• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۴۲۹۹
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۸
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی
معاون پارلمانی رئیس جمهور

موافقت دولت با استانی شدن انتخابات

دولت با استانی شدن انتخابات موافق است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، معاون پارلمانی رئیس جمهور با حضور در منزل شهید کرامت ایزدپناه با خانواده این شهید جلیل القدر دیدار کرد.
بنا بر این گزارش حسینعلی امیری در دیدار با خانواده شهید ایزدپناه امنیت کنونی کشور را مدیون ازموافقت دولت با استانی شدن انتخابات خودگذشتگی و جانفشانی های شهدا دانست و گفت: سرکشی و دیدار از خانواده های شهدا و ایثارگران امروزه به یک برنامه راهبردی و از رویکردهای اساسی دولت تدبیر و امید و شخص رئیس جمهوری تبدیل شده است.
وی گفت: حامل پیام ارادت رئیس جمهوری به خانواده معزز شهیدان و مردم ولایتمدار، وفادار، سلحشور و قدرشناس استان کهگیلویه وبویراحمد هستم.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه، تاکید رئیس جمهوری بر تکریم و رفع مشکلات جامعه ایثارگران است گفت: مشکلات مطرح شده در این زمینه پیگیری خواهد شد.
وی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه، دولت با استانی شدن انتخابات موافق است، افزود: لایحه جامع انتخابات در هشتم بهمن ماه ۹۷ با یک فوریت تقدیم مجلس گردید و دولت با طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی مقارن شد.
امیری با بیان اینکه در لایحه جامع انتخابات در راستای استانی شدن مصوبه‌ ای نداشتیم، ابراز داشت: بررسی لایحه جامع انتخابات که محصول یک دوره چندین ساله کار کارشناسی است در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار می ‌گیرد.
امیری با اشاره به اینکه از ویژگی‌های این لایحه، شفاف سازی منابع هزینه‌های انتخاباتی، مشخص شدن مرز نظارت و اجراست، گفت: در این خصوص به احزاب توجه خاصی شده و امتیازاتی به بانوان در این لایحه داده شده است.
امیری افزود: وحدت رویه برای انتخابات‌های مختلف در این لایحه در نظر گرفته شد و مدت رسیدگی به صلاحیت نامزدهای انتخاباتی افزایش پیدا کرده است.
وی تصریح کرد: همچنین لایحه مدیریت تعارض منافع در راستای بیانات رئیس جمهوری بوده و در کمیسیون‌های تخصصی دولت در حال بررسی کارشناسی قرار دارند.
حسینعلی امیری در دیدار با آیت الله ملک حسینی نماینده ولی فقیه در استان و نماینده مردم کهگیلویه وبویراحمد در مجلس خبرگران رهبری هم گفت: در یک نبرد تمام عیار اقتصادی قرار داریم و آن چیزی که نظام را از تنگناهای ایجاد شده توسط دشمنان عبور می‌دهد، اعتماد مردم، امید مردم و جلوگیری از ریزش سرمایه‌های اجتماعی است.
وی تصریح کرد: طی ۴۰ سال گذشته در هر جایی که مشکل بوده، همه در کنار همدیگر بودند و اعتماد و اطمینان وجود داشته است.
امیری با بیان اینکه، وزارت خزانه داری آمریکا نقش اتاق جنگ را در تحریم‌ها دارد، عنوان کرد: این حوزه تعداد نیروها را افزایش داده و به دنبال این هستند که مردم ما را ناامید کنند و با اقدامات خصمانه اهداف شوم خود را اجرایی نمایند که به خواست خدا دشمنان ناامید خواهند شد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور ابراز داشت: باید کارها را با تدبیر و عقلانیت انجام دهیم و در این شرایط تقویت سرمایه‌های اجتماعی با ایجاد اعتماد در میان مردم ضروری است و این مهم یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
امیری با اشاره به تهیه لایحه در حوزه شفافیت قانونی و با بیان اینکه، اولین موضوع در قانون نویسی، نیازسنجی واقعی است، عنوان داشت: در حوزه اجرا رئیس جمهور نیز بر شفاف سازی تاکید دارد.
امیری با اشاره به تهیه لایحه‌ ای در حوزه شفافیت، ابراز داشت: تلاش می ‌شود این لایحه به زودی به مجلس فرستاده شود.
امیری با بیان اینکه به دنبال حل ساختاری مشکلات هستیم و تحقق اهداف همکاری مجلس، قوه قضائیه و مردم را طلب می‌ کند، گفت: این مهم بخشی از تحقق اهداف فرهنگ سازی را طلب می ‌کند و باید همکاری مردمی را داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه، آیت الله سیدشرف الدین ملک حسینی یک ظرفیت بزرگ برای کهگیلویه و بویراحمد و استان فارس محسوب می‌شود، عنوان داشت: فقدان آیت الله سید کرامت الله ملک حسینی یک ضایعه بزرگ بود و جبران نمی‌ شود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور بر مرقد مطهر امامزاده شاه قاسم(ع) حضور یافت و پس از زیارت این امامزاده عظیم الشأن با حضور بر سر مزار آیت الله العظمی ملک حسینی با ذکر فاتحه ‌ای یاد این فقیه مجاهد را گرامیداشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام زائران به مسجد مقدس جمکران
هرگونه تشدید تنش در خلیج فارس می‌تواند به یک بحران جهانی منجر شود
موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛ قابی از جاودانگی
کشف ۲ هزار و ۲۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شهرستان ششتمد
فراخوان سومین رویداد ملی «مدارس آینده» منتشر شد
ویتنام و اتحادیه اروپا در آستانه اعلام مشارکت راهبردی جامع
نگاهی به برنامه‌های تلویزیون در خبر‌های رسانه
ایجاد شهرک قطعات خودرویی و حمایت از واحدهای تولیدی با تسهیلات بانکی در دستور کار قرار دارد
معرفی نامزد‌های بخش مستند جشنواره فیلم عمار
وقتی سلطه طلبی آمریکا دامنگیر اروپا می‌شود
ماجرای شهادت پویا اکبرزاده
برگزاری سیزدهمین جشنواره فرهنگی ـ هنری نظام سلامت کشور در اردبیل
تاکید بر همت مضاعف برای جلب اعتماد مردم
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۹ بهمن ۱۴۰۴
تشکیل ۲۶ هیئت اجرایی انتخابات استان بوشهر
جاده‌های ۲۰ استان زیر چتر بارندگی
آغاز بارش باران و برف از فردا در خراسان جنوبی
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی وارد لرستان شد
آغاز عملیات نورپردازی ارگ تاریخی شهر بلقیس اسفراین 
شرکت هزار و ۸۰۰ کودک و نوجوان خراسان شمالی در مهراوه ملی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
انعقاد تفاهم نامه همکاری هلال احمر و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)