گزارش تلویزیون روسیه،
شکاف در اتحادیه اروپا عمیق تر شده است
نخست وزیر ایتالیا، فرانسه و آلمان را به اداره کردن اتحادیه اروپا بر مبنای منافع خود و نادیده گرفتن دیدگاه های دیگر کشورهای عضو متهم کرد
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، نخست وزیر ایتالیا، فرانسه و آلمان را به اداره کردن اتحادیه اروپا بر مبنای منافع خود و نادیده گرفتن دیدگاه های دیگر کشورهای عضو متهم کرد که نشان دهنده عمیق شدن شکاف درونی اتحادیه اروپا است.
به گزارش راشا تودی، جوزپه کونته نخست وزیر ایتالیا گفت: "فرانسه و آلمان تنها به منافع ملی خود فکر می کنند. به طور قطع متحدان ما فکر نمی کنند ساکت می مانیم و تصمیم هایی را که دیگران برای ما گرفته اند، امضا می کنیم."
کونته این اظهارات را چند روز پیش و در پی امضای معاهده همکاری جدید میان فرانسه و آلمان بیان کرده است. براساس این پیمان دو کشور توافق کردند، ائتلاف اقتصادی خود را بر مبنای قوانین مشترک عمیق تر کنند. فرانسه نیز از تلاش آلمان برای عضویت دائم در شورای امنیت سازمان ملل حمایت کرده است.
پیش از این وزیر کشور ایتالیا ایجاد ائتلاف جدیدی میان ایتالیا و کشورهای اروپای مرکزی را خواستار شده بود. وی همچنین رویکرد بسیار سختگیرانه ای درباره مهاجرت دارد و آلمان و فرانسه را به وخیم تر کردن بحران مهاجرت در اروپا متهم کرده است.
نیکلا مارکوویک کارشناس مسائل سیاسی درباره اختلاف در اتحادیه اروپا گفت: "چیزی که اکنون در اتحادیه اروپا شاهدیم، دو دیدگاه کاملا متضاد است که در یک طرف آلمان و فرانسه قرار دارند که چشمان خود را به روی آن چیزی که واقعا در اتحادیه اروپا رخ می دهد، بسته اند و اینگونه وانمود می کنند که مشکلی در کار نیست. در طرف دیگر ایتالیا را داریم که جلودار دیگر کشورهای اروپایی برای مخالفت با این رویکرد فرانسه و آلمان است. این یک شکاف بزرگ در اتحادیه اروپا است. آنها نمی دانند چه اتفاقی در حال رخ دادن است. آنها نمی فهمند آلمان و فرانسه چکار می کنند. آنها نمی فهمند چرا اتحادیه اروپا با این همه مشکل مثلا موج مهاجرت ها، بیکاری زیاد دست به گریبان است. این ها همه مشکلاتی است که اتحادیه اروپا نمی تواند آنها را حل کند. فکر می کنم کشورها باید خارج از اتحادیه اروپا این مشکلات را حل کنند."