• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۵۲۷۶
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در همایش مهندسان دفاعی وزارت دفاع

لزوم عملکرد برجسته نیرو‌های مسلح در مهندسی

وزیر دفاع: اقدامات نیرو‌های مسلح در حوزه مهندسی باید به گونه‌ای باشد که عملکردشان را در کشور الگو، برجسته و بی نظیر ساخته و به یادگار برای نسل‌های آینده باقی بگذارد

عملکرد نیرو‌های مسلح در حوزه مهندسی باید الگو، برجسته و بی نظیر باشدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ امیر حاتمی با حضور در همایش مهندسان دفاعی وزارت دفاع اظهارداشت: تاریخ کشور ما مملو از فراز و فرود از بلایای طبیعی تا انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و حوادث گوناگون درعرصه‌های مختلف بوده که در تمامی این دوران نقش مهندسی نیرو‌های مسلح بی نظیر است.
وزیر دفاع از انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس به عنوان فراز‌های پرافتخار جمهوری اسلامی ایران یاد کرد و گفت: در دوران دفاع مقدس افراد بسیاری مجاهدت و ایثار کردند که یکی از پرتلاش‌ترین افراد در این دوران مهندسان جنگ تحمیلی بودند.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح توضیح داد: در عملیات‌های آفندی، پدافندی، پاتک‌های دشمن، عبور از آب‌های خروشان و ساخت استحکامات، سنگر سازان بی سنگر که همان مهندسان بودند، نقش برجسته‌ای ایفا کردند.
امیر سرتیپ حاتمی عنوان کرد: دوران دفاع مقدس نیازمند کار شبانه روزی و طاقت فرسا بود که در آن دوران مهندسان دفاعی با از خود گذشتگی ایستادگی کردند و توانستند برای جمهوری اسلامی ایران پیروزی و سربلندی بیافرینند.
وی پایمردی و ایستادگی‌را از ویژگی‌های مهندسی در دوران مقدس دانست و ادامه داد: در دوران دفاع مقدس از نظر مهندسی دفاعی بسیار تجربه اندوختیم و پیشرفت کردیم و به علم و تجارب ارزشمندی دست پیدا کردیم.
امیر سرتیپ حاتمی کار جهادی و خالص، ابتکار و نوآوری، پیش رونده و پیش برندگی مهندسین در دوران جنگ، مشارکت خالصانه و صمیمانه و مدیریت دانش و پژوهش را را از مهمترین مولفه‌های مهندسین جنگ عنوان کرد و گفت: این شاخص‌ها باید به عنوان الگوی کاری و رفتاری نسل‌های جوان و مهندسان آینده باز تعریف و سرلوحه شود.
وزیر دفاع دوران دفاع مقدس را یک‌گنجینه تمام نشدنی خطاب کرد و گفت: باید از تجربیات و علوم به دست آمده در دوران دفاع مقدس به خوبی استفاده کنیم؛ پس از دوران دفاع مقدس نیز ما شاهد جنگ‌ها و حوادث متعددی در منطقه بودیم که می‌توان از تجربه آن‌ها نیز برای عملکرد بهترحوزه مهندسی استفاده کرد.
امیر سرتیپ‌حاتمی بحث پژوهش‌های مهندسی را حائز اهمیت دانست و گفت: باید جنگ‌های بعد از دفاع مقدس را نیز از منظر مهندسی دفاعی مورد مطالعه قرار دهیم و خود را در تجربه‌های دفاع مقدس متوقف نکنیم.
وی افزود: ما پس از دوران دفاع مقدس با نوع جدیدی از تهدید‌ها همچون عملیات‌های تروریستی و انتحاری و افزایش شدت و حجم انفجار‌های متعارف و نیمه متعارف در زمینه مهندسی دفاعی روبه رو شدیم که بایستی تمهیدات لازم برای مقابله با این تهدیدات در عرصه مهندسی پیش بینی شود.
وزیر دفاع موضوع ساخت و ساز‌ها را یک مطالبه جدی دانست و گفت: از مهندسی نیرو‌های مسلح توقع است که پیش رو باشند و در زمینه کیفیت، زمان و قیمت، بهترین عملکرد را ارائه دهند.
وی تأیید کرد: همه اقدامات نیرو‌های مسلح در حوزه مهندسی و اجرای پروژه‌ها و ساختمان‌های احداث شده باید به گونه‌ای باشد که عملکرد نیرو‌های مسلح را در کشور الگو و برجسته ساخته و به یادگار برای نسل‌های آینده باقی بگذارد.
امیر سرتیپ حاتمی بحث املاک و مبارزه با زمین خواری، پاکسازی میادین مین، مولد سازی منابع، صرفه جویی در مصرف انرژی، حفظ محیط زیست و پژوهش را از مهترین مطالبات و انتظارات از معاونت مهندسی وزارت دفاع بر شمرد و در موضوع پاکسازی میادین مین گفت: هرچه جلوتر می‌رویم تحمل مردم در مقابل حوادث ناشی از مین کمتر می‌شود؛ پاکسازی مطلق میادین مین امکان پذیر نیست، اما مردم از ما توقع دارند که بهترین‌عملکرد را در این زمینه داشته باشیم.
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تاکید کرد: باید بحث صرفه جویی در انرژی و حفظ محیط زیست را همواره مورد توجه قرار دهیم و به صورتی جدی در این عرصه‌ها عمل کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)