• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۲۴۸۹۰
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰
آذربایجان شرقی » سیاسی
امام جمعه تبریز :

لزوم تبیین دستاوردهای انقلاب در جشن 40 سالگی

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت : بهترین جشن برای چهل سالگی انقلاب تبیین دستاورهای نظام اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم در دیدار انجمن های اسلامی نواحی و مساجدلزوم تبیین دستاوردهای انقلاب در جشن 40 سالگی تبریز با وی افزود : امسال با توجه به هجمه های سنگین استکبار جهانی علیه نظام اسلامی باید جشن های دهه فجر با محوریت تبیین دستاورد های 40 ساله انقلاب اسلامی با شکوه تر از هرسال برگزار شود.
وی 40 را نشانه بلوغ ، نشاط و شادابی دانست و گفت : رسالت مردم انقلابی و نیروهای ارزشی در تبیین دستاوردهای نظام اسلامی باید ابتکاری و جهادی باشد همان طوری که انجمن های نواحی و مساجد تبریز از امروز به مدت 40 شب و تا 29 بهمن در محلات گوناگون ویژه برنامه انقلاب را در این سنگر های دینی و بصریت افزایی برگزار می کنند.
حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم با اشاره به جایگاه مساجد در نظام اسلامی گفت : بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مساجد ، به عنوان پایگاه های فرهنگی و دینی ، نخبگان قرآنی و حافظان و قاریان کلام حق را تربیت کرده است.
نماینده ولی فقیه در استان وظایف روحانیون و نیروهای ارزشی را در قبال انقلاب اسلامی مهم دانست و ادامه داد : هوشیاری و تدوام مبارزه با استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل باید اولویت اول نیروهای انقلابی در برابر دشمنان نظام اسلامی باشد چرا که غافگیری آنها از پیروزی انقلاب در سال 57 باعث شده است آمریکا در دشمنی با ملت ایران از هیچ تلاشی فروگذار نباشد.
امام جمعه تبریز اقدام پیشگیرانه برای مقابله با توطئه های دشمنان نظام را از دیگر اهداف نیروی های ارزشی و انقلاب برشمرد و گفت : وابستگی نبودن ملت ایران به غرب و شرق در حوزه های مختلف دشمنان را برآن داشته تا در مقابل نظام اسلامی صف آرایی کنند از این رو باید همگان به اندازه وسع و اختیاراتی که دارند با اقدام جهادی در مقابل زیاده خواهی غربی ها بایستند.
وی رسالت سنگین دیگر نیروی های انقلابی را در مقطع کنونی از عمر با برکت نظام اسلامی بصریت افزایی و افزایش امید در دل مردم برشمرد و ادامه داد : هرچند مشکلات اقتصادی و معیشتی، زندگی مردم را تحت تاثیر قرار داده اما باید بدانیم آینده خطرناک نیست و به حول و قوه الهی از این شرایط نیز با سربلندی عبورخواهیم کرد.
حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم با اشاره به بیانات روزگذشته رهبر معظم انقلاب در خصوص بهره گیری از ظرفیت های فضای مجازی گفت : در میدان جنگ نرم نباید به دشمن جا خالی داد بلکه باید با به دست گرفتن ابتکار عمل به شبهات فکری مردم پاسخ گفت.
حجت الاسلام حسینی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی هم بابیان اینکه گفتمان انقلاب را با همت انجمن های نواحی و مساجد به گفتمانی فراگیر تبدیل می کنیم گفت : ویژه برنامه های 40 سالگی انقلاب در مساجد با محوریت متنوع گفتمانی ، بصیرت افزایی و خدمت رسانی و با شعار افتخار به گذشته و امید به آینده اجرا می شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)