پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			همایشی با عنوان " از ایده تا کسب و کار " در ایرانشهر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري صدا و سيما مرکز سيستان و بلوچستان، دبیر این همایش گفت: با توجه به این که اکنون در کشور شرایط خوبی برای ایده پردازی های تجاری ایجاد شده، لازم است تا به قابلیت های بومی، بیشتر توجه شود.
سلمان آسوده افزود: محصولات خرما و داروهای گیاهی ارزش فراوانی دارند، اما ایده ای مناسب برای افزایش کسب و کار در این زمینه ارائه نشده است.
وی با بیان این که با ارائه طرح ها و ایده های نوع در زمینه بسته بندی و فرآوری خرما، می توان بازاریابی مناسبت تری داشت، گفت: تلاش ما بر این است که افراد خلاق و ایده پرداز بتوانند در بخش خرما و گیاهان دارویی اقدام به ثبت شرکت کنند.
آسوه گفت: هم اکنون در مرکز رشد ایرانشهر 13 شرکت و هسته با اشتغال 45 نفر فعال است.
فرماندار ایرانشهر هم گفت : این شهرستان با تولید سالانه بیش از 50 هزار تن خرما و بیش از 80 گونه گیاهان دارویی یکی از مناطق مستعد سیستان و بلوچستان است.
نبی بخش داودی افزود: محصول خرما و گیاهان دارویی ایرانشهر بصورت خام و با برندهای مناطق دیگر در کشور عرضه می شود که انتظار می رود جوانان منطقه با تشکیل شرکت، از این ظرفیت های بومی استفاده کنند.