• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۲۰۲۵
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۴
اقتصادی » صنعت
صالحی در جشنواره و نمایشگاه سرآمدان فناوری و صنعت؛

۲۰ درصد برق نیروگاه بوشهر را به قیمت صادراتی بخرید

رئیس سازمان انرژی اتمی: باتوجه به هزینه بالای نیروگاه اتمی بوشهر انتظار ما این است که ۲۰ درصد برق تولیدی در نیروگاه را به قیمت صادراتی عرضه کنیم

در مدیریت نتوانستیم به درستی عمل کنیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،  علی اکبر صالحی در دومین جشنواره سرآمدان فناوری صنعت با اشاره به نیاز مالی ۱۲۰۰ میلیارد تومانی نیروگاه اتمی بوشهر برای تامین تجهیزات و قطعات یدکی افزود: ما انتظار داریم ۲۰ درصد برق تولیدی در این نیروگاه با قیمت صادراتی و ۸۰ درصد مابقی به قیمت تکلیفی فروخته شود.
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب با همه فشار‌ها و محدودیت ها، بیش از ۳۸۰ هزار کیلومتر لوله کشی گاز در کشور انجام شده است گفت: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد مردم همان طور که به آب دسترسی دارند، به گاز هم دسترسی دارند.
وی با اشاره به تولید اورانیوم ۲۰ درصد گفت: همچون گذشته به دنبال خرید ۲۰ درصد بودیم، اما برای ما شروطی گذاشتند که منافع ملی را زیر سوال می‌برد، از این رو رهبری فرمودند که خودتان تولید کنید و ما با اجماع عناصر مادی و
معنوی به خواسته خود رسیدیم.
صالحی افزود: برای رسیدن به این هدف ۲۵ میلیارد تومان بودجه از رئیس جمهوری وقت تقاضا شد که در همان روز اول پرداخت کردند و ما توانستیم با ۱۲ میلیارد تومان از آن بودجه به خواسته خود برسیم.
رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: صنعت هسته‌ای ما نماد افتخار است، چون وارد عرصه‌ای شدیم که مرز‌های فناوری است ومهندسان ما با زحمت و تلاش خود به غنی سازی ۲۰ درصد رسیدند.
وی با بیان اینکه با بهره گیری از نیروی انسانی نظیر شهید شهریاری‌ها و تامین مالی در کنار بهترین مدیریت‌ها توانستیم به هدف خود دست یابیم ادامه داد: در آن زمان برای تامین عنصر مالی، رئیس جمهور وقت ۲۵ میلیارد تومان تخصیص داد و ما روز اول بودجه را گرفتیم، اما تنها ۱۲ میلیارد تومان هزینه شد.
وی با تاکید بر نقش عنصر معنویت در دست یابی به غنی سازی ۲۰ درصد گفت: خارجی‌ها گفتند اگر شرایط را قبول کنید ۲۰ درصد را می‌دهند، اما ما در کمتر از ۲ سال به ۲۰ درصد دست یافتیم.
رییس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: برای شتاب بخشیدن به دستاورد‌های صنعتی باید مجموعه‌ای تشکیل شود که نیاز‌های مختلف صنعتی مطرح شود تا دانشمندان بتوانند این نیاز‌ها را برطرف کنند.
صالحی با اشاره به مطالب منتشر شده درباره بودجه صنعت هسته‌ای کشور، افزود: در صنعت هسته‌ای در رسانه‌های بیگانه اعلام کردند که میلیارد‌ها دلار هزینه می‌شود و این هزینه‌ها عامل مشکل اقتصادی مردم است، در حالی که این یک دروغ است و اسناد مربوط به پرداخت‌های صنعت هسته‌ای در سازمان برنامه و بودجه وجود دارد.
وی افزود: از ۳۰ سال قبل کل بودجه تخصیصی به انرژی اتمی را احصا و تبدیل به دلار کردیم، بر اساس اطلاعات به دست آمده در ۳۰ سال حدود ۶ میلیارد دلار هزینه کردیم که نیروگاه بوشهر را هم شامل می‌شود.
رییس سازمان انرژی اتمی اضافه کرد: اگر بخواهیم امروز نیروگاه بوشهر را بخریم، باید ۵ میلیارد دلار هزینه کنیم. در حالی که درمجموع به طور متوسط سالانه ۲۰۰ میلیون دلار هزینه شده است.
صالحی با اشاره به فعالیت ۱۵ هزار نفر در سازمان انرژی اتمی افزود: برق تولیدی نیروگاه بوشهر ۷ میلیارد کیلو وات ساعت در سال است. هر کیلووات ساعت را نیم سنت می‌خرند که حدود ۴۰۰ میلیارد تومان می‌شود. در حالی که ارزش صادراتی برق باقیمت ۹ سنت و با دلار ۱۰ هزار تومانی ۶۳۰ میلیون دلار می‌شود.
صالحی خاطرنشان کرد: در واقع به این بخش ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌دهند. این در حالی است که نیروگاه بوشهر ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای سوخت و قطعات یدکی نیاز دارد؛ من سال آینده ۸۰۰ میلیارد تومان را از کجا بیاورم.

 

در مدیریت نتوانستیم به درستی عمل کنیم

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت:در ۴۰ سال گذشته به دلیل وجود عناصر مالی، نیروی انسانی و معنوی توانستیم موفق عمل کنیم، اما در بخش مدیریت این اتفاق نیفتاده است.

علی اکبر صالحی در جشنواره و نمایشگاه سرآمدان فناوری و صنعت با اشاره به اینکه ما امکانات وسیعی مانند بسیج داریم که نتوانستیم در حد مطلوب از این امکانات استفاده کنیم افزود: ما در مدیریت نقش داشتیم، اما طبق فرمایشات مقام معظم رهبری این انقلاب اصلاح پذیر است بنابراین می‌توانیم آن را رصد کنیم و ببینیم که چرا آهنگ رشد ما آنگونه که باید باشد نبوده است.
وی بی خبری بخش‌های مختلف را از دیگر مشکلات کشور دانست و گفت:ما باید در کشور محلی را برای بیان نیاز‌ها داشته باشیم که سازمان‌ها و وزارت خانه‌ها نیاز‌های خود را عنوان کنند و در دانشگاه این نیاز‌ها برطرف شود بنابراین باید داد و ستد بین بخش‌های مختلف و دانشگاه وجود داشته باشد.
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه بازاریابی ما دچار نقص است ادامه داد: برگزاری این نوع جشنواره‌ها و همکاری صدا و سیما با سازمان بسیج مهندسی کشور می‌تواند کمک قابل توجهی در موضوع بازاریابی داشته باشد که اگر این اتفاق عملیاتی شود ما گام بلندی را برداشته ایم.
صالحی با اشاره به اینکه بسیج اولین آزمون موفقیت خود را در دفاع مقدس داده است گفت:کاری که بسیج در دفاع مقدس انجام داد بسیار عظیم بود و این بخش هم اکنون تبدیل به الگویی در دیگر کشور‌ها مانند عراق شده است.
وی با بیان اینکه ملت ایران پس از بدست آوردن استقلال خود وابستگی به دیگر کشور‌ها را قبول نکرده است، افزود: این ملت همه تحریم‌ها را تحمل کرده و علیرغم همه این فشار‌ها در این ۴۰ سال قدم‌های بلندی در همه عرصه‌ها برداشته است و این موضوع را آن‌هایی که سیر تحول را نظاره می‌کنند می‌توانند ببینند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گره‌هایی که در دیدار‌های رو در رو باز می‌شود
موفقیت دانش‌ آموزان خراسان رضوی در جشنواره علمی و پژوهشی کشور
زنگ خطر سلامتی در بین کودکان و نوجوانان با شیوع چاقی
معرفی برترین‌های پاراتکواندو ایران
رونمایی اولیه از «ماینو بانک»؛ نخستین نئوبانک تخصصی صنایع معدنی کشور در کرمان
آشنایی با شیوه‌های مقابله با جنگ رسانه‌ای در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
۶۶۹ حلقه چاه غیرمجاز از مدار خارج شد
افتتاح ساختمان و راه اندازی اورژانس اجتماعی در دیشموک
تشکیل کمیته بازرسی هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در چهارمحال و بختیاری
آغاز پروژه مشترک منابع طبیعی دربم
جوی آرام و ابرناکی در لرستان
نشست بصیرتی - تبیینی در دانشگاه ازاد اسلامی واحد لاهیجان
افتتاح ۶۹ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان کیار چهارمحال و بختیاری
در بودجه، بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای باید محور باشد
برگزاری مسابقات فوتبال رایانه‌ای در گرمسار
بارش رحمت الهی، نویدبخش روز‌های پربرکت برای گلستان
میرحسینی: لایحه اصلاح قانون امور حسبی در حال پیگیری است
بهره برداری از درمانگاه مهر شفا لالی
تشکیل ۱۱۰قرارگاه جهادی
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی راهکاری برای مهار سیلابها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
ورودی‌های شهر یزد ساماندهی می‌شود
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)