پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			رئیس ستاد راهیان نور سپاه عاشورا گفت : امسال بیش از 35 هزار نفر از استان راهی مناطق عملیاتی جنوب و شمال غرب کشور شده اند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سرهنگ گل محمدزاده امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه عملیات اعزام زئران به مناطق عملیاتی شمال غرب کشور از آذربایجان شرقی از 12 مهر شروع شده و در دی ماه خاتمه یافته است، افزود: در این مدت 9 هزار و 200 نفر دانش آموز و شش هزار و 340 نفر از اقشار مختلف به مناطق عملیاتی شمال غرب کشور اعزام شدند.
وی زمان آغاز اعزام کاروانهای راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور را هم 15 بهمن اعلام کرد و گفت: تا کنون در بخش کاروان های دانش آموزی تعداد پنج هزار نفر دانش آموز در قالب 26 کاروان به این مناطق اعزام شده اند .
گل محمدزاده با بیان اینکه در بخش کاروان های دانشجوئی استان آذربایجان شرقی بزرگترین کاروان کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: قرار است تعداد 40 کاروان به استعداد چهار هزار و 280 نفر از دانشجویان دانشگاه های مختلف استان تا 27 اسفند ماه از مناطق عملیاتی جنوب بازدید کنند.
وی با اشاره به اینکه اعزام کاروان های اقشار نیز از 29 اسفند جاری شروع شده است و تا نهم فروردین ماه سال جدید ادامه خواهد داشت، افزود: پیش بینی می شود در این حوزه نیز افزون بر 10 هزار نفر از آذربایجان شرقی به مناطق عملیاتی اعزام شوند.
رئیس ستاد راهیان نور استان با تاکید بر اینکه جوانان و نوجوانان باید ابعاد مختلف جنگ تحمیلی را درک کنند ، افزود : هدف اصلی راهیان نور انتقال فرهنگ بنیادین انقلاب اسلامی و فرهنگ عاشورایی به نسل جوان جامعه است .