• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۷۲۰۴
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۴
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
در سی و سومین دوره انتخاب معرفی کشاورزان نمونه؛

واژه های "نه و نمی شود"باید از فرهنگ ما در عمل حذف شود

وزیر جهاد کشاورزی: باید واژه های نه و نمی شود از فرهنگ ما در عمل حذف شود.

واژه های به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛­­ محمود حجتی در سی و سومین دوره انتخاب معرفی کشاورزان نمونه افزود: ارباب رجوع های ما کشاورزان هستند و باید به آنان پاسخ مثبت بدهیم.
وی با بیان اینکه باید در تحقق برنامه ها کلمه های نه و نمی شود را حذف کنیم گفت: باید از این کشاورزان نمونه که از امکانات و ظرفیت،​ استفاده بهینه کرده اند درس بگیریم.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه ما محدودیت آب نداریم افزود: چگونگی مصرف آب مهم است که باید از آن استفاده بهینه شود.
حجتی به تولیدات برخی کشاورزان نمونه اشاره کرد و گفت: در بخش گندم کشاورز نمونه ما 13 هزار و 571 کیلو گرم در هکتار تولید داشته در حالی که متوسط کشور سه هزار و 100 کیلوگرم است.
وی با تاکید بر جمله (ما می توانیم) افزود: در سال های اول دهه 90 ، 6 تا 7 میلیون تن گندم وارد می کردیم اما اکنون در سال های اخیر نیازی به واردات نداریم و این موضوع با تلاش کشاورزان محقق شده است.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه کشاورزان نمونه و پیشرو به ما درس های فراوانی می دهند به بخش چغندر اشاره کرد و گفت: کشاورز نمونه ما در این بخش 173 تن چغندر تولید داشته است.
حجتی افزود: در سال 92 حدود چهار میلیون تن تولید چغندر داشتیم اما این رقم در سال گذشته به هشت میلیون تن رسیده است.
وی گفت: در دهه 70 به ازای هر مترمکعب آب 200 گرم تولید شکر داشتیم در حالی که در سال های اخیر به ازای هر متر مکعب آب 600 گرم تولید داریم.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه اینها آرزوهای دور و دراز و هوا و هوس نیست افزود: باید باور کنیم که می توانیم.
حجتی اضافه کرد: همچنین باید کلمات نداریم و نمی توانیم از واژگان فرهنگان ما و در عمل حذف شود.
وی به میانگین تولید برنج کشاورز نمونه اشاره کرد و گفت: این کشاورز 12 تن و 800 کیلو گرم در هر هکتار تولید داشته است.
وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر توجه به نیاز ملت و کشور افزود: همچنین باید کشاورزان و بخش تولید مورد توجه قرار گیرند.
حجتی با بیان اینکه باید کاری کنیم محصولات برای دیگران گران تمام نشود گفت: باید صرفه اقتصادی را برای کشاورزان و مصرف کنندگان مهیا کنیم.
وی با تاکید بر اینکه ما روزانه و لحظه ای مسائل و موارد مربوط به کشاورزی را رصد می کنیم افزود: هر لحظه بالا و پایین رفتن قیمت محصولات کشاورزی رصد می شود تا آسیب شناسی شود.
وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: اما محدودیت ها و مشکلات بسیار زیادی فرا روی همه ما وجود دارد که باید با تعامل و تلاش مضاعف این محدودیت ها را برطرف کنیم.
حجتی بر توجه ویژه به تولید و تولید کننده قبل از هر چیز تاکید کرد و گفت: قطعاً هزینه های دولت برای رفع مشکلات تولید کنندگان بیشتر از زمانی است که برای جلوگیری از این مشکلات باید اقدام شود.
وی همچنین به تولید کلزا اشاره کرد و افزود: کلزا کار نمونه هفت هزار و 100 کیلوگرم تولید داشته در حالی که متوسط تولید دو هزار کیلو بوده است که این جای تشکر از همت کلزا کاران و دست اندر کاران این بخش دارد.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: امسال دانه کلزایی که برداشت کردیم 6 برابر دو سال قبل و دو برابر سال گذشته بود و امیدوارم به رقم 600 هزار تن در کل کشور برسیم.
حجتی به تولید 30 تن پسته در هر هکتار پسته کار نمونه اشاره کرد و افزود:​ این رقم 20 برابر متوسط تولید است.
وی گفت: در سیب درختی،​ 165 تن در هکتار تولید شده است در حالی که متوسط آن 16 تن در هکتار است.
حجتی به پرروش ماهی در قفس اشاره کرد و گفت:​ ما می توانیم یک میلیون تن تولید داشته باشیم و این شدنی است.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: درسی که می توانیم بگیریم آن است که از ظرفیت ها و امکانات خود به طور کامل استفاده کنیم و بدانیم هر چه تلاش کنیم باز موضوعی برای تلاش مضاعف وجود دارد.
وی با بیان اینکه ظرفیت و امکانات بسیاری برای کشاورزی وجود دارد گفت: متوسط بارندگی را نباید به سرزمین تقسیم کنیم و تنبلی و ناکارآمدی خود را توجیه و از تولید سر باز زنیم.
حجتی اضافه کرد:​ باید از من به عنوان وزیر جهاد کشاورزی این سوال شود که در جاهایی که بارندگی زیاد است چه اقداماتی صورت گرفته است.
وزیر جهاد کشاورزی ابراز امیدواری کرد: این واحدهای نمونه به سایر کشاورزان معرفی شوند تا در بحث آموزش و استفاده بهینه از امکانات به آنان کمک رسانی صورت گیرد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)