• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۲۲۳۷۷
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در همایش بین المللی دفاع و امنیت در غرب آسیا؛

عملکرد تکفیری‌ها مطابق میل رژیم صهیونیستی

معاون وزیر دفاع سوریه درباره جنگ داخلی این کشور گفت: گروه‌های تکفیری مانند داعش و النصره بر اساس تمایل رژیم صهیونیستی عمل کردند.

تکفیری‌ها مطابق میل رژیم صهیونیستی عمل می‌کردندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سپهبد «محمود الشوا» معاون وزیر دفاع سوریه روز دوشنبه در همایش بین المللی دفاع و امنیت در غرب آسیا با بیان اینکه هرچند استکبار نمی‌تواند پیشرفت سوریه را ببیند، اما سوریه همچنان با تمام سختی‌ها به محور مقاومت وفادار است؛ درباره دلایل جنگ در سوریه اظهار داشت: جنگ در سوریه آغاز شد تا شروعی جهت تجزیه کشور‌های منطقه باشد به همین خاطر تمام زیرساخت‌ها و ساختمان‌های آموزشی و بهداشتی سوریه را منهدم کردند؛ اقدامی که در راستای نقشه صهیونیست‌ها اجرا شد؛ البته دلیل آن مخالفت سوریه با تمام توصیه‌های رژیم صهیونیستی بود.
وی ادامه داد: آن‌ها با دامن زدن به اختلافات قومی و قبیله‌ای سعی کردند تا جنگ را در این کشور دامن بزنند و محور مقاومت شامل سوریه، ایران و حزب الله را تضعیف کنند تا این کشور سقوط کند که در این راه برخی کشور‌ها به سیاست‌های خصمانه استکبار علیه سوریه دامن زدند و جیره خوار آن‌ها شدند.
معاون وزیر دفاع سوریه افزود: بر این اساس، کشور‌های یادشده نیرو‌های خود را به سوریه گسیل داشته و از این طریق حمایت خود را از رژیم صهیونیستی اعلام و حتی به این رژیم و گروه‌های تکفیری کمک‌های تسلیحاتی کردند.
محمود الشوا تصریح کرد: جنگ داخلی سوریه یک جنگ واقعی در تمام زمینه‌ها بود که رأس آن جنگ سیاسی علیه حکومت مرکزی بود؛ اما ارتش سوریه به شکل ارزنده‌ای توانست در برابر جنایتکاران و صهیونیسم و تکفیری‌ها مقاومت و ایستادگی کند.
وی ادامه داد: در این جنگ، ارتش سوریه ثابت کرد که ارتش ملی است و نقش مبارزاتی علیه رژیم صهیونیستی و دفاع از ملت و یکپارچگی کشور خود دارد؛ اما گروه‌های تکفیری مانند داعش و النصره بر اساس تمایل رژیم صهیونیستی عمل کردند؛ این‌گونه اقدامات باعث شد تا محافل جهانی از واقعیت سوریه و وقایع آن دریابند که توطئه بزرگی علیه ملت سوریه و دموکراسی این کشور رقم خورده است.
معاون وزیر دفاع سوریه عنوان کرد: در مقاومت مردم و‌ ارتش سوریه در برابر تکفیری‌ها باید از مواضع ارزنده ایران در سوریه و حمایت و پشتیبانی دولت و رهبر ایران تشکر کنیم؛ همچنین قدردان تلاش‌های روسیه و چین در جهت حل مسالمت آمیز این موضوع هستیم.
 
معاون وزیر دفاع سوریه با امیر حاتمی دیدار کرد
معاون وزیر دفاع سوریه با وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.
سپهبد «محمود الشوا» معاون وزیر دفاع سوریه روز دوشنبه در حاشیه همایش بین المللی امنیت در غرب آسیا که در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، با امیر سرتیپ «امیر حاتمی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ایران با ابراز خرسندی از پیروزی‌های اخیر دولت سوریه گفت: امیدواریم روند پیروزی‌های کشور سوریه همچنان ادامه داشته باشد.
الشوا نیز با اشاره به روند پیروزی‌های سوریه عنوان کرد: نیرو‌های ما در حال غلبه و پیروزی بر دشمنان ملت سوریه هستند.
معاون وزیر دفاع سوریه افزود: امیدواریم که روند پیروزی‌ها با کمک دوستان ما ادامه پیدا کند و تمام خاک سوریه را از دشمنان بازپس بگیریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)