• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۲۳۷۰۲
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵
کرمانشاه » اجتماعی
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان وعشایر کرمانشاه

۶۸ هزار و ۳۰۰ خانوار روستایی و عشایری کرمانشاه تحت پوشش بیمه

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان وعشایر کرمانشاه گفت: ضریب افراد زیرپوشش این صندوق در استان کرمانشاه ۴۳ درصد است.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکزکرمانشاه سجاد طاهری مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان وعشایر کرمانشاه، ۶۸ هزار و ۳۰۰ خانوار روستایی و عشایری کرمانشاه تحت پوشش بیمهتعداد بیمه شدگان اصلی صندوق تامین اجتماعی روستاییان و عشایری استان کرمانشاه را ۲۰۴ هزار و ۵۱۶ نفر اعلام کرد که از این تعداد ۵۶ هزار و ۱۲۶ خانوار روستایی و سه هزار خانوار عشایری است.
طاهری افزود: چهار هزار و ۲۵۱ خانوار کشاورزان (خانوار‌هایی که مشمول هیچ نوع بیمه‌ای نیستند)، سه هزار و ۷۷۷ خانوار مددجویان کمیته امداد و هزار و ۱۴۳ خانوار زنان سرپرست خانوار زیر نظر بهزیستی تحت پوشش این صندوق هستند.
وی میانگین ضریب افراد زیرپوشش بیمه صندوق روستایی و عشایری کشور را ۲۸ درصد عنوان کرد و اظهار داشت: ضریب افراد زیرپوشش این صندوق در استان کرمانشاه ۴۳ درصد است.
طاهری اضافه کرد: شهرستان کرمانشاه با ۲۱ هزار خانوار تقریبا ۹۰ درصد روستاییان و عشایر آن زیرپوشش بیمه صندوق روستاییان و عشایر قرار دارند و به طور میانگین ۸۵ درصد روستاییان و عشایر استان عضو این صندوق هستند.
او در ادامه از افزایش ۶۰ درصدی مستمر و حقوق بازنشستگان این صندوق در مهر ماه سال جاری خبر داد و گفت: برای نخستین بار در کشور و در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی این امکان فراهم شده روستاییان، عشایر و دیگر اقشار در جامعه مانند کارمندان رسمی دولت، کارگران بازنشسته شوند.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اینکه کشور ایران یکی از مستعدترین مکان‌های جهان برای بلایای طبیعی مانند زلزله است، گفت: باید با اطلاع رسانی، اعتمادسازی و فرهنگ سازی تفکر بیمه در جامعه را جاری و ساری کنیم که افراد در بحران‌ها بلایا تنها نباشند.
طاهری با اشاره به اینکه ۲۳ هزار خانوار در مناطق زلزله زده استان (زلزله ۷.۳ ریشتری) عضو صندوق تامین اجتماعی روستایی و عشایری قرار داشتند بیان داشت: وقتی افراد در حادثه‌ای از کارافتاده و یا فوت می‌شوند، خانواده هایشان می‌توانند مستمری و حقوق دریافت کنند و معیشت و اقتصاد خانواده دچار مشکل نمی‌شود.
او با بیان اینکه دولت سالیانه ۷۰ درصد حق سهم بیمه شدگان این صندوق را پرداخت می‌کند، گفت: کارفرمای بیمه صندوق تامین اجتماعی روستاییان و عشایری مانند صندوق بازنشستگان تامین اجتماعی دولت است و متقاضیان فقط ۳۰ درصد پرداخت می‌کنند.
وی حدقل سهم سالیانه هر بیمه شده در این صندوق را ۲۴۰ هزار تا ۵۴۰ تومان دانست و افزود: عضو شدن در این صندوق اختیاری است و هرکس برحسب توان خود می‌تواند انتخاب کند در سال چه مقدار پرداخت کند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان وعشایر کرمانشاه همچنین از افزایش سهم مشمولان بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر (مشاغلی که فاقد هرگونه بیمه هستند) خبرداد و گفت: طی تفاهم نامه‌های که با سازمان هدفمند کردن یارانه صورت گرفته مقرر شده ظرفیت جدیدی برای افزایش خانوار‌های زیرپوشش این نهاد اعلام شود.
طاهری در پایان از تشکیل ستاد بیمه فراگیر اجتماعی خبر داد و گفت: بسیاری از معضلات اجتماعی ریشه در معیشت و اقتصاد دارد و دولت تصمیم گرفته طی برنامه‌ای تمام افراد جامعه را زیرپوشش بیمه فراگیر اجتماعی تشویق و فرهنگ سازی کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
هفته دوم مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰
قهرمانی انواری و هژبر در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰ بانوان
ایجاد نخستین رصدخانه قوانین گردشگری خاورمیانه در کیش
جریمه ۹۸۰ میلیون تومانی مشاور املاک متخلف در زنجان
رعایت رفتار‌های مؤثر در کاهش سوانح رانندگی
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
پروازهای دبی، اربیل وکیش از فرودگاه ارومیه در دست بررسی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)