پخش زنده
امروز: -
وزیر فرهنگ: ۳۰ درصد آثار جشنواره بین المللی تئاتر فجر به موضوع دفاع مقدس اختصاص دارد.
سیدعباس صالحی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با اشاره به استقبال شرکت کنندگان استانی گفت : امسال حدود 50 درصد آثار شهرستانی است .
وی افزود: بخش تئاتر بین الملل و پیشخوان و رویدادهای جانبی جشنواره همچنینن تئاترهایی که در بخش چهل سالگی انقلاب وجود دارد همچنین تئاترهایی که با موضوع ارزش های دفاع مقدس است از ویژگی های بارز جشنواره امسال است .
وزیر ارشاد یادآور شد : تئاترهای خیابانی این دوره هم که در فضای تئاتر شهر در حال اجراست دیگر تئاترهای حاشیه نیست بلکه تبدیل به متن و محتوای اصلی شده اند و با صحنه پردازی مناسب توانسته اند ذائقه مردم را درگیر کنند .
صالحی در پاسخ به اینکه با صدور مجوزهای تئاتر به عنوان متولی این امر حمایت می شود گفت : سال گذشته حدود 7 هزار مجوز تئاتر صادر شد و تقریبا همه عنوان به اجرا رسید .
وی در ادامه گفت : امسال هم این رویه صدور مجوز را دنبال می کنیم و با همکاری خوب میان ما و هنرمندان این هنر والا یعنی تئاتر کشورمان بیش از پیش ارتقا خواهد یافت .