• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۲۰۲۴۰
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
امیر سیاری:

فرماندهان شهید نهاجا الگوی مدیریت جهادی هستند

 معاون هماهنگ‌کننده ارتش: برای ایجاد مدیریت جهادی در جامعه امروز باید زندگی و نحوه مدیریت شهدای نیروی هوایی مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ امیر دریادار «حبیب الله سیاری» در مراسم گرامی‌داشت بیست و چهارمین سالگرد عروج شهید «منصور ستاری» فرمانده فقید نیروی هوایی ارتش که صبح شنبه در ستاد نهاجا برگزار شد، با اشاره به اینکه همه انسان‌ها باید به کشورشان افتخار کنند، اظهار داشت: انسان موفق کسی است که کشورش به وجودش افتخار کند و همه شهدای نیروی هوایی از جمله این افراد هستند که افتخار کشور بودند و در تاریخ ماندگار شدند.
وی با بیان اینکه باید بدانیم که چگونه این افراد سربلند و باعث افتخار کشور شدند، گفت: «مدیریت جهادی» باعث شد که این افراد تاریخ‌ساز شوند، در تاریخ بمانند و مردم به وجودشان افتخار کنند.
معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: باید ببینیم که مدیریت جهادی و مدیریت معمولی چه تفاوتی دارد؛ ایثارگری، از خودگذشتگی، ولایت‌مداری، شهادت‌طلبی و دلسوزی اگر همراه با مدیریت باشد، مدیریت جهادی ایجاد می‌شود.
امیر سیاری ادامه داد: شهیدان بابایی، دوران، ستاری و اردستانی بین وظیفه و تکلیف، تفاوت قائل بودند؛ آن‌ها تکلیفی عمل کردند؛ چرا که احساس کردند باید کاری کنند که کشورشان به آن‌ها افتخار کند.
وی با بیان اینکه برای ایجاد مدیریت جهادی در جامعه امروز باید زندگی و نحوه مدیریت شهدای نیروی هوایی مورد بررسی قرار گیرد، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خیلی‌ها از نیروی هوایی رفتند و همه به این فکر بودند که نیروی هوایی دیگر نمی‌تواند کاری کند؛ اما همین شهیدان با مدیریت جهادی وارد عمل شدند.
معاون هماهنگ کننده ارتش اضافه کرد: حمله با ۱۴۰ فروند هواپیما به اقصی نقاط کشور عراق در روز دوم جنگ نشان از مدیریت مطلوب آن‌ها بود و کسی باور نمی‌کرد چنین اتفاقی در اوایل جنگ رخ دهد؛ لذا باید نقش نیروی هوایی در جنگ بررسی شود.
دریادار سیاری یادآور شد: در زمان جنگ بیش از ۱۵۰ عملیات اسکورت انجام شد و هماهمگی تنگاتنگی بین نیروی دریایی ازتش و نیروی هوایی وجود داشت؛ عملیات اسکورت بیش از ۱۰ هزار کشتی از تنگه هرمز تا خلیج فارس انجام شد که از این تعداد کشتی ۲۵۰ فروند مورد اصابت موشک دشمن قرار گرفت و تنها ۲۵ کشتی از بین رفت.
وی افزود: اگر این عملیات‌ها نبود و نفت فروش نمی‌رفت ؛ اقتصاد کشور نابود می‌شد، اما شجاعت و ایستادگی نیروهای ما در مقابل حملات هوایی دشمن، باعث شد که اقتصاد کشور در زمان جنگ سالم بماند.
معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: کسانی هستند که به تنهایی تاریخ‌ساز شدند؛ مثل شهید عباس دوران که قبل از برگزاری یک کنفرانس بین المللی در بغداد عملیاتی را انجام داد که باعث برهم خوردن برنامه برگزاری آن اجلاس شد.
دریادار سیاری با اشاره به اینکه در زمان جنگ به عنوان افسری جوان در شمال خلیج فارس حضور داشتم و به صورت مستمر در حال گشت‌زنی بودم، خاطرنشان کرد: زمانی که غرش هواپیما‌های ایرانی را می‌شنیدیم، افتخار می‌کردیم و با آرامش به کار خود ادامه می‌دادیم.
این مقام ارشد نظامی ادامه داد: اگر دشمن می‌توانست ما را در جزیره خارگ زمین‌گیر کند، در مدیریت مالی جنگ به مشکل برمی‌خوردیم، اما با دفاع و ایستادگی در برابر هواپیما‌های پیشرفته عراق، جلوی آن‌ها گرفته شد.
وی گفت: پس از جنگ تاکنون همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند آنچه داریم به برکت خون شهداست، به برکت خون همان شهدا و با استفاده از تجربیات پیشکسوتان توانستیم هواپیما بسازیم که نشان از تلاش و کوشش فرزندان ایران در نیروی هوایی است. فرزندان این کشور در مسیر پر افتخار شهدا حرکت می‌کنند و امروز در تامین تجهیزات مورد نیاز هیچ‌گونه کسری نداریم.
معاون هماهنگ کننده ارتش عنوان کرد: امروز هواپیما‌ها به طریقی نگه‌داری می‌شوند که قدرت اول منطقه هستیم و در صنایع هوایی، امروز فرزندان این سرزمین به گونه‌ای عمل می‌کنند که چیزی از دنیا کم نداریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)