• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۲۵۴۶
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۷
ورزشی
در نشست دستاوردها، چالش‌ها و چشم انداز آینده حوزه ورزش؛

وظیفه ما،پاسخگویی دغدغه‌های رهبری درباره ورزش

معاون وزیر ورزش: رویکرد‌های حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب در خصوص ورزش را مدون کردیم و وظیفه خود می‌دانیم پاسخگوی دغدغه‌های ایشان در حوزه فرهنگ ورزش باشیم

موظف به پاسخگویی دغدغه‌های رهبری در فرهنگ ورزش هستیمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، سیدعبدالحمید احمدی در نشست بررسی دستاوردها، چالش‌ها و چشم انداز آینده حوزه ورزش با اشاره به جایگاه عدد چهل در فرهنگ و ادبیات ایران افزود: از لحاظ دینی هم عدد چهل حائز اهمیت است و نشان از بلوغ و بالندگی است که امیدوارم به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی بتوانیم با جمع بندی آنچه تاکنون داشته ایم، به مصداق "گذشته چراغ راه آینده است"، توشه‌های لازم را برای دهه‌های بعدی انقلاب اسلامی داشته باشیم تا با مشارکت و حضور گسترده مردم این مسیر روشن ادامه یابد.
وی انقلاب اسلامی را مبتنی بر ارزش‌های فرهنگی دانست و گفت: بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران فردی تمام عیار به لحاظ فرهنگی بود و به مسایل جامعه و جهان آشنایی کامل داشت و به عنوان یک سیاستمدار دغدغه‌مند نسبت به کشور و مردم بود. عرصه ورزش هم باید با فضای فرهنگی مورد نظر معمار انقلاب اسلامی انطباق پیدا می‌کرد.
معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش دیدار جامعه ورزش را در همان سال‌های پیروزی انقلاب اسلامی با امام خمینی (ره) مورد توجه قرار داد و گفت: از نگاه امام خمینی (ره) ورزش چندبعدی و چند جهی بود و این نگاه جامع با دوران قبل از انقلاب اسلامی متفاوت بود. مبارزه با نفس، کسب افتخار و اهتزاز پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، دفاع از کشور و سربلندی کشور از جمله کلیدواژه‌هایی است که رهبر کبیر انقلاب اسلامی در دیدار با جامعه ورزش مطرح کردند و از جامعه ورزش توقع داشتند که یک نگاه کامل و چند وجهی و مبتنی بر ارزش‌ها و خدمت به نظام محقق شود.
وی افزود: بنیانگذار جمهوری اسلامی نگاه جامعی به ورزش داشتند و این نگاه مورد توجه جامعه ورش هم بوده است.
وی دیدگاه مقام معظم رهبری و مطالبه ایشان از جامعه ورزش را هم وجه ارزشی، معنوی و اخلاقی دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب تاکید دارند که جامعه ورزش باید به معنویات توجه ویژه داشته باشند تا جاییکه در کنار همه مسایل که در ورزش وجود دارد، باید ابعاد معنوی از تمام آن‌ها بالاتر باشد.
احمدی کلیدواژه‌های مطالبات رهبر معظم انقلاب را ارزش گرایی، ترویج ارزش‌های معنوی، زنده نگه داشتن روح پهلوانی، پاک بودن محیط ورزش، تبلیغ جوانمردی، تاکید بر رعایت مسایل اخلاقی در ورزش، اهمیت نقش رسانه‌ها در دوری از حاشیه و مبارزه نکردن با حریفان رژیم صهیونیستی دانست و تاکید کرد: منشور فرهنگی ورزش کشور دیدگاه‌های حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری بوده است و خواهد بود. خوشبختانه در این چند سال رویکرد‌های مقام معظم رهبری و امام راحل را مدون کردیم و وظیفه خودمان می‌دانیم که پاسخگوی دغدغه‌های مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ ورزش باشیم.
وی با اشاره به تصویب نظام نامه فرهنگی ورزش کشور در شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: این نظام نامه در واقع سند راهبردی حوزه ورزش است و در این زمینه ۱۰ اولویت و اقدام مشخص و به همه دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شده و مبنای برنامه‌های ما در چند سال گذشته هم بوده است.
معاون وزیر ورزش گفت: برای اجرائی سازی اولویت‌های نظام نامه فرهنگی ورزش کشور، شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه تشکیل کمیسیون تربیت بدنی و ورزش کشور را ابلاغ کرده است و در این کمیسیون هم توانستیم با یک هم افزایی منشا اثر باشیم.
وی زنده شدن واژه پهلوانی در ورزش را یکی از دستاورد‌های ورزشی انقلاب اسلامی دانست و ادامه داد: قبل از انقلاب اسلامی واژه ملموس پهلوانی نداشتیم و فضای فرهنگی ورزش قبل از انقلاب فضای فرهنگی نبود. در گذشته فقط مسابقه، برد و باخت بود و در حد سرگرم کردن مردم و پرکردن اوقات فراغت به ورزش پرداخته می‌شد.
احمدی یادآور شد: به موضوع فرهنگ پهلوانی در ورزش بعد از انقلاب اسلامی به صورت ملموس توجه شد و در واقع زنده شدن موضوع پهلوانی در ورزش دستاورد فرهنگی در عرصه ورزش است و حتی شخصیت والای پهلوانی جهان پهلوان تختی بعد از انقلاب اسلامی برای مردم تبیین شد.
وی به نقش ورزش در دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: در دفاع مقدس مقوله ورزش هم باعث ارتقا آمادگی جسمانی رزمندگان شد و مهمتر از آن ورزشکاران هم حضور پرشوری در جنگ تحمیلی داشتند و حضور خیل عظیم ورزشکاران در جبهه یکی از دستاورد‌های جامعه ورزش بوده است. تقدیم بیش از پنج هزار شهید به نظام و انقلاب اسلامی همچنین جانبازان، آزادگان و ایثارگران واقعا ارزشمند است.
معاون وزیر ورزش و جوانان حجاب و عفاف در ورزش را یکی دیگر از دستاورد‌های فرهنگی در عرصه ورزش دانست و به فرمایشات مقام معظم رهبری که همیشه حجاب و عفاف بانوان در عرصه بین المللی را ستوده اند، اشاره کرد و افزود: بانوان ایران اسلامی با حجاب و عفاف، ضمن حضور در رویداد‌های بین المللی حتی موفق به کسب افتخار هم شده اند.
وی در خصوص دستاورد‌های میراث فرهنگی در عرصه ورزش گفت: ثبت آیین فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای همچنین چوگان ایرانی در یونسکو از جمله دستاورد‌های با ارزش فرهنگی در ورزش ایران است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاه ستون استوار امنیت و آرامش کشور است
الزام همه دستگاههای اجرایی به رعایت دستورالعمل‌های پدافندی
تقویت پدافند زیستی با محوریت کنترل آلودگی‌های صنعتی و بیماری‌های نوپدید
افزایش جریمه توقف کامیون‌های سنگین درمعابر شهر یزد تا ۲۵۰ هزار تومان
آسفالت بخشی از محور سخت گذر کفمه اندیکا
رونمایی پوستر یازدهمین جشنواره سراسری موسیقی بیت و حیران در سردشت
خدمات رایگان تشخیص و درمان هپاتیت در قم
بهره‌برداری از مدرسه خیّرساز «راه ایمان» در بندرعباس
۱۲۰ ثانیه از خبر‌های ۱۰ آبان قم
روایت دردناک مدیر بیمارستان التحریر از وضعیت پیکر شهدای غزه
دو نفر دیگر در ارتباط با سرقت از لوور بازداشت شدند
رایزنی برای تشکیل اتحادیه کاراته کشور‌های حاشیه دریای خزر در روسیه
راهیابی دانش آموز بوکانی به مسابقات جهانی مهارت شانگهای
گلایه از آلودگی زیست محیطی تهران
شهرستان ورامین به ۲۷ مدرسه جدید نیاز دارد
تاب‌آوری استان اردبیل در شرایط بحرانی ارتقا پیدا می‌کند
درمانگاه سرپایی بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود افتتاح شد
کشف ۱۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در اهواز 
محاصره ۱۷۷ هزار سودانی در شهری سوخته
اختلال در شبکه ارتباطی شرق مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)