پخش زنده
امروز: -
مدیر کل صدا و سیمای آذربایجان شرقی گفت : شبکه سهند با بیش از ۵۰ دوربین تلویزیونی و ۴۰۰ نفر عوامل تولیدی و فنی ، جشن ۲۲ بهمن را پوشش می دهند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرتضی صفری گفت : حوزه های مختلف صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی در جشن ۴۰ سالگی انقلاب سعی خواهند کرد به نحو شایسته راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن را پوشش دهند .
وی افزود : بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته ، معاونت سیمای مرکز آذربایجان شرقی با ۱۵ اکیپ پرتابل ، ۲ واحد سیار تلویزیونی ، ۲۸ دوربین و تصویربردار ، ارتباط زنده تصویری از ۵ شهرستان و ارتباط زنده موبایلی با ۲۱ شهرستان ضمن ارتباط با شبکه های سراسری و مراکز استان ها راهپیمایی با شکوه مردم همیشه در صحنه مردم آذربایجان شرقی را در یوم الله ۲۲ بهمن از نزدیک به صورت زنده به تصویر خواهند کشید .
وی اضافه کرد : معاونت خبر نیز با ۹ اکیپ خبری در تبریز ، ۲۲ اکیپ خبری در شهرستان ها ، ۲ اکیپ خبرگزاری صدا و سیما سعی خواهد کرد پوشش خبری شایسته ای را از راهپیمایی جشن ۴۰ سالگی در خطه قهرمان پرور آذربایجان به نمایش بگذارد .
مدیر کل صدا و سیمای آذربایجان شرقی گف : اجرای مشترک با معاونت صدای مراکز استان ها ، ارتباط های زنده از محل مراسم با شبکه های سراسری و شهرستان های استان و استقرار ۵ گزارشگر در محل های مختلف راهپیمایی تبریز از برنامه های پیش بینی شده در معاونت صدای مرکز آذربایجان شرقی در ۲۲ بهمن است.
صفری افزود : ۱۵ اکیپ پشتیبانی فنی و ۴ اکیپ ارتباطات زمینی و ماهواره ای در مناطق مختلف استان، اکیپ های برنامه ساز را در این رویداد بزرگ همراهی خواهند کرد .