• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۴۲۷۳
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۵
ورزشی » بانوان
بی توجهی به حضور بانوان در انتخابات ریاست فدراسیون‌ها؛

۵۰ فدراسیون ورزشی و فقط یک بانو در پست ریاست!

در میان بیش از ۵۰ فدراسیون ورزشی فقط یک بانو در پست ریاست فدراسیون به فعالیت می‌پردازد

۵۰ فدراسیون ورزشی و فقط یک بانو در پست ریاست!به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما،در میان بیش از ۵۰ فدراسیون ورزشی فقط یک بانو در پست ریاست فدراسیون به فعالیت می‌پردازد و جالب اینکه درست در زمان تصدی خانم اینچه درگاهی در فدراسیون ژیمناستیک شاهد موفقیت‌های چشمگیر در این فدراسیون بودیم که توسط ورزشکاران مرد کسب شده است حال اینکه شعار وزارت ورزش در دوره وزارت سلطانی فر از بدو ورود استفاده از مدیران جوان و بانوان در پست‌های مدیریتی بود بنابراین با وجود یک بانو بعنوان رئیس فدراسیون این موضوع به ذهن می‌رسد که توجهی به حمایت از حضور بانوان حداقل در انتخابات ریاست فدراسیون‌ها نشده است.
 معصومه آقاپور علیشاهی نماینده مجلس شورای اسلامی می‌گوید:هر چند در زمان اقای سلطانی فر اتفاقات خوبی در حمایت از بانوان در بخش مدیریتی ورزش افتاده است، اما هنوز با استاندارد‌های جهانی فاصله چشمگیری داریم.
این بانوی نماینده مجلس معتقد است وزارت ورزش باید به راهبرد خود بر پرهیز از مردسالاری و تاکید بر شایسته سالاری عمل کند چرا که نبوغ سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در ۱۰ سال اخیر در کشور رشده کرده که بخش قابل ملاحظه‌ای از این رشد سهم بانوان بوده است.
آقاپور می‌گوید بانوان ورزشکار و مدیر که احساس می‌کنند می‌توانند در راس یک فدراسیون مفید باشند باید جرات و شهامت حضور در انتخابات را داشته باشند که در این صورت از حمایت هیئت‌ها برخوردار خواهند بود.
طیبه سیاوشی دیگر نماینده مجلس هم معتقد است باید خلا‌های قانونی در اساسنامه برخی فدراسیون‌ها در دستیابی به استفاده از ظرفیت بانوان در مدیریت‌های ورزشی ترمیم و از میان برده شود.
این نماینده مجلس می‌گوید باید شرایط فراهم شود که بانوان بتوانند برای کسب جایگاه مدیریتی در فدراسیون‌های ورزشی نسبت به اقایان شرایط یکسانی داشته باشند تا بتوانند با رایزنی با روسای هیئت‌های استانی موفق عمل کنند.
در ساختار ورزش بیش از ۵۰ فدراسیون ورزشی فعالیت می‌کند که هر کدام از این فدراسیون‌ها بر اساس اساسنامه‌ای که به تایید و تصویب دولت، وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک و بالاخره نهاد بین المللی ان فدراسیون رسیده است به فعالیت می‌پردازند.
بر اساس این اساسنامه رئیس فدراسیون در فرایندی دمکراتیک در مجمع انتخاباتی که با حضور روسای هیئت‌های استانی، نمایندگان برخی سازمان‌ها (وزارت اموزش و پرورش، نیرو‌های نظامی و ...) و نمایندگان ورزشکاران­ و نماینده وزارت ورزش و جوانان بعنوان رئیس مجمع برگزار می‌شود انتخاب و حکمش را از وزارت ورزش و جوانان دریافت می‌کند، رئیس فدراسیون پس از ان با اجازه از مجمع برخی از همکاران خود را انتخاب و منصوب می‌کند که نایب رئیس بانوان یکی از این افراد است.
پیش از انتخابات نامزد‌های کسب پست ریاست فدراسیون که مجاز به حضور در انتخابات هستند فرصت دارند تا برنامه‌های خود را به روسای هیئت‌های استانی ارائه دهند.
موارد فوق چارچوب کلی و قانونی برگزاری انتخابات ریاست فدراسیون‌های ورزشی است، اما مگر نه اینکه افرادی می‌توانند در انتخابات فدراسیون‌ها شرکت کنند که از بدنه همان فدراسیون باشند و با حضور در فدراسیون مورد نظر با چم و خم، فراز و فرود‌های ان فدراسیون اشنا باشند و یا اینکه سابقه درخشانی در بخش مدیریت ورزشی داشته باشند؟
پرسش اینکه به چه میزان از حضور بانوان در انتخابات فدراسیون‌های ورزشی حمایت می‌شود بانوانی که به اصطلاح استخوان خرد شده ان رشته ورزشی هستند و در فراز و فرود‌های ان حضور داشتند.
در چنین فضایی بهتر است از­ معدود بانوانی که سابقه مدیریتی در فدراسیون‌ها دارند و بر اساس لیاقت و ظرفیت‌های ذاتی و علمی خود کرسی‌های بین المللی کسب کرده و جرات یافته اند با تکیه بر تجربیات، داشته‌های فنی و مدیریتی پای در عرصه رقابت برای کسب کرسی ریاست فدراسیون‌های ورزشی بگذارند حمایت کرد چنانکه تاکنون اعتماد به ان‌ها تجربه‌هایی موفق بوده است­.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)