• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۳۸۰۳۷
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۷
مرکزی » اقتصادی

استان مرکزی پیشرو در تامین غذایی کشور

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس: استان مرکزی چهار برابر بیشتر از میزان مصرف خود، مواد غذایی تولید می‌کند.

استان مرکزی پیشرو در تامین غذایی کشوربه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر  حوزه کشاورزی استان مرکزی در آستانه چهل سالگی، گفت: در حال حاضر استان مرکزی بیش از ۳ تا ۴ برابر میزان مصرف مواد غذایی موردنیاز خود را تولید می‌کند.

حسینی افزود: همچنین پیشرفت ادوات کشاورزی، تغییر تکنولوژی در نوع کشت و آبیاری باعث افزایش راندمان بخش کشاورزی شده و در فضای خوبی از کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی صنعتی حرکت کردیم.

وی با اشاره به سطح پایین دام و طیور استان در زمان قبل از انقلاب، تصریح کرد: در بخش دامپروری، رشد بسیار بالایی را داشتیم و استان مرکزی امروز یکی از قطب های تولید گوشت قرمز و گوشت سفید است.

این نماینده مجلس در ادامه برخی از دستاوردهای انقلاب اسلامی را برشمرد و گفت: امروز افتخار کشور این است که در تمامی سطوح مدیریت چه در سطح استان و چه در سطح کشور همه از نیروهای تحصیل‌کرده هستند.

حسینی  اضافه کرد: امروز ما شاهد حضور هیچ‌گونه کارشناسان و مستشاران و پیمانکاران در کشور نیستیم.

وی به پیشرفت های پزشکی استان مرکزی هم اشاره کرد و گفت: پیش از انقلاب شاهد بودیم که اکثر پزشکان و به‌خصوص متخصصان از کشور پاکستان، هند و ... بودند ولی امروز تمامی متخصصین و حتی فوق تخصص‌ها در استان و حتی کشور، از نیروهای بومی کشور و اغلب تحصیل‌کرده داخل کشور هستند؛ این هم یکی از افتخارات بزرگ ماست.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از دستاوردهای مهم انقلاب در این چهل سال، ریشه‌کن کردن بی‌سوادی بوده و بر اساس آمارهای بیان‌شده، استان مرکزی خصوصاً در چند سال اخیر، کارنامه درخشانی در این حوزه دارد.

حسینی با اشاره به اینکه پیش از انقلاب تنها یک واحد دانشگاهی در استان وجود داشت، تصریح کرد: امروز بالغ‌بر ۳۰ واحد دانشگاهی داریم، به‌طوری‌که شرایط حضور تمامی مردم، به‌خصوص اقشار ضعیف در دانشگاه‌ها فراهم است.

وی بر جایگاه برتر استان مرکزی در حوزه صنایع تاکید کرد و گفت: پیشرفت استان در صنعت ماحصل سرمایه‌گذاری داخلی و همچنین توانمندی نیروهای بومی استان که به لطف الهی استان مرکزی را به یکی از قطب‌های صنعتی تبدیل کرده که امروز در کشور می‌درخشد.

این نماینده مجلس با بیان پیشرفت و توسعه شهرستان های استان مرکزی گفت: استقرار ادارات در شهرستان های آشتیان، تفرش و فراهان و همچنین برخورداری از دانشگاههای فراوان و صنایع تغییر تکنولوژی در بخش کشاورزی هم از مواردی است که در این سه شهرستان نسبت به گذشته نسبت به گذشته پیشرفت های بسیار بالایی را داشته است.

حسینی یادآوری کرد:  این پیشرفت ها را نمی شود با قلم بیان کرد، بلکه باید شکرانه این نعمت ها را به جا آورد و در جهت حفظ این نظام و انقلاب تمام تلاش و کوشش خود را به‌کارگیریم.

وی  سایر دستاوردهای انقلاب را برشمرد و گفت: در حوزه‌های دیگر ازجمله معادن، پرورش آبزیان و ماهیان زینتی، گل و گیاه، تولید محصولات باغی هم نسبت به گذشته پیشرفت‌های بسیار بالایی را شاهد هستیم که همه نشان از توانمندی نیروهای بومی است.

استان مرکزی از لحاظ ذخایر مناسب مواد غذایی در سطح کشور در جایگاه پنجم قرار گرفته است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واژگونی مرگبار پژو ۴۰۵ در دامغان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
برف و باران در استان تهران
اعلام نتایج اعتراضات آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ
رژیم صهیونی بیش از ۱۵۲۰ نوبت آتش بس در غزه را نقض کرده است
روسیه: امیدواریم آمریکا در قبال ایران عقلانیت نشان دهد
آمریکا شریک اصلی نسل‌کشی در غزه است
زلنسکی: ۵۵ هزار نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
افتتاح خانه موسیقی تهران
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)