• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۳۱۰۷۸
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۰
اقتصادی » صنعت
با اتخاذ تمهیداتی؛

کاهش محدودیت‌های صادرات کاغذ

معاون صنایع وزیر صمت ضمن بررسی چالش‌ها و مشکلات پیش روی صنعت کاغذ و کارتن از اتخاذ تمهیداتی برای رفع ممنوعیت صادرات این محصول خبر داد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فرشاد مقیمی در نشست مشترک با سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران و انجمن مدیران صنایع کارتن و ورق ایران که با حضور نیازی مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت برگزارشد، گفت: صنعت کاغذ در کشور در حوزه تولید در شرایط مناسبی قرار داشته و با توجه تاکید تشکل‌های تخصصی این صنعت به ایجاد ثبات قیمت در بازار و تولید مازاد برنیاز داخلی تصمیمات جدیدی در حوزه کاغذ اتخاذ که با این تصمیم بخش قابل توجهی از محدودیت‌های مربوط به صادرات این محصول رفع خواهدشد.

وی با اشاره به ضرورت برنامه ریزی برای دورنمای صنعت افزود: پیش بینی از وضعیت صنعت کاغذ مستلزم ارایه اطلاعات دقیق از سوی سندیکا و تشکل‌های تخصصی است و باید دغدغه‌های این بخش قبل از بروز مشکل از سوی سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران و انجمن مدیران صنایع کارتن و ورق ایران در اسرع وقت به وزارت صمت اعلام شود.

وی به افزایش میزان تولید و صادرات در این بخش اشاره کرد و گفت: بستر‌های لازم برای توسعه ظرفیت تولید این صنعت وجود دارد و تشکل‌های تخصصی می‌توانند پیشنهادات کارشناسی خود را با ارایه راهکار‌های اجرایی به این بخش اعلام نمایند تا براساس گزارش‌های کارشناسی برنامه ریزی جامعی برای بهبود وضعیت صنعت کاغذ با همکاری سندیکا و اتاق بازرگانی صورت گیرد.

مقیمی تشکیل شرکت‌های مدیریت صادرات را در توسعه صادرات این صنعت موثر برشمرد و افزود: تولیدکنندگان با توجه به ظرفیت‌های موجود در این صنعت با تشکیل شرکت‌های مدیریت صادرات می‌توانند بخش عمده‌ای از دغدغه‌های مربوط به صادرات کاغذ را حل کنند.

معاون صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با تاکید بر تسهیل فرآیند تامین مواد اولیه این صنعت گفت: با توجه به وابستگی صنعت کاغذ بسته بندی به کاغذ باطله و عدم تکافوی کاغذ باطله داخلی در تأمین نیاز کل کشور، تسهیل شرایط واردات و رفع مشکلات تولیدکنندگان با برخی از قوانین سازمان حفاظت محیط زیست مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

مقیمی افزود: سندیکای کاغذ از جمله تشکل‌های متحدی است که می‌تواند به صورت متمرکز واردات مواد اولیه را انجام دهد و وزارت صمت نیز برای همکاری با این سندیکا اعلام آمادگی می‌کند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تولید کنندگان با تجمیع واردات مواد اولیه کاغذ به کشور علاوه بر کاهش هزینه تمام شده، در مدت زمان کوتاه تری می‌توانند مواد مورد نیاز خود را دریافت کنند.

مقیمی در خصوص بازگشت ارز حاصل از صادرات کاغذ به چرخه اقتصادی کشور و تامین ارز مورد نیاز برای واردات نیز افزود: تولیدکنندگان می‌توانند ارز حاصل صادرات را صرف واردات مواد اولیه کنند که با اجرای این سیاست علاوه بر بازگشت ارز به کشور مواد اولیه مورد نیاز این صنعت نیز تامین خواهد شد.

وی در خصوص تامین سرمایه در گردش و تسهیل فرآیند واردات نیز از آمادگی وزارت صمت برای کمک به این صنعت خبر داد و گفت: درجهت رفع مشکلات تولید، وزارت صمت برای بهبود شرایط، ازاین صنعت حمایت خواهد کرد.

معاون صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با اشاره به مشکلات گمرکی که از سوی تولیدکنندگان مطرح شد، افزود: دوجلسه از کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید به مشکلات گمرکی صنایع اختصاص یافت که در سومین جلسه موضوعات مطروحه نهایی خواهد شد.

مقیمی گفت: در این جلسات رفع مسایل گمرکی در ۶ محور با ۳۵ مشکل شناسایی که یکی از مشکلات مربوط به سیستم TSC و ارزشگذاری در این سیستم است.

وی افزود: برای رفع مسایل گمرکی باید اطلاعات لازم ازسوی تولیدکنندگان کاغذ و کارتن در خصوص قیمت پایه صادراتی به معاونت امور صنایع جهت اصلاح اعلام شود.

سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران و انجمن مدیران صنایع کارتن و ورق ایران در این نشست به موضوعاتی نظیر روند طولانی ترخیص مواد اولیه تولید از گمرک و نارضایتی از قوانین ومقررات محیط زیست در واردات مواد خام به کشور اشاره کردند.

وجود محدویت‌های صادراتی و احتمال از دست دادن بازار‌های صادراتی، مشکلات بازگشت ارز حاصل از صادرات و نحوه تخصیص ارز برای واردات مواد اولیه، کاهش ظرفیت تولید کاغذ بدلیل انباشت محصولات در انبار‌ها و تولید مازاد بر نیاز داخلی نیز از دیگر نکاتی بود که از سوی تشکل‌های تخصصی مطرح و تصمیاتی در راستای رفع این مشکلات اتخاذ شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توصیه به صرفه جویی در مصرف گاز دراستان
پلیس دماوند ۱۶ خودرو و ۲۳ موتورسیکلت فاقد گواهینامه را توقیف کرد
تشکیل کارگروه حل مشکلات صنف بهداشت و درمان خوزستان
امکان استفاده تاکسی‌های برقی پایتخت از ایستگاه‌های شارژ اتوبوسرانی فراهم شد
مسدود شدن جاده‌های بخش چاروسا در شهرستان کهگیلویه
فرهنگسرای نیاوران؛ میزبان اجرای طرح موسیقایی ویژه بانوان
رونمایی از نمونک بیمارستان عسگریین در سامرا
والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر ؛ جدال جذاب مدعیان
ممنوعیت تردد شناور‌ها از بنادر کیش، چارک، آفتاب، ۹ دی
تولید هفتگی برنامه تلویزیونی با مشارکت دانشگاه مازندران
رای کمیته انضباطی والیبال درباره شکایت باشگاه ستارگان شمیران
تهران سهمی از اتوبوس‌های دولتی در آبان نداشت
بازدید معاون اجرایی رئیس جمهور از بیمارستان امام سجاد شهریار
کاهش ۴۸ درصدی ازدواج در کشور؛ زنگ خطر جدی برای آینده جمعیت ایران
معرفی ۹ملک مازاد دولتی جدید در یزد به ستاد ملی مولدسازی
گیلانیان با درک درست در فتنه ۸۸ پیشران حرکت یک اقدام ملی بودند
اجرای مرحله آزمایشی سرشماری نفوس و مسکن در خوزستان از ۱۴ دی
ایمن‌سازی ۳۰ نقطه حادثه‌خیز آزادراه کاشان–اصفهان
نوجوانان ایرانی پرتاب ماهواره را رصد کردند
امدادرسانی نجاتگران هلال احمر زنجان به ۲۰۷ هم‌وطن متاثر از برف و کولاک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
فریدونشهر برفی‌ترین منطقه نصف جهان
نمایش اقتدار پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در قاب تلویزیون
تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۸ دی ماه
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
پخش زنده پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در کانون پرورش فکری اهواز
پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا
واریز سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ
مشکلات ساختاری اقتصاد؛ علت التهابات ارزی
افزایش ۲۰درصدی حقوق‌کارمندان درلایحه بودجه اصلاح شود
هشدار نارنجی بارش برف و باران در۱۳ استان
ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در چرخه کامل فناوری فضایی
رد درخواست سروش رفیعی در کمیته استیناف
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد
اجرای پویش ملی «پیام امید ما از فضا»  (۹ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
️شیرین یزدان‌بخش درگذشت  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره ایرانی: گامی دیگر در عرصه فضا  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)