• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۱۲۶۶
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۰
اجتماعی » جامعه و شهری
در جلسه رونمایی از اسناد توسعه ۳۱ شهرستان مطرح شد؛

الگوی توسعه ما نیاز به اصلاح دارد

وزیر کشور: الگوی توسعه ما، الگویی نامتعادل و نامتوازن است و نیاز به اصلاح دارد

الگوی توسعه ما نیاز به اصلاح داردبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، عبدالرضا رحمانی فضلی در مراسم رونمایی از اسناد توسعه ۳۱ شهرستان کمتر توسعه یافته کشور افزود: در این چهل سال تاکنون مسیر توسعه ما مسیری بوده که خروجی آن فقدان توازن و تعادل در مسیر ملی بوده است و این نبود توازن و تعادل را هم در امکانات، هم در منابع و جمعیت و خدمات کاملا ملموس داریم.

وی گفت: ​این فقدان توازن و تعادل باید جبران شود و این نوع نظامات بودجه ریزی و برنامه ریزی، اداری و مالیات لازم است که تغییرات اساسی پیدا کند.

وزیر کشور افزود: برغم همه تلاش‌هایی که در بحث خدمات و زیربنایی صورت گرفته است تقریبا می‌توان گفت با عدالت نسبی در جامعه مواجه هستیم، اما هرچند که بعد از انقلاب اقدامات متعددی روی این نظامات انجام داده ایم، اما چون با نبود سنخیت مواجه بوده ایم نتوانستیم موفق عمل کنیم.

وی به نظام بانکی اشاره کرد و گفت: در نظام بانکی همه ما ایراد داریم البته به زحمات مدیران کاری نداریم بلکه مشکل اصلی در نظامات است.

وزیر کشور به نظامات مالیاتی اشاره کرد و افزود: چه ارتباطی بین نظام مالیات و توسعه اکنون وجود دارد و نقشش چیست؟ که البته نمی‌گویم فاقد نقش است، اما همبستگی مالیات و توسعه مطلوب نیست و واقعا باید کاری کنیم و این پایه و بستر زمینه توسعه ملی در همه نقاط کشور باید ادامه داشته باشد.

بنای ما، مشارکت واقعی مردم و بخش خصوصی

رحمانی فضلی گفت: بنای ما در بحث توسعه، مشارکت واقعی مردم و بخش خصوصی است.

وزیر کشور  افزود: ما نتوانسته ایم یک تغییر ساختاری اساسی بوجود بیاوریم به گونه‌ای که این نظامات مختلف در درون آن به خوبی بتواند کار کند.

وی با اشاره به اینکه اصلاح ساختار‌ها باید واقعی باشد نه در درون بودجه گفت: در جلسه شورای اجتماعی که تاکنون ۷ جلسه در خدمت مقام معظم رهبری بوده ایم در همان جلسه نخست ۵ اولویت مشخص کردند که اولویت ۵ همین مناطق بحرانی بود که فرمودند مناطق بحرانی را جزو اولویت قرار دهید و به آن برسید.

وزیر کشور افزود: معنی دقیق توسعه رشد فزاینده مستمر هماهنگ سطح زندگی در ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است.

وی گفت: اکنون نظام برنامه ریزی ما بخش کلان متمرکز است که این نوع نظام برنامه ریزی در هیچ کجای دنیا نیست و یا نظام بودجه ریزی ما مبتنی بر فعالیت و تمرکز جمعیت است یعنی هر جا فعالیت بیشتر باشد بودجه بیشتر است و این شیوه نمی‌تواند تعادل و توازن ایجاد کند.

وزیر کشور افزود: باید الگو‌ها را تغییر دهیم و از این نظام متمرکز منتقل کنیم و نگاه ملی در برنامه ریزی‌ها رعایت شود.

رحمانی فضلی گفت: بنای ما در بحث توسعه نیز مشارکت واقعی مردم و بخش خصوصی است ضمن اینکه کاری که از هفته بعد شروع می‌کنیم شورای توسعه استان هاست که در واقع برای هر استانی یک شورای توسعه خواهیم داشت که در نهایت این شورا‌های توسعه استانی که با مشارکت نخبگان علمی و ملی خواهد بود همه آن‌ها در توسعه شورای ملی مشارکت خواهند داشت.

وزیر کشور افزود: همچنین برای هر شهرستان به دنبال این هستیم که معین پیدا کنیم و با این برنامه‌ها توسعه استان‌ها را پیش ببریم و همه اختیارات را هم به استان‌ها خواهیم داد ضمن اینکه بیش از ۳۵۰ طرح موفق در بانک اطلاعاتی ما موجود است که می‌توانیم آن‌ها را در اختیار دیگران قرار دهیم البته در این کار باید رسانه‌های عمومی و مطبوعات وارد شوند و فرهنگ سازی صورت بگیرد بویژه که اکنون فضایی که در کشور است و تحریم‌ها و فشار‌ها باعث شده که زمینه‌های توجه به درون خیلی زیاد شود و مجلس به این موضوع توجه دارد و باید الگو‌های مناسبی در این زمینه صورت گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مدارس ابتدایی خراسان جنوبی غیر حضوری شد
تاکید معاون استاندار بر حفظ و توسعه واحدهای تولیدی آذربایجان شرقی
شهید آیت الله غفاری نماد بصیرت و ولایتمداری
انقلاب اسلامی انقلابی الهی است
دستگیری عوامل مسدودسازی ورودی اداره برق اندیمشک
مسدود شدن راه ارتباطی ۱۰۰ روستا در هشترود
احیای خط اصلی آبرسانی ایذه در عملیاتی ۱۸ ساعته
غیرحضوری شدن مدارس مسجدسلیمان در روز چهارشنبه
فردا سامانه بارشی از سمنان خارج می شود
محکومیت ضارب پزشک در دزفول به ۱۵ ماه حبس، شلاق و جزای نقدی
اشتغال ۷۰ دانشجو در صنایع آذربایجان شرقی
افزایش چشمگیر آب سد‌ها در بارندگی اخیر:
امدادرسانی به بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ نفر متاثر از سیلاب در خوزستان
 افتتاح ستاد جهادی درمان و مدیریت بحران
زورگيري مسافر کش شخصي از يک خانم
بسته خبر‌های کوتاه ۹ دی در یک نگاه
زمین لرزه ۳ و ۷ دهم ریشتری در اردکان سپیدان
تمام محور‌های مواصلاتی استان البرز باز است
شهرکرد میزبان بخش مطالعاتی و پژوهشی سی‌امین جشنواره سراسری قرآن و عترت
برگزاری جشنواره راه امید در مرند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
غیرحضوری شدن برخی مدارس استان زنجان در روز سه‌شنبه
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ دی
امتحانات نهایی دانش‌آموزان و داوطلبان آزاد چهارشنبه ۱۰ دی‌ برگزار می‌شود
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
۴ تصمیم دولت و مجلس برای حمایت از بازار و فعالان اقتصادی
نظامی که با حضور بیمه شد؛ روایتی از حماسه نهم دی ماه ۱۳۸۸
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)