقلاب اسلامی همواره بر وحدت میان مسئولان و مردم تأکید دارند و باید در سایه حفظ انسجام ملی، مشکلات کشور و راهکار‌های حل و فصل آن‌ها بیان شود.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئولان کشور همانند دوران دفاع مقدس برای حل مشکلات اقتصادی کشور، جهادی عمل کنند، گفت: در جریان انتخابات ریاست جمهوری دهم ۸۴ درصد از مردم در انتخابات حضور پیدا کردند که به آمریکا و اروپا بگویند که به دنبال تحریم ایران نباشید و دنیا در برابر حضور میلیونی مردم در همه پرسی، متوقف شده بود.
حاجی بابایی با بیان اینکه کالبد شکافی رویداد ۹ دی سال ۸۸ می‌تواند بسیاری از مشکلات امروز کشور را حل و فصل کند، افزود: حضور میلیونی مردم ایران در پای صندوق‌های رأی به آمریکا و ایادی استکبار ثابت کرد که ملت ایران می‌توانند قفل‌های اقتصادی را بشکنند و به اقتصاد ایران رونق دهند، اما با حضور عوامل خود فروخته و فتنه گر در کشور، اقدامات انقلابی و قله افتخارات مردم ایران به دره‌ای تاریک تبدیل شد.

در پایان مراسم یوم الله ۹ دی، بیانیه پنج بندی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قرائت شد.
در این بیانیه آمده است:
یوم الله ماندگار نهم دی ماه، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، روز نمایش معجزه الهی و تجلی وحدت ملت عاشورایی ایران اسلامی حول محور ولایت و نماد ولایتمداری است که با دست قدرت الهی و عینیت بخشیدن به تکلیف گرایی و عمل بهنگام برگرفته از دیانت، بصیرت و دشمن شناسی امت، حماسه‌ای بی بدیل خلق و با حضور خودجوش مردم در صحنه و شرکت در عظیم‌ترین راهپیمایی تاریخ، فتنه رذیلانه آمریکایی- صهیونیستی را در هم پیچید. اینک در نهمین سالگرد این حماسه ماندگار و همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حمد و سپاس پروردگار منان و با بانگ رسا و دشمن شکن «الله اکبر- خامنه‌ای رهبر» اعلام می‌داریم:
۱- ولایتمداری، بصیرت و استقامت، رمز ماندگاری انقلاب اسلامی و حراست از نعمت بی بدیل الهی ولایت فقیه، این رکن رکین نظام اسلامی را وظیفه شرعی و ضامن ثبات و امنیت کشور و مهار فتنه‌ها دانسته و آمادگی تا پای جان برای اطاعت محض و بی، چون و چرا از فرامین و رهنمود‌های حیات بخش مقتدای عظیم الشأن امت اسلامی و رهبر عزیزتر از جان مان را اعلام می‌نماییم.
۲- فتنه آمریکایی-صهیونیستی سال ۱۳۸۸ کودتای بین المللی با الگوی اهریمنی انقلاب رنگین و جنگ نرم برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بود که با دست قدرت الهی، هدایت‌های حکیمانه امام المسلمین، بصیرت، دشمن شناسی و عمل به هنگام مردم متدین و سلحشور با شکست مواجه شد؛ لکن همنوایی سران داخلی فتنه با دشمنان خارجی، گناه بس عظیم و نابخشودنی است که هرگونه تلاش مذبوحانه برای تطهیر جرم و جنایت غیرقابل عفو و بخشش آن‌ها را شدیداً محکوم می‌نماییم.
۳- با تشدید سیاست‌های خصمانه نظام سلطه و تلاش مذبوحانه معاندین برای التهاب آفرینی و کاهش امید و اعتقاد مردم به نظام اسلامی از طریق جنگ روانی و اقتصادی، لازمه نصرت و استیلا بر تنگنا‌های کنونی را، هوشیاری و استقامت همگان- جامه عمل پوشاندن بر اقتصاد مقاومتی درون زا و اقدامات عملی مسئولین با تلاش حداکثری برای تحقق مطالبات به حق مردم و برخورد جدی با پدیده شوم گرانی و تورم بی سابقه ماه‌های اخیر می‌دانیم.
۴- اهتمام مجدانه مسئولین در صیانت از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی و پایبندی به استقلال همه جانبه سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی و حساسیت توأم با حفظ روحیه انقلابی در برابر دشمنان عنود خاصه شیطان بزرگ آمریکای جهانخوار با استعانت از ذات اقدس احدیت جل و علا و اتکا به توانمندی‌های داخلی و دل نبستن به بیگانگان را جهاد کبیر و لازمه غلبه بر کارزار ددمنشانه استکبار جهانی و عبور عزتمندانه از فتنه جاری می‌دانیم.
۵- با آگاهی از توطئه‌های استکبار جهانی، مراقبت مسئولان کشور و رصد هوشمندانه تحرکات به منظور شکست انجامیدن جنگ ترکیبی تحمیلی آمریکای سلطه جو، عملیات روانی ضد انقلاب و رسانه‌های وابسته در راستای شبهه افکنی، سیاه نمایی، آشوب و القای ناکارآمدی نظام دینی در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و سال ۱۳۹۸ اقدامات روشنگرانه همراه با تبیین دستاورد‌های گرانسنگ نظام اسلامی را خواهانیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شش بازیکن نوجوان اصفهانی در فهرست تیم ملی فوتبال نوجوانان
اقامه نماز باران در حرم امام‌زاده شاه قاسم (ع) یاسوج
توزیع ۲ هزار تن بذر گندم در گلستان بین کشاورزان
صدور گواهی انحصار وراثت با بهره‌گیری از داده‌های پایگاه خانواده ثبت احوال
مهار آتش سوزی نخلستان‌های بندرعباس
نشست مشترک مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی و سفیر چین برای گسترش همکاری‌های ترانزیتی و تولیدی
اعزام پیرغلامان یزدی به اجلاس پیرغلامان و خادمان حسینی در مشهد
چهارمین موفقیت بین المللی فیلم رودخانه‌ها برنمیگردند به تهیه کنندگی و‌کارگردانی امید شکریازی
سامانه گرمسیری به دشت‌های گاوی و بان‌رحمان رسید
زعفران در انتهای مسیر برند‌سازی جهانی
مختومه شدن بیش از ۱۴ هزار و ۶۰۰ پرونده در دادگاه صلح لرستان
آغاز برداشت طلای سرخ در بهمن آباده
نشست هم اندیشی دبیرخانه های شورای سلامت و امنیت غذائی منطقه ۵ کشور
فصل جدید پویانو با اضافه شدن ۴ عروسک جدید
هوای فارس سرد و بی باران
عیادت نماینده ولی فقیه در خوزستان از جوان حادثه دیده اهوازی
آشنایی ۷۰۰ هزار نوجوان با مجموعه سرگذشت استعمار
نوسازی ناوگان دریایی نیازمند ۱۶ میلیارد یورو منابع مالی
انتشار کتاب سرگذشت شهرکرد
واقعیتی که پنهان نمی ماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)