• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۲۸۳۳
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۵
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
با خوداتکایی کشور در تولید گندم و شکر

جلوگیری از خروج ۳ میلیارد دلار ارز از کشور

معاون وزیر جهاد کشاورزی: با خوداتکایی در تولید گندم و شکر از خروج ۳ میلیارد دلار ارز کشور جلوگیری شد

جلوگیری از خروج ۳ میلیارد دلار ارز از کشوربه گزارش خبرگزاری صداوسیما از­ وزارت جهاد کشاورزی؛ ​ ­عبدالمهدی بخشنده امروز پنجشنبه در گردهمایی معاونین برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها که در مرکز آموزش عالی امام خمینی­ برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به شرایط تحریم‌های ظالمانه و جنگ اقتصادی، تامین و توزیع مناسب نهاده‌های تولید و کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم از اولویت‌های دولت و وزارت جهاد کشاورزی است.

وی گفت: سران نظام سلطه، در جمع بندی‌های داخلی خودشان اعلام کرده بودندکه­ در ­مدت ۳ ماه در بازار ایران قحطی ایجاد خواهیم کرد و با توجه به کمبود اجناس و ارزاق در بازار، مشکلات جدی برای ایران ایجاد خواهد شد، اما در حال حاضر انبار‌ها و ذخایر راهبردی ما پر است و ۱۰ قلم کالای اساسی مردم به وفور موجود است ­و از این بابت هیچ نگرانی وجود ندارد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزیر­جهاد کشاورزی اضافه کرد: ­با برنامه ریزی‌های مجموعه وزارت جهاد کشاورزی، با­­خوداتکایی کشور در تولید گندم و شکر، نیازی به ورادات این محصولات وجود ندارد و اگر موضوع خودکفایی در وزارت جهاد کشاورزی با جدیت پیگیری نمی‌شد و نیاز به واردات این محصولات بود و در شرایط کنونی حداقل ۳ میلیارد دلار از منابع ارزی ما هزینه واردات این محصولات می‌شد.

وی در ادامه به بازار گوشت قرمز اشاره کرد و گفت: با کیفیت‌ترین گوشتی که در بازار اروپا و روسیه نیز مصرف می‌شود از کشور برزیل وارد می‌شود و در ۱۱ ماه گذشته نیز گوشت منجمد گوساله برزیلی برای ­مصرف خانوار‌ها تامین شده است.

بخشنده تصریح کرد: در حال حاضر ۹۷ شرکت از ۱۳ کشور، گوشت گرم گوسفندی را به کشور وارد می‌کنند که با توجه به سیستم پیشرفته لجستیک و خطوط هواپیمایی و کشتارگاه‌های مجهز کشور استرالیا، ۷۰ درصد آن از این کشور تامین می‌شود و روزانه شاهد واردات ۱۰۰ تن گوشت گرم صرفاً­­از این کشور هستیم.

وی افزود: مشکلاتی که در سیستم توزیع مشاهده می‌شود ناشی از ضعف در تأمین نیست و خارج از وظایف محوله مجموعه وزارت جهاد کشاورزی است که برای رفع این مشکل در ستاد تنظیم بازار مقرر شد توزیع گوشت هدفمند شود.

بخشنده، قاچاق دام از مرز‌های غربی و جنوبی کشور را عاملی مهم در افزایش قیمت گوشت دانست و گفت: در حال حاضر در بغداد گوشت گوسفندی به قیمت ۱۶۵ هزار تومان و در اقلیم کردستان عراق ۱۴۰ هزار تومان معامله می‌شود که این کشف قیمت بر نرخ گوشت در داخل تاثیر داشته است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ­­با تاکید بر این که قیمت خرده فروشی مرغ برای مصرف کننده ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان است، ­ افزود: بر اساس قیمت نهاده‌ها و محاسبه سود تولید کننده، قیمت مرغ زنده برای مرغدار بیش از ۸۰۰۰ تا­­۸۵۰۰ نیست.

بخشنده­ در ادامه به وضعیت بودجه این وزارت در سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: تخصیص ۴۰۰ میلیون دلار برای سامانه‌های نوین آبیاری، ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای آبخیزداری و ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای بیابان زدایی از مهمترین اعتبارات مصوب وزارت جهاد کشاورزی در بودجه سال آینده است.

وی­ سرمایه گذاری در بخش کشاورزی بر مبنای ارائه تسهیلات به تولید کنندگان را از مهمترین برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی طی سال آتی عنوان و تاکید کرد: در بررسی و تصویب تسهیلات و تخصیص اعتبارات به تولید کنندگان، به توجیه اقتصادی طرح‌ها و هدف گذاری جهت استمرار سرمایه گذاری و تولید توجه ویژه شود.

معاون وزیر­­جهاد کشاورزی در ادامه نزولات جوی طی سالجاری را مناسب ارزیابی کرد و با ابراز امیدواری در خصوص استمرار آن در بهار سال آینده گفت: به لطف خدا و همت کشاورزان در تولید غلات، گندم، جو و علوفه مشکل خاصی نداریم و تولید خوبی خواهیم داشت.

بخشنده ادامه داد: مردم ما در دوران دفاع مقدس روز‌های سختی را پشت سر گذاشته است و ان شاء الله­ از این پیچ سخت شرایط جنگ اقتصادی، با سربلندی عبور خواهیم کرد؛ توانمندی و تجربه این کار را داریم و با کمک هم و حمایت بزرگان باید ایستاد و کار کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
ثبت روزانه ۵۸ ازدواج در آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)