• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۱۱۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۹
ورزشی » فوتبال و فوتسال
محمدرضا داورزنی:

حال سرخابی‌ها باید همیشه خوب باشد

معاون وزیر ورزش و جوانان: همواره باید حال دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خوب باشد

حال سرخابی‌ها باید همیشه خوب باشدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، محمدرضا داورزنی با بیان اینکه استقلال و پرسپولیس نمی‌توانند بی‌صاحب باشند، گفت: همواره باید حال این دو باشگاه خوب باشد.

وی درباره آخرین وضعیت خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس و اقدامات وزارت ورزش افزود: مسئولیت در این باره در اختیار سازمان خصوصی سازی است، وزارت ورزش مصوبه دولت را گرفته است، سازمان خصوصی سازی نیز در پی این است فرایند و نحوه واگذاری را بررسی کند تا زودتر این دو باشگاه خصوصی شود.

داورزنی تاکید کرد: بدون شک ما در وزارت ورزش بیش از خیلی از دوستان علاقه داریم هرچه زودتر این دو باشگاه به مردم واگذار شود.

معاون وزیر ورزش درباره انتخاب مدیرعامل استقلال و پرسپولیس از سوی وزارتخانه در این شرایط، گفت: طبیعی است که این دو باشگاه نمی‌توانند بی صاحب باشند، تا زمانی که متولی دولت است، وزارت ورزش درباره مجمع دو باشگاه تصمیم گیر است.

وی افزود: این دو باشگاه در دو سال اخیر فوق العاده کار کردند و نباید به برنامه‌های آن‌ها آسیب برسد، باید همواره حال این دو باشگاه خوب باشد تا زمانی که واگذار شوند، بعد از واگذاری همه چیز در هیئت مدیره خودشان معرفی می‌شود.

داورزنی همچنین در خصوص میزان پرداختی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال گفت: در ۹ ماه گذشته نزدیک به ۲۶ یا ۲۷ میلیارد تومان به فدراسیون فوتبال پرداختی داشتیم که ۱۱ میلیارد تومانش فقط برای آماده سازی تیم و پاداش‌ها بوده است، البته دوستان در فدراسیون فوتبال هم منابع زیادی را تامین کردند، درآمد حاصل از صعود در جام ملت‌ها و یا درآمد صعود به جام جهانی. باید گفت: عملکرد فوتبال ما در ۵ سال گذشته طوری بوده که تیم اول آسیا بوده است.

وی افزود: جا دارد از تمام بازیکنان عزیز تشکر کنم، ما در جام جهانی فوق العاده کار کردیم، در جام ملت‌ها پنج بازی خوب انجام دادیم و فقط در یک مسابقه به خاطر یک اشتباه چنین نتیجه‌ای رقم خورد، به خاطر یک بازی نمی‌شود زحمات فدراسیون و بازیکنان را زیر سوال برد.

معاون وزیر ورزش در پاسخ به این سئوال که آیا بهتر نبود کارلوس کی روش مدیریت می‌شد تا نفع زیادی از حضورش ببریم؟ گفت: نه تنها در فوتبال بلکه باید در تمام رشته‌ها نوع حرکتمان بر اساس برنامه مشخص باشد که افراد در خدمت برنامه باشند؛ بازیکنان، مدیریت و کادر فنی باید در خدمت برنامه باشند.

داورزنی درباره گلایه بعضی از ورزشکاران به خاطر توجه بیش از حد به فوتبال و ماجرای پاداش خبرساز ملی پوشان نیز افزود: به صلاح ورزش و ورزشکاران نمی‌دانم این موضوعات را در فضای مجازی مطرح کنند و خودشان را با سایر رشته‌ها مقایسه کنند، البته وزارت ورزش و کمیته المپیک باید فکری به حال این موضوع کند؛ هر رشته شرایط، جایگاه و مارکتینگ خاص خودش را دارد، قهرمان‌ها سرمایه ما هستند و باید دغدغه آن‌ها را جای دیگری بررسی کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
با عرض ادب و احترام. اینکه کی روش در مصاحبه با رسانه های بیگانه عنوان می کند ایران یک ریال خرج تیم ملی در 2 ماهه که در کشور قطر و امارات بودیم نکرده است. قابل درک است چون کی روش منافع اش تامین نشده بر همین اصل با ابروی یک کشور و یک ملت بازی کرد. انها که کی روش را می شناسند می دانند او برای یک سنت قیصریه را به اتش می کشد.کی روش یک بیگانه است که منافع خود را ارجح بر همه چیز می داند حتی کشور و مردم ایران. ولی انچه دل انسان را به درد می اورد گفتار سردار ازمون هاست.که مصاحبه می زنند مبنی براینکه رئیس فدراسیون یک ریال خرج تیم ملی نکرده خرج ما را کشور قطر داده فدراسیون دروغ می گوید.اول عرض کنم هر شخص در مذاکره با کشور قطر جهت تهیه امکانات ورزشی با شرایط کنونی کشور دست داشته است مستحق یک مدال طلا است. دوم عرض کنم هر کس این راز را فاش کرد با توجه به دشمنان خارجی ایران که منتظر به زانو درامدن ایران از نظر اقتصادی هستند به انها سیگنال دادند شرایط اقتصادی ایران به گونه ای شده است که عاجز از پرداخت هزینه های تیم فوتبال خود هستند. اقای سردار ازمون شما که با قدرت چانه زنی و هو چی گری کی روش برای شکست تیم های درجه 2 و3 پاداش قابل توجه ای دریافت کردید چرا؟ ان هم با شرایط بحران اقتصادی کنونی کشور. ازمون ها با تاثیر پذیری از کی روش خواسته یا ناخواسته در زمین دشمن بازی می کنند و بخاطر پاداش در همکاری با کی روش در ابروریزی از ایران مضایقه نمی کنید. با اینکه خدا را شکر همه ملی پوشان کم سرمایه ندارند؟! چند روز پیش مشاهده کردم در صف گوشت یک پیر مردی که یقه یک جوان را گرفته بود اول فکر کردم بخاطر رعایت نکردن نوبت بوده ولی وقتی از پیر مرد علت سوال کردم پیر مرد توضیح داد این جوان خام از صف ما تصو یر برداری می کند تا به شبکه های معاند ارسال کند.پیر مرد ادامه داد من از اینکه بعد از چهل سال اکنون در صف گوشت یخ زده باشم بسیار برایم سخت و ناراحت کننده است به همین خاطر بار ها اعتراض خود را بصورت مختلف به گوش مقامات رسانده ام ولی این مشکل من و مقامات کشور من است ارتباطی هم به بیگانگان ندارد. گفتار این هم سن و سال خودم که دغدغه اش فقط زندگی بخور و نمیر است من را وادار کرد مقایسه ای بین او و سردار ازمون های تیم ملی فوتبال کشورم داشته باشم. سر دارهای تیم ملی فوتبال با مصاحبه های تند و اتشین خود، با حداکثر فشار سعی درگرفتن پاداش های حداکثری و کلان هستند. پول مفت و باد اورده هم خرج اطینا می شود.نمونه خرج ارتیست یا خرج فیلم برای اسب یا بادیگارد و الی اخر. سروده شاعر در وصف فقیر و غنی.
یکی صد جامه دارد، جمله دیبا یکی را عور میبینی سراپا
یکی بر تخت زر خفته شب و روز یکی از صورت سرماست در سوز
یکی صد اسب و ده کالسکه دارد برهنه پا یکی رو بر ره آرد
یکی را خانه و باغ است و ملک است یکی بی‌خانمان است این چه سلک است
نظر شما
آخرین اخبار
تاکید ایران بر پایان دائمی تجاوز به غزه شد
­ساپینتو: پادیاب برای غافلگیری استقلال به زمین می‌آید
دیدار و گفت‌وگوی هیئت پارلمانی کشورمان با شیعیان تایلند
پشتوانه اصلی نظام مردم هستند 
روح قانون مناطق آزاد با بخشنامه‌ها از بین رفته است
هشدار معاون وزیر درباره کمبود زمین در لنجان
قطعنامه جدید شورای حکام، تلاش آمریکا و تروئیکا برای جبران شکست اسنپ‌بک است
اعلام اسامی آثار راه‌یافته به بخش‌های مختلف جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان
سوگواره فاطمی ام‌ابیها در بیدخون
معرفی الگو‌های برتر مدیریتی در نهادینه سازی فرهنگ قرآن، عترت و نماز در مدارس آذربایجان غربی
تفاهم نامه همکاری سازمان منطقه آزاد انزلی، اتاق بازرگانی گیلان و میربیزینس بانک روسیه
۲۹ آبان روزی ماندگار در تاریخ ساری
سازمان ثبت استاد پاسخگو و متولی اصلی حدنگاری است
برگزاری همایش تربیت فرزند در دولت آباد
ادای احترام مردم بوکان و سلماس به شهید مدافع امنیت ، شهید رحیم صحابی
اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در کرمانشاه
جهادگران فاطمی وارد میدان شدند
تاکید بر ساماندهی فوری محلات حاشیه‌نشین مراغه
اهدای ۴۰۰ جلد کتاب به دانشگاه پیام‌نور سقز
واکنش‌ها به طرح جنجالی دولت انگلیس علیه مهاجران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)