• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۸۲۰۳
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۴
سیاسی » عمومی
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام:

ادامه بررسی FATF به سال جدید موکول شد

ادامه بررسی لوایح مربوط به FATF بستگی به کار کارشناسی در کمیسیون ها دارد که در سال جدید انجام می شود

ث\قتصحخلمحسن رضایی در گفتگوی زنده با خبر نیمروزی سیما با اشاره به برگزاری جلسات متعدد کارشناسی در این خصوص افزود: مباحث مربوط به لایحه پالرمو امروز نیز ادامه پیدا کرد و به دلیل حساسیت و اهمیت این کنوانسیون ها نظرات مخالفان و موافقان گرفته شد همچنین به دولت و مجلس چند بار فرصت داده شد تا نظرات و مباحث کارشناسی خود را ارائه کنند.
وی گفت: از همه جهات ما این کنوانسیون را بررسی کردیم اما به دلیل ارائه مصوبه جدیدی از سوی مجلس شورای اسلامی به مجمع تشخیص که همان CFT و یکی از آن چهار لایحه است این موضوع را جدیداً وارد دستور مجمع تشخیص کرده ایم.
رضایی با تاکید بر این که کمیسیون های مربوط در خصوص CFT در حال بررسی هستند خاطر نشان کرد: در جلسه امروز با توجه به این که این دو مصوبه همپوشانی دارند و اگر بخواهیم تک تک رأی بگیریم ممکن است حق مطلب ادا نشود و ابعاد پیچیده ای را که وجود دارد نادیده بگیریم پیشنهاد شد با بررسی کامل CFT و برخی سؤالات پیرامون پالرمو که باقی مانده بود سخنان دوستان دولت و مجلس را بشنویم و با تأخیر تصمیم بگیریم تا کار شتابزده ای انجام ندهیم.
وی با اشاره به رأی گیری امروز برای به تأخیر انداختن تصویب پالرمو تاکید کرد: براساس آیین نامه اگر کمیسیون مربوطه از رئیس جلسه تقاضای تأخیر کند رئیس جلسه می تواند این تصمیم را بگیرد اما به خاطر اطمینان بیشتر از اعضا هم رأی گیری شد و قریب به اتفاق رأی دادند که بررسی بیشتری روی پالرمو و CFT صورت گیرد و بعد از آن که تمام نظرات موافقان و مخالفان شنیده شد مجدداً در دستور کار مجمع قرار گیرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر این که رفتار اتحادیه اروپا می تواند روی تصمیم مجمع تشخیص برای تصویب FATF مؤثر باشد افزود: مجمع در این مدت رفتار اروپا را رصد خواهد کرد و اگر آنها سازنده رفتار کنند می توانند مؤثر باشند همچنین ما بیانیه FATF را به کمیته حقوقی دبیرخانه ارجاع دادیم تا دقیقاً مطالعه شود همچنین بین این دو جلسه اخیر مجمع بیانیه عمومی FATF صادر شده که نکات مثبت و البته ابهام آمیزی دارد که باید بررسی شود.
رضایی با اشاره به این که رفتار اروپا را مطلوب نمی دانیم، خاطر نشان کرد: آنها به تعهدات خود در برجام عمل نکردند اگر آنها در این مدت عمل کنند می تواند در تصمیم گیری مجمع تشخیص مصلحت نظام مؤثر باشد.
وی در پاسخ به کسانی که دلیل تأخیر بررسی پالرمو را از مجمع تشخیص جویا می شوند، گفت: دلیلش این است که ما به شدت نگران معیشت مردم و دنبال این هستیم که هر تصمیمی می گیریم بتواند اقتصاد کشور را بهبود بخشد لذا اعضای مجمع از  اتخاذ تصمیم ناپخته ای که ممکن است وضعیت معیشت مردم را بدتر کند پرهیز می کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار در خصوص آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در چهارمحال و بختیاری
رونمایی از دو کتاب پژوهشی–آموزشی در حوزه موسیقی دستگاهی ایران
بیش از ۳ هزار دانش‌آموز دختر یزدی میهمان باغ‌موزه دفاع مقدس شدند
هزینه واردات بنزین در لایحه بودجه ۱۴۰۵ معادل کل یارانه کالا‌های اساسی است
خدمات سلامت رایگان قرارگاه جهادی سجادیه به اهالی خودنکلا
سانحه رانندگی با یک جانباخته در بزرگراه شهید چراغچی مشهد
پخت و توزیع نان سورک در تفت
برگزاری آزمون نظام مهندسی در کهگیلویه و بویراحمد
پیکر مرحومه بی بی نزاکت گلستانی مادر شهید جاوید الاثر «بهرام درود» بر دستان مردم قدرشناس گچساران تشییع و در قطعه صالحین بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
درخشش هنرمندان صداوسیمای آبادان در جشنواره‌ی ابوذر
مراسم محوری نه دی در مسجد انقلاب بجنورد برگزار می‌شود
اعزام کاروان بانوان فرهنگی شهرستان بهمئی به مناطق عملیاتی
برد استقلال خوزستان پس از ۳ ماه
عراقچی: وزارت خارجه حامی صادرات محصولات فناورانه است
پدر شهید والامقام مهرداد هدایتی به فرزند شهیدش پیوست
اعزام کاروان فرهنگیان شهرستان لنده عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور
کاروان خانوادگی قهرمان من عازم کرمان شد
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از پروژه هتل سه‌ستاره اشنویه
رویداد‌های فرهنگی و هنری قزوین؛ از ثبت آثار ملی تا رونمایی از اشعار محلی
دستگیری ۳ مخل نظم و امنیت در خلیل‌ آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
قطع گاز برخی مشترکان، فردا در شیراز
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
پیام تبریک قالیباف به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی (ع)
توافق جدید ایران، روسیه و آذربایجان برای تثبیت نرخ‌های کریدور شمال-جنوب
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)