• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۳۲۹۰۸
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۰۶:۵۲
بین الملل » تحلیلی

کارشناس مسایل انرژی: عربستان به دنبال کاهش تولید نفت خود است

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، خاویر بلاس کارشناس مسایل انرژی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی بلومبرگ گفت: عربستان سعودی به دنبال کاهش میزان تولید نفت خود است.
در ابتدا مجری شبکه گفت: نبرد بین اوپک و نفت تولیدی آمریکا از حوزه های شل سبب شده است که بهای جهانی نفت کاهش پیدا کند. میزان تولید نفت اوپک در ماه دسامبر به میزان هفتصد و پنجاه هزار بشکه در روز کاهش پیدا کرد. این بیشترین کاهش تولید نفت اوپک در دو سال گذشته بود. در حال حاضر میزان تولید نفت آمریکا به رکوردی جدید رسیده است. از زمانی که اوپک میزان تولید نفت خود را در سال دو هزار و شانزده کاهش داد؛ بر اساس این جدل آمریکا سه میلیون بشکه نفت بیشتر به بازار وارد کرد. این موضوع سبب شد که اوپک روزانه نیم میلیون بشکه نفت کمتر تولید کند.
در ادامه خاویر بلاس کارشناس مسایل انرژی در پاسخ به این سوال مجری شبکه که پرسید: آیا میزان افزایش تولید نفت آمریکا و اثرات آن بر تولید نفت اوپک واقعی است و یا اینکه موقتی است؛ گفت: ما شاهد اثرات واقعی بر اوپک بوده ایم زیرا عربستان سعودی در آستانه کاهش میزان تولید نفت خود است. آنها حتی می خواهند که میزان نفت خود را از میزان تولید هدف خود یعنی ده میلیون و ششصد هزار بشکه در روز بیشتر کاهش دهند. سعودی ها گفته اند که آنها تولیدخود را کاهش خواهند داد. آنها اعلام کرده اند که میزان تولید خود را به ده میلیون و دویست هزار بشکه در روز کاهش خواهند داد. در حال حاضر بازار نمی تواند اثرات این کاهش را مشاهده کند. عربستان سعودی نفت تولیدی خود را در نفتکش ها بارگیری می کند و چهل روز طول می کشد که این نفت به چین و آمریکا و یا مرزهای غربی آمریکا برسد و در اوایل ماه فوریه بازارهای نفت نمی توانند اثرات کاهش میزان تولید نفت عربستان را احساس کنند.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال مجری شبکه که پرسید: وزیر نفت عربستان سعودی خواهان فشار بیشتر بر روسیه و کاهش تولید نفت این کشور شده است؛ آیا روسیه تولید نفت خود را کاهش خواهد داد؛ گفت: الکساندر نوواک وزیر انرژی روسیه به این موضوع واکنش نشان داده است. او گفته است که با خالد الفلاح وزیر نفت عربستان در این رابطه تلفنی صحبت کرده است و آنها میزان نفت خود را کاهش خواهند داد و موضوع دوم این است که نوواک و خالد الفلاح قرار است که در داووس و در حاشیه اجلاس جهانی اقتصاد با هم درباره موضوع تولید نفت دیدار کنند. پیش بینی می شود که آنها درباره درست ترین کار با هم توافق کنند. اما کاهش میزان نفت تولیدی روسیه بسیار طول خواهد کشید.
خاویر بلاس کارشناس مسایل انرژی در ادامه در پاسخ به این سوال مجری شبکه که پرسید: برخی از کارشناسان کاهش تولید نفت اوپک را به منزله هدیه ای برای تولید نفت آمریکا از حوزه های نفتی شل این کشور توصیف می کنند این توصیف و ارزیابی تا چه اندازه درست است؛ گفت: این الزاما نمی تواند درست باشد زیرا عربستان سعودی با کاهش نفت خود به دنبال افزایش بهای نفت است. این کشور برای تامین کسری بودجه خود باید شاهد افزایش هجده دلاری هر بشکه نفت باشد. عربستان سعودی این کار را به خاطر منافع خود انجام می دهد.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال مجری شبکه که پرسید: برخی از کارشناسان معتقدند که آمریکا تا سال دو هزار و بیست به یک صادر کننده صرف نفت خام بدل خواهدشد؛ این تاثیر بزرگی بر بازار جهانی نفت خواهد داشت. آیا این موضوع سبب شده است که اوپک به دنبال کاهش تولید خود باشد؛ گفت: این موضوع سبب شده است که عربستان سعودی به دنبال افزایش بهای نفت باشد. آمریکا نفت کمتر و کمتری وارد خواهد کرد و این موضوع بر کار پالایشگاهها تاثیر خواهد گذاشت. ده سال پیش آمریکا در حدود دوازده میلیون بشکه نفت در روز وارد می کرد. امروز این میزان به یک و نیم میلیون بشکه در روز رسیده است. در ماه نوامبر شاهد بودیم که آمریکا هیچ نفتی وارد نکرد. اگر عربستان سعودی بهای نفت را در شصت دلار تا هفتاد دلار برای هر بشکه نگه دارد آنگاه ما شاهد تولید بیشتری از طرف آمریکا خواهیم بود. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور نماینده کاراته قم با نام استقلال در سوپرلیگ کاراته کشور
فرصت‌ها و چالش‌های روابط تجاری ایران و چین
تقویت جایگاه حماس در غزه و کرانه باختری
«میکی ۱۷»، «خانواده باراتان» و «جست‌و‌جو در هیرکانی»، در راه سیما
جلوه‌ای از حضور دانش آموزان دیروز و امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان
امضای قرارداد حسن یزدانی با باشگاه استقلال
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت ۴ پاکبان زحمتکش
جشنواره ای برای صرفه جویی در مصرف آب در شهرستان آباده
برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت کونگفو و هنر‌های رزمی استان
برپایی نمایشگاه اسوه در ملایر
جلوگیری از ادامه تخریب خانه مرحوم نمازی در شیراز
رسانه، میدان و دیپلماسی سه ضلع مکمل قدرت ملی هستند
تاکید ایران و پاکستان بر گسترش همکاری ها
ابلاغ آیین‌نامه ارتقای کیفیت خودرو‌های داخلی
درخشش فعالان رسانه‌ای ایلام در جشنواره هگمتانه
انتشار فراخوان جشنواره فیلم فجر ۴۴
هشداری برای خانواده‌ها درباره دسترسی کودکان و سالمندان به دارو‌ها
جزئیات واردات خودرو‌های پلاک منطقه آزاد به مازندران
تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی نهاوند
افزایش غلظت آلاینده‌ها در جنوب غرب خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)