به دنبال افزايش رژيم هاي غذايي ناسالم؛
تصمیم تولید کنندگان مواد غذایی در اسپانیا برای سالم سازی تولیدات
نمایندگان 400 شرکت اسپانیایی متعهد شدند به منظور مبارزه با چاقی مفرط تا سقف 10 درصد از میزان، قند، چربی و نمک در محصولات خوراکی و نوشیدنی های خود بکاهند.

به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما به نقل از خبرگزاري فرانسه؛ نمایندگان 400 شرکت اسپانیایی روز سه شنبه متعهد شدند به منظور مبارزه با چاقی مفرط تا سقف 10 درصد از میزان، قند، چربی و نمک در محصولات خوراکی و نوشیدنی های خود بکاهند.
ماریا لوییزا کارسدو (María Luisa Carcedo)، وزیر بهداشت اسپانیا، چند توافقنامه با فدراسیون ها و انجمن هایی که 398 شرکت را نمایندگی می کنند امضاء کرده است.بر اساس بیانیه وزارت بهداشت اسپانیا هدف از این اقدام، کاهش 10 درصدی از میزان قند، چربی و نمک موجود در موارد غذایی و نوشیدنی ها اعلام شده است.
در این بیانیه همچنین آمده است:‹‹اسپانیا یکی از بالاترین نرخ های چاقی مفرط در اروپا را دارد. 17 درصد افراد بالغ و 18 دردصد کودکان از این عارضه رنج می برند››.
به گفته وزیر بهداشت اسپانیا رژیم های غذایی ناسالم بیشتر از الکل، دخانیات و مواد مخدر بیماری زا هستند و مرگ های بیبشتری را رقم می زنند.
طرح دولت اسپانیا شامل نوشیدنی های انرژی زا، نکتارهای میوه، شیرینی جات، غلات مخصوص صبحانه، انواع سوپ، گوشت، بیسکویت، بستنی، نان های بسته بندی شده، غذاهای آماده، لبنیات و سس است.
یکی از اهداف این طرح، کاهش 13.8 درصدی نمک و 10 درصدی چربی در چیپس است. چیپس در رستوران های اسپانیا به صورت رایگان به عنوان پیش غذا سرو می شود.
بر اساس یک گزارش بین المللی موسوم به «گزارش جهانی تغذیه»، که در ماه نوامبر منتشر شد، صنایع غذایی نقش مهمی در افزایش تعداد مبتلایان به چاقی مفرط دارند. در این گزارش همچنین آمده است که میزان نمک، قند و چربی در مواد غذایی فرآوری شده بسیار بالاست.