• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۳۶۵۶۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۷
سیاسی » دولت

اطلاعیه دفتر رئیس جمهور درباره سخنان اخیر روحانی

در پی برخی مطالب منتشر شده در خصوص اظهارات رئیس جمهور در دیدار با مدیران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، روابط عمومی دفتر رئیس جمهور اطلاعیه ای صادر کرد.

اطلاعیه دفتر رئیس جمهور درباره سخنان اخیر روحانیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، در این اطلاعیه آمده است: سخنان آقای روحانی در دیدار روز دوشنبه اول بهمن ۱۳۹۷ با معاونان و مدیران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به صورت زنده از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شده و متن کامل و فیلم آن نیز در پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری در دسترس عموم قرار دارد.

روابط عمومی دفتر رئیس جمهور ضمن احترام به آرا و نظراتی که بر آمده از تعهد نسبت به حفظ و حراست از ارزشهای دینی و احکام شرعی است، افزود: انتظار می رود هرگونه روایت یا قضاوت در مورد این سخنان با مراجعه به متن سخنرانی صورت پذیرد و افراد تحت تاثیر روایت های غیر مستقیم یا تحریف و تقطیع شده ای که گاه با انگیزه ای سیاسی و تخریبی از سوی برخی جریانها صورت می گیرد، واقع نشوند.
این اطلاعیه می افزاید: رئیس جمهور در سخنرانی مذکور، در مورد حجاب تصریح کرد که "ما در مسئله حجاب اول از زن شروع می‌کنیم در حالی که قرآن اول از مرد شروع می‌کند؛ و قل للمومنین یغضوا من ابصارهم، از چشم شروع می‌کند. به مردها خطاب می‌کند که چشم تان را به نامحرم ندوزید... پس اساس حجاب برای امنیت است. خداوند می‌گوید این حجاب را برای شما (زنان) مقرر کردیم تا آزار نبینید؛ فلا یوذین؛ حجاب داشته باشید تا همه بفهمند که زنی با عفت و دنبال زندگی خودتان هستید."
بنابر این ضرورت شرعی حجاب در سخنان ایشان مورد انکار قرار نگرفته است.
در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: رئیس جمهور همچنین در سخنان خود در مورد فضای مجازی اظهار داشت که "ما نمی‌توانیم با خواست عمومی مردم مبارزه کنیم؛ نه درست است و نه قانونی و شرعی. با خواست مردم که نمی‌توانیم مبارزه کنیم... دین بدون انتخاب امکان پذیر نیست. با تحمیل که دین درست نمی‌شود. لااکراه فی الدین. اساس دین باید با فهم، درک، پذیرش و قبول باشد.
بقیه مسائل هم این گونه است. طرف اگر تفهیم بشود و ارزش کار را بداند، خودش دنبال می‌کند و نیاز نیست ما به مردم فشار بیاوریم."
روابط عمومی دفتر رئیس جمهور در بخش دیگری از اطلاعیه خود افزوده است: دکتر روحانی ضمن تاکید بر ضرورت مراعات حریم خصوصی افراد و استفاده بهینه از فضای مجازی تاکید کرد که ما باید با فرهنگ سازی سواد رسانه ای نوجوانان و جوانان را بالا ببریم و تجربه ثابت کرد که بعضی از اقدامات مانند برخی فیلترینگ ها که در سال های اخیر کرده ایم، ناموفق بوده است.
در این اطلاعیه با اشاره به توطئه ای چند لایه دشمنان برای ایجاد شکاف و اختلاف میان مسوولان و مردم و ایجاد بی اعتمادی عمومی به ویژه در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی؛ به بصیرت انقلابی، انسجام و یکپارچگی ملی و همبستگی شخصیت های سیاسی و رسانه ها و نخبگان مورد اعتماد جامعه به عنوان ضرورتی مهم برای خنثی سازی و شکست توطئه ای بدخواهان نظام اسلامی تاکید شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام از اینکه دشمنان ما همیشه در صدد براندازی جمهوری اسلامی بوده و هستند هیچ شکی نیست وبه همین دلیل است که مردم پشت نظام و مسوولین هستند ولی بیشترین ناراحتی مردم ازمسوولین اختلاف طبقاتی وحقوقهای نجومی است آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکندبشرطی که مسوولین خود را از مردم جدا ندانند بنده یک بازنشسته ارتش هستم با30سال خدمت 3میلیون حقوق میگیرم با داشتن نوه و.... آیا مسوولین هم این حقوق را دریافت می‌کنند بخداهمه این نظام و رهبری را دوست داریم و حاضریم جان خود را فدای نظام و ایران کنیم انشاالله موفق باشید
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
رونمایی از کتاب کوثرانه
برپایی جشن نیمه شعبان در روستای کتا بخش پاتاوه
استان یزد تحت تأثیر موج ناپایدار جوی؛ بارندگی، وزش باد شدید و کاهش دید افقی
بهره برداری و کلنگ زنی ۶۲ طرح در شهرستان دنا
الحاق ۱۴۸ هزار هکتار زمین به شهر‌ها و روستا‌های کشور از سال ۱۴۰۰ تاکنون
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
پوشش ۹۹.۹درصدی آب شرب شهری در کردستان
اعلام اعتبار کالابرگ دهک‌های یک تا سه در استان
آغاز خرید اقلام کالابرگ مرحله دوم دهک‌های اول تا سوم از امروز
شهرداری‌ها باید با آمادگی کامل به استقبال نوروز ۱۴۰۵ بروند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)