• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۴۶۲۷
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۸
خوزستان » اجتماعی
معاون پارلمانی رییس جمهور :

ظریف گامهای بلندی در عرصه دیپلماسی برداشته است

معاون پارلمانی رییس جمهور گفت : دکتر ظریف در صحنه دیپلماسی بسیار خوب عمل کرده و در جهت تحقق منافع ملی گام های بلندی برداشته است به همین دلیل بعید می دانم رییس جمهوری با استعفای وی موافقت کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، حسینعلی امیری در جمع اصحاب رسانه در اهواز افزود : ظریف مورد اعتماد رییس جمهور است و رهبری بارها از وی به عنوان فردی مومن و انقلابی اسم برده اند لذا امیدوارم آقای ظریف از استعفای خود منصرف شود.

وی ادامه داد : محمد جواد ظریف از وزرای بسیار خوب، توانمند و پرتلاش دولت بوده و یک دیپلمات کاملا مسلط است و به نوعی از سرمایه های ملی دولت و کشور به شمار می رود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود استیضاح، تحقیق و تفحص و طرخ سوال را جزء اختیارات نظارتی مجلس دانست که  دولت همه حقوق نمایندگان مجلس را به رسمیت می شناسد و گفت : در حال حاضر استیضاح هیچ یک از وزرا در دستور کار مجلس نیست. دکتر ظریف در صحنه دیپلماسی بسیار خوب عمل کرده و در جهت تحقق منافع ملی گام های بلندی برداشته است به همین دلیل بعید می دانم رییس جمهوری با استعفای وی موافقت کند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور : قانون اساسی نظام اسلامی حاصل خون بهترین فرزندان و سرمایه های انسانی این کشور

پارلمانی رئیس جمهور گفت : قانون اساسی نظام اسلامی حاصل خون بهترین فرزندان و سرمایه های انسانی این کشور است و بر اساس آموزه های ارزش‌های اسلامی شکل گرفته است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، حسینعلی امیری در مراسم روز وکیل در اهواز با بیان این مطلب افزود : امروزه یکی از شیوه های که در حکومت داری مورد توجه است، بحث حاکمیت قانون و حکمرانی مطلوب است.

وی با اشاره به اینکه اداره جامعه در دوره های مختلف تاریخی به شیوه های گوناگون بوده و حکومت داری متاثر از شرایط اجتماعی خاصی بوده است ، ادامه داد : در جامعه ای که حاکمیت قانون نباشد صحبت از عدالت، نظم ، توسعه، امنیت بی معنا بوده و کرامت انسانی لگدمال می شود؛ امروز در سایه حاکمیت قانون است که این مفاهیم ارزشی عینیت پیدا می کند .

معاون پارلمانی رئیس جمهور تاکید کرد : وکالت و قضاوت هر دو بال های فرشته عدالت است و حضور وکلای مستقل در دستگاه قضایی، آرای قضات را در سطح بالا نگه داشته و به آن اعتبار بین المللی می بخشد. 

امیری گفت : باتوجه به دغدغه های نهاد وکلای استان ، هر پیشنهادی را که کانون وکلا در خصوص استقلال نهاد وکالت و تضمین حقوق اجتماعی ارایه دهند از آن استقبال کرده و به دولت انتقال می دهیم .

دیدار معاون پارلمانی رئیس جمهور با نماینده ولی فقیه در خوزستان

معاون پارلمانی رئیس جمهور با نماینده ولی فقیه در خوزستان دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، در این دیدار حسینعلی امیری در این دیدار ضمن گزارشی از خدمات دولت گفت : راه برون رفت از مشکلات را یکپارچگی ملت و دولت است.

وی تاکید کرد : تلاش دولت بر حل مشکلات مردم و خدمت رسانی به ملت عزیز است.

نماینده ولی فقیه در خوزستان در این دیدار گفت : مهمترین موضوعی که باید مد نظر دولت قرار گیرد توجه به مردم و وضعیت معیشت آنها است.

آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری افزود : انتظار داریم که قوه قضاییه در کنار دولت با مفاسد اقتصادی برخورد جدی تری کند.

وی تاکید کرد : امیدوارم با سیاست های اقتصاد مقاومتی و روی آوردن به تولیدات داخلی و منع واردات کالاهای خارجی به کارخانجات داخلی کمک شود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در دیدار با نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت : حضور مردم ایران در تمامی عرصه های انقلاب اسلامی نشان داد که برغم توطئه های دشمنان در کنار انقلاب خود ایستاده اند.

دیدار معاون پارلمانی رئیس جمهور با نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، حسینعلی امیری امروز در دیدار با آیت الله سید علی شفیعی ، ضمن ابلاغ سلام رئیس جمهور به وی افزود : مقاومت مردم و لطف خداوند بوده است که تا کنون توانسته ایم از شرایط سخت عبور کنیم.
وی ادامه داد : آمریکا و دشمنان کشورمان با هر ابزار و وسیله ای می خواهند شرایط را بر ملت ایران سخت تر کنند ، ولی با تلاش مسئولان و همت مردم وفادار به انقلاب از این شرایط سخت عبور می‌کنیم.

سفر معاون پارلمانی رئیس جمهور به خوزستان

معاون پارلمانی رئیس جمهور در سفری یک روزه از طریق فرودگاه اهواز وارد خوزستان شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، حسینعلی امیری در بدو ورود به فرودگاه اهواز، مورد استقبال علی حسین حسین‌زاده معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان و جمعی از مسئولان استانی قرار گرفت.
دیدار با خانواده معظم شهدا، دیدار با آیت الله موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در استان و آیت الله شفیعی از نمایندگان استان در مجلس خبرگان رهبری، بازدید از طرح های نیشکر و شرکت در نشست کانون وکلای استان از جمله برنامه های سفر یکروزه معاون پارلمانی رئیس جمهور به استان خوزستان است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت چغندر قند در بن
قدردانی از همیاران گاز در گیلان
فردا چه پیامی روی گوشی‌های تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
برگزاری یادواره شهدای روستای جنت‌آباد بخش مرکزی قم
پیگیری درخواست‌ها و مشکلات مردم شهر‌ها و بخش‌های استان قم
ورود سامانه بارشی به کردستان
سومین نشان شهسواری و دومین طلای کاپیتان در بازی‌های همبستگی اسلامی
اقتدار پهپاد ایرانی
ارسالی‌ های شما به با مخاطبان در بیست و دوم آبان ماه
کشاورزی باید از تولید معیشتی به تولید اقتصادی تغییر مسیر دهد
تساوی نماینده فوتبال استان در لیگ دسته ۳ کشور
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
ناوگان حمل نقل عمومی شهر زنجان زیر ذره بین خبر
پنجمین قهرمانی متوالی مردان ایران در والیبال بازی‌های همبستگی اسلامی
برگزاری شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کردستان
مقصودلو از جام جهانی شطرنج حذف شد
با نخبگان، از زنجان به خراسان جنوبی
جمع‌آوری تله‌های زنده‌گیری پرندگان شکاری در پارک ملی بوجاق
ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان در روستای یوسفکند مهاباد
آلودگی‌های ناشی از جنگ تهدیدی جدی برای مردم افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
جشنواره انار شیراز در تقویم گردشگری ثبت می‌شود
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)