• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۱۴۶۹
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۱
گیلان » اقتصادی

تعامل مناسب دولت و بخش خصوصی ضامن شکوفایی اقتصاد

رییس دفتر رییس جمهوردر رشت : برای رسیدن به توسعه پایدار و برخورداری از اقتصاد پویا مشارکت بخش خصوصی و دولت اجتناب ناپذیر است.

تعامل مناسب دولت و بخش خصوصی ضامن شکوفایی اقتصادبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان رییس دفتر رییس جمهور دیشب در نشستی 2 ساعته با فعالان اقتصادی بخش خصوصی گیلان در رشت ، سرمایه گذاری در این استان مرزی شمالی را برای باز کردن راه ورود به روسیه ، کشورهای قفقاز و آسیای میانه و همچنین کشورهای اروپای غربی برای کشور سودآور عنوان کرد.
دکتر محمود واعظی ، با اشاره به موقعیت مهم و استراتژیک گیلان و بهره هوشی بالای مردم و بازرگانان این استان افزود : بهره برداری از راه آهن ، بهره مندی از بزرگراه و وجود خط سیر مناسب دریایی برای حمل و نقل کالا و مسافر ، افزایش و تقویت روابط تجاری و بازرگانی این استان با کشورهای منطقه و حتی اروپا را به عنوان مزیتی انکار ناپذیر برای گیلان مطرح خواهد کرد.
وی در ادامه زیان دیدن بخش خصوصی در رقابت با دولت را حتمی دانست و کاهش تصدی گری دولت در این بخش را به سود بخش خصوصی و اقتصاد کشور عنوان کرد و افزود : اقتصاد کشور باید از دولتی بودن فاصله بگیرد چرا که دولت نمی تواند همزمان هم سیاست گذاری و هم بنگاه داری کند.
رییس دفتر رییس جمهور ، با تاکید بر تلاش های انجام شده برای کاهش تصدی گری دولت در اقتصاد ، به ویژه دستورات غیرعلنی و علنی رییس جمهور برای واگذاری بنگاه ها به بخش خصوصی ، خاطرنشان کرد : دولت و بخش خصوصی باید باهم همکاری و تعامل مناسب داشته باشند و دولت نقش باز کردن راه را برای تجارت بخش خصوصی به عنوان بهترین تاجر ایفا کند.
دکتر محمود واعظی ، کشاورزی و گردشگری را دو بخش مهم و تاثیرگذار در پویایی اقتصاد و توسعه گیلان برشمرد و گفت : رونق دو بخش کشاورزی و گردشگری در گیلان نه تنها مزیتی برای توسعه اقتصادی استان ، بلکه راه حل مناسب و مهم برای پیشرفت و توسعه پایدار کشور در بخش اقتصاد بدون نفت خواهد بود.
استاندار گیلان نیز در این نشست بااشاره به پیشیه قوی و مناسب فعالان اقتصادی و فعالیت های موفق اتاق بازرگانی استان ، گفت : کمک دولت می تواند تعامل این بخش را با کشورهای حاشیه خزر ، حوزه قفقاز و آسیای میانه بیش از پیش رونق بخشد.
دکتر مصطفی سالاری ، بهره برداری از راه آهن را در مسیر افزایش توسعه استان لازم و ضروری عنوان کرد و افزود : جایگاه استراتژیک گیلان در منطقه متحول شده و علاوه بر رونق تجارت و بازرگانی ، رفاه عمومی را با بهبود وضعیت معیشتی مردم به دنبال خواهد داشت. 
وی افزود : با اتصال شبکه ریلی قزوین - رشت به انزلی و آستارا ، تقویت اقتصاد ، افزایش مراودات تجاری با کشورهای همسایه و نیز رونق گردشگری را به عنوان یکی از اصول و پایه های توسعه پایدار شاهد خواهیم بود.
در این نشست همچنین علی تیزهوش تابان ، رییس اتاق بازرگانی ، صنعت ، معدن و کشاورزی استان ، محمد شکریه رییس اتاق اصناف و برخی از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی گیلان پاره ای مشکلات در حوزه های فعالیت خود  را بیان کردند و، مساعدت دولت با بخش خصوصی برای حل این مشکلات و تبیین راهکارهای مناسب برای ایجاد بخش خصوصی قدرتمند در مسیر افزایش تعامل و مبادلات اقتصادی با کشورهای همسایه و بهره مندی از بازار 300 میلیون نفری منطقه خزر و آسیای میانه را خواستار شدند.  
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور هنرمندان قزوینی در نمایشگاه سفال و سرامیک همدان
سرگردانی مسافران از پس گیری هزینه سفر
اجرای عملیات اصلاح و بهسازی محور لالی – اهواز
برگزاری دومین دوره جشنواره بین‌المللی عکس ایران جوان
پیام تسلیت سرلشکر موسوی به‌مناسبت درگذشت همسر شهید فلاحی
جابجایی ۸۵ درصد مسافران سیستان و بلوچستان با ناوگان حمل و نقل عمومی
تحقق رشد اقتصادی بدون رفع موانع کلان ممکن نیست
درگیری مسلحانه در کرکوک با کشته شدن دو نیروی امنیتی
عرضه پساب و فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی در بیستمین روز آبان
دیدار روسای فدراسیون تیراندازی ایران و مصر
پیروز جنگ رسانه‌ای تعیین‌کننده برنده میدان نبرد است
اجرای طرح فیبرنوری در منطقه مرزی هورالعظیم
مدیریت و صرفه جویی در مصرف آب راهی برای عبور از بحران کم آبی
کاهش ذخایر خونی در قزوین؛ نیاز فوری به مشارکت مردمی
دشمن با تلاش شبانه‌روزی رزمندگان هوافضا مجبور به آتش‌بس شد
آبخیز داری نسخه نجات یزد از خشکسالی
پیروزی تیم فوتبال قطع عضو ایران مقابل سوریه
اعزام نخستین گروه پسران دانش آموز به مناطق عملیاتی
اعزام شش‌هزار داوطلب یزدی برای خدمت در پروژه‌های عمرانی و خدماتی عتبات عالیات
نگاهی به برنامه های سیما در خبرهای رسانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)