• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۶۷۶۹
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۰
گیلان » اجتماعی

تاکيد برحفظ امنیت و آرامش مردم در روزهای پایانی سال

رئیس کل دادگستری گيلان بر هماهنگی دستگاه قضا با دیگر دستگاه ها برای حفظ امنیت و آرامش مردم در روزهای پایانی سال تاکيد کرد .

نشست پیشگیری از وقوع جرم در گیلانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان رئیس کل دادگستری استان در نشست پیشگیری از وقوع جرم با اشاره به هماهنگی همه دستگاه های اجرایی در پیشگیری از وقوع اتفاقات ناگوار در چهارشنبه آخر سال و حفظ امنیت مسافران نوروزی گفت : بیشترین آسیب های اجتماعی چهارشنبه آخر سال متوجه جوانان و نوجوانان است که آموزش های مناسب و پیشگیری از وقوع حوادث ناگوار نقش مهمی در کاهش تلفات جانی و مالی در این روز دارد.
احمد سیاوش پور با اشاره به تلاش های استکبار جهانی برای دلسرد کردن مردم از نظام مقدس اسلامی افزود : مردم در تمامی دوران های سخت در کنار انقلاب بوده اند و متولیان نظارت و کنترل بر بازار برای قدردانی از آنها می بایست در روزهای پایانی سال با عزم جدی با گران فروشان و احتکار کنندگان ارزاق عمومی برخورد کنند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان هم به هجمه اقتصادی دشمنان اشاره کرد و گفت : ملت بزرگ ایران با پیروی از ولایت فقیه از این گردنه سخت عبور خواهد کرد.
احمد آقایی بر لزوم هماهنگی همه مسئولان برای مبارزه با گران فروشی و نظارت بیشتر بر بازار تاکید کرد.
حجت الاسلام علی مصطفوی نیا دادستان مرکز استان نیز در این مراسم با اشاره به افزایش قیمت برخی کالاها نظیر مرغ گفت : پیشگیری از رفتارهای سودجویانه برخی فروشندگان نیازمند کنترل و نظارت مستمر اداره کل تعزیرات حکومتی، سازمان صنعت - معدن و تجارت و اتاق اصناف است.
سرهنگ فرهاد فلاح کریمی رئیس پلیس پیشگیری گیلان نیز آگاه ساختن مردم را بهترین راهکار پیشگیری و مقابله با حوادث چهارشنبه آخر سال دانست و بر ضرورت پخش برنامه های متنوع در خصوص استفاده از مواد محترقه غیرمجاز در رسانه استانی تاکید کرد.
سرهنگ رحیم شعبانی رئیس پلیس آگاهی گیلان نیز از آمادگی پلیس برای برخورد جدی با فروشندگان مواد محترقه خبر داد و گفت : ایمن سازی اماکن دولتی، ساماندهی مسافر کاشانه ها، و شناسایی اماکن مخروبه نقش بسزایی در کمک به پلیس برای حفظ امنیت مسافران نوروزی به استان گیلان سفر می کنند دارد.
فرمانده پلیس راه گیلان نیز با اشاره به کاهش 10 درصدی تصادفات در 11 ماه گذشته در استان از اعلام آمادگی پلیس راه برای فراهم کردن سفری ایمن و بی خطر برای مسافران نوروزی خبر داد.
سرهنگ محمد پور شناسایی و ایمن سازی نقاط حادثه خیز، رفع نواقص جاده ای و استفاده از سامانه های کنترل وسایل حمل و نقل عمومی به ویژه اتوبوس را از اقدامات مهم پلیس راه برای فراهم کردن سفری آرام و بی خطر برای مسافران اعلام کرد.
سید جلال الدین رضا پور معاون اطلاعات و اخبارصدا و سیمای مرکز گیلان هم با اشاره به آمادگی رسانه استانی برای کمک به کاهش حوادث چهارشنبه اخر سال گفت: پخش برنامه های متنوع با محوریت پیشگیری و انعکاس مشکلات استفاده از مواد محترقه غیر مجاز، آگاه ساختن خانواده ها و نسل جوان ، شناسایی اماکن زیبا و دیدنی استان به گردشگران نوروزی از موارد مهمی است که صدا وسیمای مرکز گیلان در دستور کار خود دارد.
منصور انصاری مدیر کل تعزیرات حکومتی گیلان نیز از حضور مستمر گشت های این اداره کل در بازار در روزهای پایانی سال و ایام نوروز خبر داد وگفت : این نظارت ها با هدف کمک به سالم سازی فضای کسب و کار و کنترل سیستم توزیع کالا و خدمات در استان انجام می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ سومین نشان طلای کاروان ایران بر گردن صادقی
درخشش ورزشکار خراسان رضوی در بازی‌ های همبستگی کشورهای اسلامی
سفیر جدید غنا رونوشت استوارنامه خود را تسلیم وزیر امور خارجه کشورمان کرد
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در گلستان
تأکید وزیر امور خارجه بر احصاء ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و اقتصادی استان یزد
سفیر جدید اتریش رونوشت استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد
برگزاری جشنواره نخستین واژه «آب» در مدارس ابتدایی لرستان
آمادگی ۹۵ درصد نانوایی‌های بردسکن در مقابله با بحران سوخت
حمایت از واحد‌های تولیدی
سقوط هواپیمای نظامی ترکیه
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
راهیابی عباسی به فینال ۵۰ متر کرال پشت
خرید بیش از ۸۰ تابلوی علایم و چراغ راهنمایی و رانندگی در هوراند
بازرسی و کنترل خودرو‌های حمل دام در محور سوادکوه
بهشتی در یک‌ضرب صاحب نشان برنز شد
پیام تسلیت رهبر انقلاب، مرهمی بر دل خانواده و دوستداران مرحوم صابر کاظمی
اجرای استانداردهای اجباری در حوزه‌های غذایی و زیستی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است
پرداخت ۲۷۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌های طرف قرارداد تأمین اجتماعی زنجان
لیگ کانوپولو بانوان؛ صدرنشینی نوین تهران در نیم فصل نخست
تشییع پیکر ذاکر اهل بیت در شهرستان هامون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)