• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۰۳۳۳
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۲
بوشهر » علمی فرهنگی
بوشهر؛

فعالیت ۳۱هسته دانش فناور دانشجویی در دانشگاه خلیج فارس

رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر از فعالیت ۳۱هسته دانش فناور دانشجویی و ۳۰هسته پژوهش فناوری هیات علمی در این دانشگاه خبر داد.

فعالیت ۳۱هسته دانش فناور دانشجویی در دانشگاه خلیج فارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، عبدالمجید مصلح بیان کرد: نظام آموزش عالی در استان بوشهر پس از انقلاب و در اواخر دهه ۶۰ شکل گرفت و تا پیش از آن هیچ موسسه‌ای در قالب آموزش عالی در این استان وجود نداشت.

وی با بیان اینکه دانشگاه خلیج‌فارس در سال ۷۱ با دو رشته تحصیلی شروع به کار کرده و کاملا محصول انقلاب است افزود: اکنون حدود ۸ هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه خلیج فارس خاطرنشان کرد: این واحد دانشگاهی اکنون دارای ۸ دانشکده و ۲۵۳هیات علمی است و از ابتدای تاسیس تاکنون توانسته به جایگاه مطلوبی در نظام آموزش عالی کشور دست یابد.

وی با اشاره به اینکه این دانشگاه دارای ۹۱رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است تصریح کرد: عمده تمرکز رشته‌ای دانشگاه خلیج‌فارس بر روی حوزه‌های مزیتی استان همچون حوزه‌های دریایی، کسب و کار و تجارت، انرژی، گاز و پتروشیمی، مهندسی و حوزه‌های زیستی دریا است.

مصلح با بیان اینکه دانشگاه خلیج فارس در زمینه‌های علمی پیشرفت خوبی داشته و مرکز رشد واحد‌های فناور آن فعال است افزود: این دانشگاه دارای ۱۲شرکت دانش بنیان، ۳۱هسته دانش فناور دانشجویی و ۳۰ هسته پژوهش فناوری هیات علمی است.

وی یادآور شد: دانشگاه خلیج فارس بوشهر در جشنواره‌ها و المپیاد‌های علمی که در سال‌های اخیر برگزار شده موفقیت خوبی کسب کرده و دارای رتبه‌های برتر ملی و جهانی است.

رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر خاطرنشان کرد: حدود دو سال است که برنامه تبادل دانشجو در دانشگاه خلیج فارس اجرا می‌شود و دانشگاه ما برنامه مشترک دانشجویی با دانشگاه‌های گرجستان و اتریش را در دستور کار قرار داده است.

وی ادامه داد: اکنون بالغ بر ۶۰دانشجوی بین المللی از کشور‌های گرجستان، افغانستان و عراق در این واحد دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند.

 مصلح اشتغال به‌کار فارغ‌التحصیلان دانشگاه خلیج فارس را خوب ارزیابی کرد و یادآور شد: بر اساس تحقیقات وزارت علوم ضریب اشتغال‌زایی فارغ التحصیلان این دانشگاه ۵۸درصد بوده که نشان دهنده شاخص مطلوب اشتغال‌زایی این واحد دانشگاهی در بین دانشگاه‌های کشور است.

وی با اشاره به برنامه‌های آینده این دانشگاه گفت: قرار است مجتمع فناوری با هدف ایجاد کارآفرینی برای دانشجویان و شرکت‌هایی که به صورت زایشی در دانشگاه شکل می‌گیرند ایجاد شود و در پی آن برای دانشجویان اشتغال‌زایی صورت گیرد.

رئیس دانشگاه خلیج فارس ادامه داد: به همین منظور مجتمع فناورانه به مساحت 3هزار متر به زودی در این دانشگاه به بهره‌برداری می‌رسد و علاوه بر آن در تلاشیم پژوهشکده خلیج‌فارس را به پژوهشگاه تبدیل کنیم.

وی تصریح کرد: تجاری سازی پژوهش و تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین و بین‌المللی سازی از جمله اهداف اصلی تیم مدیریتی این دانشگاه است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پُرشدن سبد تولید زیتون کشور با بیش از ۱۴ هزارتن محصول باغ‌های رودبار تاکنون
وداع مردم جاجرم با یک قهرمان
بیانیه دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان
کشف پنج تن زعفران تقلبی
گیلان، معطر به عطرِ خوشِ لاله‌های فاطمی
هفتمین دوره مسابقات تولید محتوای دیجیتال بسیج در چرداول
برگزاری مراسم نوگلان فاطمی در دورود
محفل بین‌المللی قرآنی در اسلام‌آباد با پیام ایستادگی امت اسلامی
تاکید سفیر ایران بر اهمیت راهبردی سفر لاریجانی به پاکستان
برگزاری یادواره شهدای بخش سلفچگان قم
توقیف و ابطال معاینه فنی در انتظار خودرو‌های آلاینده
فردا مدارس و ادارات سمنان دایر است
پاسخ قاطع کاراکاس به توطئه جدید واشنگتن
تجلیل از حماسه سازان صنفی گیلان در دفاع مقدس ۱۲ روزه
جوی آرام و پایدار برای آسمان لرستان
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا
ایران رئیس کمیته پروتکل ریشه کنی تجارت غیر قانونی محصولات دخانی
افتتاح نمایشگاه علمی ثریا در آرادان
آخرین خبر از آتش سوزی در جنگل‌های شمال کشور
تایوان و اوکراین محور گفتگوی روسای جمهور چین و آمریکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
ایست به اتلاف انرژی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)