رستورانهای فراشبند زیر ذره بین بازرسان بهداشت محیط 	    	 			
 		 		 			 			 				 				طرح تشدید کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در فراشبند اجرا میشود.
 				 			  		 	  	 		
به گزارش 
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهدای شهرستان فراشبند با اشاره به اینکه روغن مصرفی سرخ کردنی فست فود یا پیتزا فروشی برای پخت فرآوردههای گوشتی باید در حد استاندارد حرارت داده شود، گفت : به صورت ضربتی تعدادی از رستورانها و فست فودهای شهر فراشبند بازدید و روغن مصرفی آنها از نظر میزان قطبیت روغن بررسی شد.
عالیشوندی افزود: در این بازدید علاوه بر آموزش و تذکر شفاهی و کتبی به متصدیان، قابلیت مصرف روغنهای موجود در این صنوف با دستگاه قطبیت روغن (TPM) به صورت آنی بررسی و روغنهای غیرمجاز دور ریخته شد.
وی گفت: استفاده پی در پی از روغن سرخ کردنی، روند تولید اجزای نامطلوب را سرعت میبخشد، بنابراین تعیین زمان دورریزی روغن سرخ کردنی دارای اهمیت فراوانی است.
کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند، از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلف بهداشتی، شکایت خود را با کارشناسان شماره ۱۹۰ (سامانه شکایت مردمی وزرات بهداشت) در میان بگذارند تا در سریعترین زمان به شکایت آنها رسیدگی شود.