رئیس کمیسیون عمران مجلس :
لزوم استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه مسکن
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بر استفاده دولت از ظرفیت بخش خصوصی در ساخت مسکن تاکید کرد.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، محمد رضا رضایی ، نماینده جهرم در مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس آخرین سرشماری سال ۹۵ در کشور ۲۴ میلیون و ۲۰۰ خانوار و نزدیک به ۲۲ میلیون و ۸۰۰ واحد مسکونی در کشور وجود دارد.
محمد رضا رضایی افزود: با توجه به این که توان ساخت سالی ۹۰۰ هزار واحد مسکونی را داریم ، ۷ سال طول میکشد که تناسبی بین عرضه و تقاضا ایجاد شود .
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: در حوزه مسکن نسبت به سال ۹۶ بیش از ۷۵ درصد افزایش قیمت داشتهایم و در شهرهای بزرگ نیز افزایش بیش از ۸۰ درصدی را شاهد بوده ایم.
رضایی بیان کرد: نبود شفافیت در حوزه مسکن باعث افزایش جمعیت در ۱۴۱ هزار هکتار بافت فرسوده شهری با ۱۹ میلیون جمعیت شده و شهرها را نیز با بحران اجتماعی، فرهنگی و زیستمحیطی روبرو کرده است.
نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علیرغم اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه دولت مکلف به شناسایی سالانه ۲۷۰ محله ناکارآمد و نوسازی، احیا و بازسازی آن شده است ، اما هنوز برنامه شفافی در این زمینه از دولت شاهد نبوده ایم .
وی با بیان اینکه در تولید حوزه مسکن نگاه به بخش خصوصی است و دولت باید برای این مهم سیاستگذاری کند، گفت: تولید و کنترل ساختمان وظیفه بخش خصوصی با نظارت نظام مهندسی است.