پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اینترنتی خبرگزاری معا، وزارت امور خارجه فلسطین از نهادهای بین المللی خواست برای جلوگیری از دور تازه شهرک سازی های رژیم صهیونیستی و تصرف اراضی شهروندان فلسطینی در کرانه باختری وارد عمل شوند.
وزارت امور خارجه فلسطین ادامه و تشدید روند شهرک سازی در اراضی اشغالی کرانه باختری را محکوم کرده و اعلام کرده است خروج اسرائیل از یونسکو نشان دهنده نگرش تحقیر آمیز اسرائیل به مراجع بین المللی و مصوبات آنهاست. اصرار بر تمرد از مصوبات این نهادهای بین المللی و از جمله سازمان علمی فرهنگی ملل متحد [یونسکو] نشان آشکار بر اصرار اشغالگران در تعرض به اماکن دینی و آثار تاریخی در چارچوب جنگ تمام عیار علیه موجودیت فلسطینی ها به ویژه در منطقه موسوم به منطقه جیم (در کرانه باختری) است.
وزارت امور خارجه فلسطین با ارسال نامه ای، از یونسکو و سازمان ملل متحد خواست است برای حفاظت از باقیمانده آبروی خود به سرعت وارد عمل شوند و اسرائیل را به عنوان رژیمی اشغالگر ملزم سازند تا به مصوبات این نهادها عمل کند و مقامات اسرائیلی را که قوانین بین المللی و حقوق بشری را نقض کرده اند تحت پیگرد قرار دهند.
در ادامه نامه وزارت امور خارجه فلسطین آمده است: اشغالگران و شهرک نشینان بر شدت یهودی سازی اراضی شهروندان فلسطینی در روستاهای الولجه و الینابیع و بتیر افزوده اند و در صدد یهودی سازی این منطقه و گسترش شهرک های واقع در اراضی فلسطینی ها و احداث شهرک های تازه هستند. در همین چارچوب حملات تازه ای برای تصرف اراضی روستای بتیر آغاز شده است و می خواهند تاریخ این منطقه را تغییر دهند. سازمان یونسکو نام روستای بتیر را در فهرست میراث جهانی ثبت کرده است.