• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۳۷۸۶
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی
سردار کارگر:

انقلاب اسلامی با پشتوانه مردمی به اهداف خود خواهد رسید

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: انقلاب اسلامی نخستین انقلابی است که توانسته جهت‌گیری خود را از بدو تاسیس تاکنون حفظ کند؛ زیرا این انقلاب با مردم آغاز شد، با مردم ادامه پیدا کرده و با مردم به اهداف خود خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در مراسم آئین اهتزار پرچم جمهوری اسلامی ایران با گرامیداشت سالروز دوازده بهمن روز ورود امام خمینی (ره) به کشور اظهار داشت: به کوری چشم استکبار جهانی مردم چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را با شکوهتر از گذشته جشن خواهند گرفت.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی با مردم پیوند خورده و ثابت قدم بودن مردم در شعار و عمل از مهمترین ویژگی‌های این انقلاب است، افزود: انقلاب اسلامی نخستین انقلابی است که توانسته جهت گیری خود را از بدو تاسیس تاکنون حفظ کند؛ زیرا این انقلاب با مردم آغاز شد، با مردم ادامه پیدا کرده و با مردم نیز به اهداف خود خواهد رسید.
سردار کارگر در ادامه با اشاره به انقلاب فرانسه و روسیه گفت: این انقلاب‌ها پس از چند سال به انحراف کشیده شدند اما انقلاب اسلامی ما الحمدالله با نام خدا آغاز شد و برای مردم، استقلال، آزادی و امنیت را به ارمغان آورده است.
وی با بیان اینکه احیای هویت‌های ارزشمند که در دوران طاغوت لگدمال شده بودند از دیگر ویژگی انقلاب اسلامی است، گفت: کشور ما در گذشته با ثروت و سرمایه های فزاینده در اختیار کشورهای بیگانه بود.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به تشرف خدمت مقام معظم رهبری، بیان داشت: ایشان فرمودند: ننگ عهد نامه ترکمن چای هنوز هم وجود دارد و ما باید کاری کنیم تا صد الی دویست سال دیگر مردم به دستاوردها و گنجینه عظیم دفاع مقدس افتخار کنند.
وی با بیان اینکه پهلوی اول برای مردم ایران قلدر و در برابر دشمنان فردی ترسو بود، افزود: رضاخان با شروع جنگ جهانی دوم از کشور فرار می‌کند، اما حضرت امام راحل در طول جنگ برای اینکه با افرادی که از این امکانات بهره مند نیستند تفاوتی نداشته باشند، هنگامی که برخی‌ اصرار داشتند تا برای حفظ جانشان به پناهگاه بروند، ایشان امتناع ورزیدند و همواره در کنار مردم ایستادگی کردند.
سردار کارگر ادامه داد: در دفاع مقدس حتی یک وجب از خاک ایران به تصرف دشمن درنیامد؛ ما در دفاع مقدس سیم خاردار وارد می‌کردیم اما امروز دنیا جمع شده تا ما جلوی پیشرفت های ما را در حوزه علوم و فناوری هسته‌‌ای بگیرد.
وی گفت: امروز بنا بر اعلام‌ سازمان های بین المللی ایران رتبه دوازدهم علمی را در سطح جهان دارد و اینها همه به برگت انقلاب است، لذا باید قدر انقلاب را بدانیم؛ بعضی افراد متاسفانه دستاوردهای انقلاب را به حاشیه می‌برند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به اینکه ملت ایران امروز به برکت انقلاب اسلامی بر سرنوشت خود حاکم هست، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی اینست که امروز ایرانی برای ایران تصمیم می‌گیرد درحالیکه در گذشته مستشاران و آمریکایی‌ها برای ما تصمیم می‌گرفتند.
وی با بیان اینکه مردم ایران مطمئن باشند ایران امروز به پشتوانه آنها قدرت‌مند و با اقتدار است، گفت: امروز به سطحی از توانمندی رسیده ایم که هیچ تصمیمی در منطقه بدون حضور موثر ایران اسلامی گرفته نمی‌شود و همه این ارزشها به واسطه انقلاب اسلامی، شهدای گرانقدر و رهبری امام (ره) و مقام معظم رهبری است.
سردار کارگر گفت: نسل جوان ما امروز از جوانان انقلاب و دوران دفاع مقدس به مراتب بهتر هستند و می توانند در عرصه های مختلف حضور داشته و به توفیقات بزرگی دست یابند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)