• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۸۸۰۱
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در حاشیه همایش ملی تاریخ شفاهی دفاع مقدس؛

سفر‌های بیهوده نتانیاهو در حضور ما در سوریه تاثیر ندارد

دبیر شورای عالی امنیت ملی: سفر‌های بی فایده و حرف‌های بی عمل نتانیاهو تأثیری در ادامه حضور ما در سوریه نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر دریابان علی شمخانی در حاشیه همایش ملی تاریخ شفاهی دفاع مقدس در جمع خبرنگاران گفت: حضور جمهوری اسلامی ایران در سوریه مبتنی بر درخواست دولت قانونی این کشور است و تا زمانی که آنان خواهان این وضع باشند این حضور بقا خواهد یافت.

وی افزود: ۴۰ سال است دو جبهه وجود دارد؛ یکی جبهه ثبات خواه و ثبات ساز و دیگری جبهه بی ثبات خواه و بی ثبات کننده و اکنون کفه ترازو و شاقول سنجش میان اینکه کدام یک از این دو جبهه موفق شده اند مشخص می‌کند که بی ثبات سازان و بی ثبات خواهان هیچ کارنامه‌ای جز شکست ندارند و این در صحنه جغرافیای منطقه نفت خیز ما کاملاً روشن است.

شمخانی بار دیگر تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در محور ثبات خواهی و ثبات سازی به دعوت دولت سوریه و برای کمک به مردم این کشور در آنجا مستقر است و تا زمانی که دولت سوریه خواهان این وضع است بقا خواهد یافت.

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: عجز و لابه، سفر‌های بی فایده و حرف‌های بی عمل نتانیاهو هیچ تأثیری در این بقا نخواهد داشت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

درباره توانمندسازی قدرت موشکی از هیچ کس اجازه نمی‌گیریم

دبیر شورای عالی امنیت ملی در پاسخ به پرسشی درباره تهدید آمریکایی‌ها به تحریم بیشتر کشورمان در پی رونمایی از شهر موشکی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران درباره برد، قدرت تخریب، دقت و سرعت آماده سازی به عنوان ۴ محور توانمندسازی قدرت موشکی با هیچ کشوری مشاوره نمی‌کند و از هیچ کس اجازه نمی‌گیرد.

امیر شمخانی افزود: فقط نیاز‌های دفاعی ما دیکته می‌کند که در برنامه دفاعی و موشکی چه کاری را باید انجام دهیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی همچنین در پاسخ به پرسش دیگری درباره پرونده اقدام تروریستی اخیر علیه نیرو‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: هنوز در دستور کار است و دولت پاکستان متعهد است که امنیت مرزهایش را در جلوگیری از ورود نیرو‌های ضد انقلاب تضمین کند.

شمخانی تأکید کرد: حتماً و بدون شک آنچه را که به عنوان وظیفه دفاع و صیانت از امنیت ملی در مرز پاکستان است بیش از گذشته عملیاتی خواهیم کرد.

وی همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار ما درباره نقض تعهدات برجامی اروپا و مشروط کردن ساز و کار تعامل مالی با ایران «اینستکس» به تصویب FATF افزود: نهاد‌های قانونی روشنی در کشور داریم که هر یک در مسیر قانونی خود به وظایفشان عمل می‌کنند و امیدواریم در این کشاکش که جمهوری اسلامی ایران همه وظایفش را انجام داده و آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز چهاردهمین بار آن را تأیید کرده است بتوانیم حق ملت ایران را برگردانیم که این محقق خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دبیر شورای عالی امنیت ملی در پاسخ به پرسش دیگری درباره سفر اخیر بشار اسد به تهران، سفر از قبل پیش بینی شده رئیس جمهور سوریه به تهران را علامت روشن و واضحی از این واقعیت دانست که جبهه ثبات سازان بر جبهه بی ثبات سازان که تروریست‌هایی مانند داعش را به کار می‌گیرند پیروز شده و این پیروزی اکنون عمقی به وسعت منطقه غرب آسیا یافته است.

شمخانی افزود: جبهه بی ثبات سازان از هر ابزاری برای ناامن سازی استفاده می‌کند چنانکه ابزار غیر شکل گرفته را شکل می‌دهد و ابزار ضعیف شده را تقویت می‌کند؛ داعش در این معادله قابل تعریف است، اما مردم عراق امروز کارآموز مقابله امنیتی با داعش شده اند و اجازه فعالیت این گروه تروریستی را نخواهند داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
اعتراف تاریخی ترامپ
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)