پخش زنده
امروز: -
فرآوری کانسنگ طلای معدن شادان، هزار و 400 کیلوگرم طلای خالص به ظرفیت تولید شمش طلای کشور می افزاید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، معدن طلای شادان در شهرستان خوسف بزرگترین معدن شرق کشور از نظر میزان ذخیره این فلز گرانبهاست که میتواند منطقه را متحول کند و هم اکنون در مرحله استخراج قرار دارد.
گنجینه طلای شادان در کویر خوسف
فرماندار شهرستان خوسف گفت: معدن طلای شادان سال 1382 ثبت و گواهینامه کشف آن در سال 1359 صادر شده است.
شفیعی افزود: برآوردهای اولیه از ذخیره قطعی 30 میلیون تن کانسنگ طلا حکایت دارد که سرمایه گذاری برای استخراج آن ثروت هنگفتی را نصیب کشور می کند.
فرماندار شهرستان خوسف گفت: ذخایر معدن شادان خوسف چشمگیر است و تاکنون سرمایهگذار 180 میلیارد ریال در این پروژه سرمایهگذاری کرده است.
برای نخستین بار بخش خصوصی برای فرآوری طلا در خراسان جنوبی به میدان آمده
هم اکنون معدن طلای شادان در مرحله استخراج است و ساخت کارخانه فرآوری طلا گام بعدی سرمایه گذاران برای تولید شمش طلا در این منطقه است.
علاوه بر سرمایه گذاری 18میلیارد تومانی در مرحله استخراج، برای ساخت کارخانه فرآوری طلا و تولید شمش طلا در جوار معدن نیز 50 میلیون دلار سرمایه پیش بینی شده است.
کشف ظرفیت های شادان هنوز ادامه دارد
فرماندار شهرستان خوسف همچنین گفت: در منطقه شادان معادن دیگری مانند ماهیرآباد و خونیک وجود دارد و باید برای تامین زیرساختهای لازم و بهره برداری از این معادن و کارخانه فرآوری اقدامات موثر انجام شود.
سالاری، معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: سالانه ۲ میلیون و ۶۶۰ هزار تن کانسنگ طلا با عیار ۵۵ صدم پی پی ام از این معدن استخراج می شود.
اشتغال برای جوانان بومی برآمده از ظرفیت های بومی
اشتغال 500 نفری هدف نهایی استخراج و فرآوری در معدن طلای شادان است.
کاش شماره از مدیر عامل میداشتم