پخش زنده
امروز: -
امسال 62میلیون دلار کالا ازچهارمحال وبختیاری به خارج ازکشور صادر شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز چهارمحال و بختیاری، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: از ابتدای امسال تاکنون حدود62میلیون دلار کالا از این استان صادر شده است که بخش زیادی از 85 میلیون دلار هدف صادراتی را محقق کرده است. 
سیدنعیم امامی با اشاره به اینکه برخی ازصادرات استان در آمارهای رسمی لحاظ نشده و عدد واقعی صادرات استان بیش از 62 میلیون دلار است، تاکید کرد: اکنون تولیدکنندگان استان به 22 کشور محصول صادر کردند.
امامی گفت:کولر،یخچال و فریزر،آبگرمکن، بادام،ماشین آلات و ادوات کشاورزی،خوراک دام و طیور و ابزیان، خمیرمایه، سیلندر گاز،ورق خودرو از مهمترین اقلام صادراتی هستند.
امامی با تاکید بر لزوم حمایت از صادرکنندگان استان، بیان کرد: باید با ایجاد امید و انگیزه و مقرراتزدایی در جنگ اقتصادی موجود به آنان کمک شود زیرا جنگ اقتصادی قانون نمیخواهد بلکه آزادی نیاز دارد تا قوانین دست و پاگیر از صنعت برداشته شده و راه تولید باز شود.