• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۶۸۴۱
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۶
ورزشی » کشتی و وزنه برداری
اردوی تیم ملی وزنه برداری

کیانوش رستمی: امکان تمرین با مربی خارجی نیست

قهرمان وزنه برداری المپیک گفت: از فدراسیون خواستم در بهترین شرایط برایم مربی خارجی بیاورد.اما فدراسیون این توانایی را نداشت و این امکان برایم فراهم نشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ کیانوش رستمی در اردوی تیم ملی وزنه برداری افزود: وزن من ۸۵ کیلوگرم بود و چون ۹۶ کیلوگرم المپیکی شد، باید ۱۱ کیلوگرم عضله سازی می‌کردم که کار سختی بود مخصوصاً برای کسی که سال‌ها وزنه زده و می‌گویند دیگر عمر ورزشی اش رو به اتمام است. با این حال هیچ وقت نباید آدم در هیچ جای زندگیش احساس نا امیدی کند چون فکر می کنم می‌توان به هر هدفی رسید. چون هر ورزشکاری که بخواهد به المپیک برود باید در شش مسابقه گزینشی شرکت کند و آزمایش دوپینگ بدهد به همین علت باید به مسابقات تایلند بروم.
من در جام فجر و قهرمانی اسیا هم حتماً خواهم بود.

وی گفت: من تمرین می‌کنم و برادرم هم کنارم است. رئیس فدراسیون اصرار داشت مسئله حرفه‌ای تر جلو برود و من هم خیلی خوشحال شدم چون کار حرفه‌ای تر باشد بهتر می‌توان کار کرد. اما با توجه به اتفاقاتی که در مسابقات گذشته رخ داد، شرایط برایم سخت تر شد و دیگر کسی به من اعتماد نمی کرد. من به فدراسیون گفتم مربی خارجی می‌خواهم اما فدراسیون امکان اینکه برایم مربی خارجی بیاورد نداشت.
کسی را می‌خواستم که حرفه‌ای باشد و بتواند من را به بهترین نحو مدیریت کند. می خواستم در مسابقات قدرت وزنه برداران ایران را نشان دهم و ثابت کنم که وزنه برداران ایرانی می‌توانند به هر چیزی که می‌خواهند برسند اما این اتفاق نیفتاد. من هم جز برادرم کسی را محرم رازم ندانستم برای همین او را کنار خودم نگه داشتم تا کمکم کند.

رستمی افزود: وزنه برداری دنیای متفاوتی دارد و هر چه جلوتر می‌روی تجربیات بیشتری کسب می کنی. من برای همه مربیان احترام قائلم. همه آنها خوبند و برایشان آرزوی موفقیت دارم اما این را هم باید در نظر بگیریم هر کسی نیازمند یک برنامه حرفه ایست. مسئولان فدراسیون گفتند نمی‌تواند مربی خارجی برایم بیاورند، من هم احترام گذاشتم. رئیس فدراسیون به من لطف دارد و معتقد است که در المپیک ۲۰۲۰ می توانم دوباره افتخارآفرینی کنم و جا پای هادی ساعی بگذارم و مثل او پرافتخارترین ورزشکار ایران شوم.
فدراسیون به من گفته بود خواسته‌هایم را بگویم. من آدمی بودم که در ریاضت زندگی کردم و سال‌ها تنها بودم و سختی کشیدم. من هم گفتم بهترین مربی را کنارم بگذارید تا من هم بهترین عملکرد را داشته باشم.

وی درباره برخی انتقادات گفت: برخی‌ها می‌گویند باید به دسته ۸۱ کیلوگرم می‌رفتم تا دو مدال کسب می کردیم. کسی که این موضوع را مطرح کرده است باید قبل از اینکه حرفی بزند، فکر کند. به نظرم کسی که فکر نمی‌کند بهتر است حرف نزند. من سعی می‌کنم درست ترین کار را انجام دهم. نمی‌خواهم بگویم کسی هستم اما با دعای مردم و زحماتی که کشیدم توانستم ۴ و ۵ مدال جهانی و 2 مدال المپیک بیاورم که کم نیست. اما شاید برخی افراد آن را فراموش کرده‌اند ولی خدا این مسائل را فراموش نمی‌کند. من در زندگی خودم به کسی بی حرمتی نکرده‌ام.

رستمی در مورد نتایج قهرمانی جهان و بازی‌های آسیا افزود: مسابقات جهانی آمریکا همه پزشکان گفتند وزنه نزنم اما من به عشق مردم وزنه زدم و می‌خواستم مدالی که برای مردم ایران می‌گیرم مدال ارزشمندی باشد. در بازی‌های آسیایی هم وزنم را تغییر داده و آسیب دیده بودم و بنابراین نتوانستم نتیجه بگیرم.
در این شرایط نمی توان همه چیز کسب کرد. حداقل دو، سه سال زمان نیاز است تا وزنه بردار در یک وزن جا بیفتد. با این حال من تمام تلاشم را می‌کنم. ازطرفی فکر می‌کنم شکست خیلی زیبا است، چرا هیچ وقت شکست را دوست نداریم؟ به نظرم آدم باید تا آخرین لحظه زندگی اش بجنگد و یک قهرمان نباید با قهرمانی خداحافظی کند بلکه باید زمین بیفتد بعد خداحافظی کند. این قشنگ‌ترین مسئله‌ای است که من در زندگی ام به آن رسیدم. من به عشق مردمم خواهم جنگید.

وی در مورد مطلبی که در صفحه شخصی خود بعد از انجام آزمایش دوپینگ منتشر کرد گفت: شخص خاصی مد نظرم نبود. من رفتم فقط تست دوپینگ دادم. من و چند نفر دیگر باید تست دوپینگ می‌دادیم و فکر می‌کنم تنها کسی بودم که تست دادم.

رستمی در مورد اینکه او یک بارقهرمان المپیک شد آیا امکان تکرار این موفقیت وجود دارد افزود: این حرف صحیح است اما برخی افراد می‌گویند چرا کیانوش رستمی تنها تمرین می‌کند و باید کنار برود تا نفرات دیگری به مسابقه بروند. من خاک پای مردم هستم. وقتی وزنه می زنم نمی‌توانند من را به مسابقه نبرند. من چیزی نخواستم. چهار ماه است در خانه تمرین می‌کنم و مبالغ زیادی خرج کرده ام ما ریالی به من نداند و اصلاً دنبالش هم نیستم و نمی‌خواهم.

وی درباره جلسه با رئیس کمیته ملی المپیک گفت: صالحی امیری انسان شریفی است و تنها کسی است که با عشق به حرف من گوش داد. امیدوارم اتفاق خوبی بیفتد و دل مردم را شاد کنم. من با تمام وجود تمرین می کنم تا دل مردم را شاد کنم. الان هم در باغچه‌ای که دارم زندگی می‌کنم و آرامش زیادی دارم و وقتی اینجا می آیم اعصابم بهم می‌ریزد چون هر روز باید با یک نفر در رابطه با مسائلی که در زندگی ام دارم جر وبحث کنم.

قهرمان وزنه برداری درباره پاداش فوتبالیست ها و مشکلاتی که در این خصوص میان ورزشکاران مختلف رخ داد افزود: سلیمی قهرمان بزرگ و عزیزی است و فوتبالست ها هم عزیزهستند به نظرم فقط باید بیشتر رسیدگی شود تا ناراحتی به وجود نیاید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز اجرای طرح خانه سبز در کاشان
چالیدره میزبان مرحله سوم لیگ دوچرخه سواری کوهستان خراسان رضوی
المپیکی شدن این رشته کار شما را سخت‌تر و حمایت ما را بیشتر می‌کند
مجلس و هویتی که مردم به آن می بخشند
نشست خبری جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت»
واگذاری ۲۰ تا ۳۰ ساله ورزشگاه‌ها به باشگاه‌های توانمند
پیش‌بینی بارش پراکنده باران در استان بوشهر
درخشش دوباره تکواندوی خراسان رضوی در رقابت‌ های قهرمانِ قهرمانان
رفع تصرف فوری بیش از ۳ متر مربع از اراضی ملی در اهواز
تاکید نماینده ولی فقیه در مازندران بر لزوم وحدت حوزه و دانشگاه
۱۲ رتبه برتر کنکور در میان دانش‌آموزان دارای معلولیت؛ نمود اراده و تلاش در برابر محدودیت‌ها
البرز بارانی شد
هوشمندسازی ۱.۸ میلیون مشترک پرمصرف خانگی و تجاری آغاز شد
ساماندهی جدیدِ فضای مجازی نیازمند بازنگری جدی است
تداوم غلظت آلاینده‌ها در استان همدان
افتتاح نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش در کهگیلویه و بویراحمد
ضرورت راه‌اندازی موزه‌های علوم پزشکی
شانزدهمین سازش در پرونده قتل عمد در لرستان
رونمایی از «جشنواره بازارپردازی فرهنگ و بازی‌های رایانه‌ای» در رویداد هفت خوان
میزان هدر رفت واقعی آب در تهران ۱۰ درصد است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)