• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۴۲۹۹
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۸
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی
معاون پارلمانی رئیس جمهور

موافقت دولت با استانی شدن انتخابات

دولت با استانی شدن انتخابات موافق است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، معاون پارلمانی رئیس جمهور با حضور در منزل شهید کرامت ایزدپناه با خانواده این شهید جلیل القدر دیدار کرد.
بنا بر این گزارش حسینعلی امیری در دیدار با خانواده شهید ایزدپناه امنیت کنونی کشور را مدیون ازموافقت دولت با استانی شدن انتخابات خودگذشتگی و جانفشانی های شهدا دانست و گفت: سرکشی و دیدار از خانواده های شهدا و ایثارگران امروزه به یک برنامه راهبردی و از رویکردهای اساسی دولت تدبیر و امید و شخص رئیس جمهوری تبدیل شده است.
وی گفت: حامل پیام ارادت رئیس جمهوری به خانواده معزز شهیدان و مردم ولایتمدار، وفادار، سلحشور و قدرشناس استان کهگیلویه وبویراحمد هستم.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه، تاکید رئیس جمهوری بر تکریم و رفع مشکلات جامعه ایثارگران است گفت: مشکلات مطرح شده در این زمینه پیگیری خواهد شد.
وی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه، دولت با استانی شدن انتخابات موافق است، افزود: لایحه جامع انتخابات در هشتم بهمن ماه ۹۷ با یک فوریت تقدیم مجلس گردید و دولت با طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی مقارن شد.
امیری با بیان اینکه در لایحه جامع انتخابات در راستای استانی شدن مصوبه‌ ای نداشتیم، ابراز داشت: بررسی لایحه جامع انتخابات که محصول یک دوره چندین ساله کار کارشناسی است در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار می ‌گیرد.
امیری با اشاره به اینکه از ویژگی‌های این لایحه، شفاف سازی منابع هزینه‌های انتخاباتی، مشخص شدن مرز نظارت و اجراست، گفت: در این خصوص به احزاب توجه خاصی شده و امتیازاتی به بانوان در این لایحه داده شده است.
امیری افزود: وحدت رویه برای انتخابات‌های مختلف در این لایحه در نظر گرفته شد و مدت رسیدگی به صلاحیت نامزدهای انتخاباتی افزایش پیدا کرده است.
وی تصریح کرد: همچنین لایحه مدیریت تعارض منافع در راستای بیانات رئیس جمهوری بوده و در کمیسیون‌های تخصصی دولت در حال بررسی کارشناسی قرار دارند.
حسینعلی امیری در دیدار با آیت الله ملک حسینی نماینده ولی فقیه در استان و نماینده مردم کهگیلویه وبویراحمد در مجلس خبرگران رهبری هم گفت: در یک نبرد تمام عیار اقتصادی قرار داریم و آن چیزی که نظام را از تنگناهای ایجاد شده توسط دشمنان عبور می‌دهد، اعتماد مردم، امید مردم و جلوگیری از ریزش سرمایه‌های اجتماعی است.
وی تصریح کرد: طی ۴۰ سال گذشته در هر جایی که مشکل بوده، همه در کنار همدیگر بودند و اعتماد و اطمینان وجود داشته است.
امیری با بیان اینکه، وزارت خزانه داری آمریکا نقش اتاق جنگ را در تحریم‌ها دارد، عنوان کرد: این حوزه تعداد نیروها را افزایش داده و به دنبال این هستند که مردم ما را ناامید کنند و با اقدامات خصمانه اهداف شوم خود را اجرایی نمایند که به خواست خدا دشمنان ناامید خواهند شد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور ابراز داشت: باید کارها را با تدبیر و عقلانیت انجام دهیم و در این شرایط تقویت سرمایه‌های اجتماعی با ایجاد اعتماد در میان مردم ضروری است و این مهم یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
امیری با اشاره به تهیه لایحه در حوزه شفافیت قانونی و با بیان اینکه، اولین موضوع در قانون نویسی، نیازسنجی واقعی است، عنوان داشت: در حوزه اجرا رئیس جمهور نیز بر شفاف سازی تاکید دارد.
امیری با اشاره به تهیه لایحه‌ ای در حوزه شفافیت، ابراز داشت: تلاش می ‌شود این لایحه به زودی به مجلس فرستاده شود.
امیری با بیان اینکه به دنبال حل ساختاری مشکلات هستیم و تحقق اهداف همکاری مجلس، قوه قضائیه و مردم را طلب می‌ کند، گفت: این مهم بخشی از تحقق اهداف فرهنگ سازی را طلب می ‌کند و باید همکاری مردمی را داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه، آیت الله سیدشرف الدین ملک حسینی یک ظرفیت بزرگ برای کهگیلویه و بویراحمد و استان فارس محسوب می‌شود، عنوان داشت: فقدان آیت الله سید کرامت الله ملک حسینی یک ضایعه بزرگ بود و جبران نمی‌ شود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور بر مرقد مطهر امامزاده شاه قاسم(ع) حضور یافت و پس از زیارت این امامزاده عظیم الشأن با حضور بر سر مزار آیت الله العظمی ملک حسینی با ذکر فاتحه ‌ای یاد این فقیه مجاهد را گرامیداشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)