• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۴۲۲۳
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۹

ترامپ به دنبال عکس گرفتن با اون!

ترامپ در داخل امريکا با مشکلات زيادي از جمله اتهام تباني با روسيه در انتخابات و در خارج با انبوهي از شکست هاي سياسي و انزوا روبروست بنابر ديدارهاي نمايشي با رئيس کره شمالي تنها سرپوشي بر اين چالشهاست.

ترامپ به دنبال عکس گرفتن با اون!روز پنجشنبه قرار است دونالد ترامپ رئيس جمهور امريکا با کيم جونگ اون رئيس کره شمالي در هانوي پايتخت ويتنام ديدار کند. اين دومين ديدار بين دو طرف  است که در اين سطح برگزار خواهد شد.
در ديدار اول که خردادماه در سنگاپور برگزار شد دو طرف از امضاي يک توافقنامه خبر دادند که بر اساس آن طرفین تعهد کردند که به سمت خلع سلاح کامل هسته‌ای شبه‌جزیره کره حرکت کنند و امريکا به کره شمالي تضمين هاي امنيتي بدهد وتحريمهاي اين کشور را رفع نمايد.
در واقع اين توافق چند صفحه اي مبتني بر چند اصل کلي بود بدون اينکه به جزئيات در آن اشاره شود و به همين دليل بسياري از کارشناسان بر عملي بودن اين توافق که طي يک ديدار و بدون بررسي هاي کارشناسي به دست آمده بود ابراز ترديد کردند. به ويژه اينکه ترامپ پيش از اين امريکا را از توافق هسته اي با ايران که حاصل ده سال مذاکره در سطوح مختلف و با حضور قدرت هاي بزرگ و تائيد شوراي امنيت همراه بود خارج کرده بود.
در طول چند ماه گذشته پس از اين ديدار هم چندين بار جنگ لفظي ميان مقام هاي امريکا و کره شمالي در گرفت و حتي ديدار دوم که قرار بود در اوايل پاييز برگزار شود به تعويق افتاد وترامپ از مايک پمپئو وزير خارجه کابينه اش خواست به دليل اينکه در زمینه خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی پیشرفت زیادی حاصل نشده است به پیونگ یانگ نرود.
از آن تاريخ تا کنون هم اتفاق جديدي در مسئله خلع سلاح کره شمالي يا کاهش تحريم هاي امريکا عليه پيونگ يانگ رخ نداده است و عملا هيچ دستور کاري براي پيشرفت مذاکرات ترامپ و اون وجود ندارد اما با اين حال برنامه ريزي براي ديدار دوم دو طرف در هانوي اجرايي شد.
اين ديدار در شرايطي صورت مي گيرد که ترامپ در داخل با گزارش رابرت مولر بازرس ويژه دادگستري در باره دخالت روسيه به نفع ترامپ در انتخابات روبروست. ترامپ همچنين با اتهام سرپوش گذاشتن بر جنايات عربستان در يمن وقتل خاشقچي مواجه است و همچنين معاملات اقتصادي او با سعودي ها زير ذره بين رفته است و اکنون گزارش هايي از تلاش شرکت هاي نزديک به ترامپ براي هسته اي کردن عربستان منتشر مي شود که اين مسئله نيز با مخالفت کنگره روبروشده است.
اعلام تعطيلي دولت به دليل مخالفت کنگره با تخصيص بودجه براي ايجاد ديوار فولادي درمرز بامکزيک و دهها موضوع اخلاقي و سياسي واقتصادي از ديگر مسائلي است که وضعيت ترامپ را در داخل با مشکل روبرکرده و بر اساس آخرين نظرسنجي ها  که موسسه گالوپ انجام داده است اگر انتخابات ۲۰۲۰ امروز برگزار شود، ترامپ قطعا بازنده خواهد بود.
البته در سياست خارجي نيز ترامپ هيچ دستاوردي نداشته، او از بسياري از توافق ها و پيمان هاي بين المللي خارج شده و با عملکرد خود امريکا را با انزوا روبرو کرده است و عملا چه در غرب اسيا و چه در اروپا وچه در روابط با چين و روسيه با جنگ تجاري و سياست هاي سردرگم و نامعلوم خود همه را به ستوه درآورده است.
کنفرانس اخير مونيخ گوشه اي از اين انزواي تاريخي امريکا را به نمايش گذاشت بطوريکه وزير امور خارجه فرانسه در حساب کاربری توئیتر خود نوشت: هرگز تصور نمی کردم که دولت آمریکا در کنفرانس امنیتی مونیخ تا به این اندازه منزوی شده باشد. اکنون بیش از هر زمان دیگری لازم است که اروپا امنیت خود را بتواند تضمین کند.
با چنين عملکردي که از ترامپ سراغ داريم  چگونه بايد باور کنيم که او در مذاکرات با اون مي تواند به  يک دستاورد واقعي برسد؟ آن هم در حاليکه کره شمالي پيش از اين بارها خلف وعده هاي امريکا را مشاهده کرده است و مي داند که نبايد به مردمي که جايگاه سستي در کاخ سفيد دارد دل ببندد و از دل اين ديدار تنها به بده و بستان هاي نمايشي بسنده نمايد. گويا اين بده وبستان نانوشته به اين صورت است که اون نشان مي دهد که ترامپ شخصيت مهمي است و بر چالش هاي او ماله مي کشد ودر عوض ترامپ نه تنها با او کاري نخواهد داشت بلکه از او چاپلوسي هم خواهد کرد.
حالا از اين بگذريم که در موضوع کره شمالي اين چين و روسيه هم هستند که در هر فرآيند صلحي تاثير بسزايي دارند. به همين دلايل هم به نظر مي رسد حتي مشاوران ترامپ درباره موفقیت نشست هانوی ابراز ترديد کرده اند.
روزنامه آمریکایی واشنگتن پست روز شنبه نوشت: در حالیکه فقط چند روز تا برگزاری نشست سران آمریکا و کره شمالی باقی مانده، ترامپ تلاش می کند تعریف جدیدی از موفقیت خود در فشار بر پیونگ یانگ برای کنار گذاشتن برنامه هسته ای اش و نیز کاهش انتظارات عمومی از نتایج این نشست ارائه دهد بویژه آنکه کره شمالی اقدام چندانی را برای مهار تولید سلاح های هسته ای خود انجام نداده است.
بر اساس این گزارش، ترامپ در روزهای گذشته، بدنبال ایجاد شرایطی بوده که اعلام کند این نشست صرف نظر از اینکه نتایج آن چه باشد، موفقیت آمیز است. و به نظر مي رسد بر همين اساس ترامپ که پیشتر از کره شمالی خواسته بود بسرعت سلاح های هسته ای خود را تسلیم کند، هفته گذشته گفت برای خلع سلاح هسته ای کره شمالی عجله نمی کنیم.
 
---------------------------------
رضا محمدمراد 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پایان اسکان آسیب دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)