• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۴۸۳۰
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در سال ۹۷؛

ارائه ۳۱.۵ میلیون خدمت به مردم در کلانتری‌ها

جانشین فرمانده نیروی انتظامی:درسال ۹۷ نیروی انتظامی حدود۳۱.۵ میلیون خدمت به مردم در کلانتری‌ها ارائه داده است

ارائه ۳۱.۵ میلیون خدمت به مردم در کلانتری‌هابه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار ایوب سلیمانی در نشست خبری افزود: مردم در ۱۱ ماهه امسال ۲۹.۵ میلیون تماس با مراکز ۱۱۰ داشتند که بیش از ۱۷ میلیون آن به اعزام گروه مأموران نیروی انتظامی منجر شده است.

وی گفت: ۱.۵ میلیون تماس نیز با مراکز ۱۹۷ گرفته شد که در این بین مطالب، شکایات و درخواست‌های خود را با پلیس در میان گذاشتند.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی افزود: در سال ۹۷ بیش از یک میلیون جرم ثبت شده که ۹۱ درصد آن‌ها سرقت بوده است.

وی گفت: البته حدود ۶۰ درصد سرقت ها، موارد جزئی بوده است.

امسال بیش از ۴۳۳ هزار نفر به مراکز مشاوره نیروی انتظامی مراجعه کرده اند که حدود ۷۰ درصد این مراجعات منجر به صلح و سازش شده است

سردار سلیمانی افزود: امسال بیش از ۴۳۳ هزار نفر به مراکز مشاوره ما مراجعه کرده اند که حدود ۷۰ درصد این مراجعات منجر به صلح و سازش شده است.

وی گفت: در حوزه اعزام مشمولان نیز امسال ۳۰۰ هزار نفر اعزام به سربازی کردیم و برای ۵۶۰ هزار نفر کارت پایان خدمت یا معافیت صادر شده است.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی افزود: در ۱۱ ماه گذشته یک میلیون و ۱۳۹ هزار مورد بدرقه از محل زندان تا دادگاه داشتیم و بیش از ۵ میلیون اوراق قضایی را به مردم ابلاغ کردیم.

سردار سلیمانی گفت: همچنین بیش از ۸۵۰ هزار حکم قضایی را نیز نیروی انتظامی اجرا کرده است.

وی افزود: در ۱۱ ماه امسال بیش از ۸۰ میلیون تخلف خودرو تثبت شده که ۶ میلیون تخلف حادثه ساز بوده است.

سردار سلیمانی در ادامه به چهارشنبه آخر سال اشاره کرد و گفت: نیروی انتظامی همه مقدمات لازم را برای صیانت از سلامت و جان مردم و نیز برقراری امنیت، آرامش و انضباط اجتماعی فراهم کرده است.

پلیس مخالفتی با ابراز شادمانی و برگزاری مراسم در چهارشنبه آخر سال ندارد، ولی مخالف هرگونه تهدید سلامت مردم و بر هم زدن نظم اجتماعی است

جانشین فرمانده نیروی انتظامی افزود: پلیس مخالفتی با ابراز شادمانی و برگزاری مراسم را ندارد، ولی مخالف هرگونه تهدید سلامت مردم و بر هم زدن نظم اجتماعی است.

سردار سلیمانی همچنین در خصوص سفر‌های نوروزی گفت: امسال ۵۰۰ هزار نیرو قرار است از سازمان‌های مختلف برای خدمت به مردم در طول تعطیلات نوروزی بسیج شوند و در این زمینه پلیس با راه اندازی قرارگاه نوروزی با تمام قوا آماده ارائه خدمت به مسافران است.

پلیس پاسخگو هستیم

سردار سلیمانی با اشاره به موضوع برخورد با مفاسد و جرایم اقتصادی افزود: بسیاری از افرادی که دستگیر شدند و پای میز محاکمه آمده‌اند، پلیس دستگیر کرده است که متهم سکه ثامن از آن‌هاست.

وی گفت: بنابر اعلام رسمی دولت، اگر اقدامات پلیس در حوزه مبارزه با جرائم اقتصادی به خصوص بازار سکه و ارز نبود، دولت موفق نمی‌شد بازار ارز را کنترل کند.

باور بیش از ۷۵ درصد مردم به اسلام، انقلاب و شاکله‌های نظام جمهوری اسلامی

سردار سلیمانی افزود: از سال گذشته، رئیس جمهور آمریکا، براندازی رژیم ایران را در دستور کار خود قرار داد، در همین راستا ۳۵۰ نفر از عوامل ضد انقلاب و دشمنان کشور را بر سرکار آورد، برنامه‌ریزی کردند و پایگاه‌هایشان را در منطقه فعال و گروهک‌های ضد انقلاب را بسیج کردند و با توزیع منابع قصد براندازی جمهوری اسلامی ایران را داشتند.

وی گفت: با اقداماتی که انجام دادند، امیدوار بودند که کار را یکسره کنند، اما با بی‌توجهی مردم در دی سال گذشته روبرو شدند، زیرا بیش از ۷۵ درصد مردم ما به اسلام و انقلاب و شاکله‌های نظام جمهوری اسلامی باور دارند و آماده دفاع همه جانبه از نظام و انقلاب هستند.

مردم پای کشور و نظام ایستاده‌اند

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه مردم ما، مردم براندازی نیستند، افزود: البته مشکلات و مطالبات عمده‌ای دارند، مردم اعتراضی هم اگر دارند به عدم پاسخگویی، بعضی تبعیض‌ها، بی‌کفایتی‌ها و ... است، ولی پای کشور و نظام ایستاده‌اند.

وی گفت: در دی سال گذشته، ۸۴ شهر را درگیر کردند، اما بررسی کردیم و دیدیم که مردم وقتی فهمیدند دشمن پشت این وقایع است، تعداد اندکی وارد صحنه شدند.

سردار سلیمانی درباره مهم‌ترین چالش‌های امنیتی پلیس افزود: امسال بخشی از توان و ظرفیت ما برای مقابله آشکار و پنهان با دشمن در حوزه براندازی بود، البته دشمن حالا فهمیده که ظرفیتی برای براندازی ندارد و در حالی که مستاصل است برای ایجاد مشکلات امنیتی در کشور از طریق ترور و انفجار برنامه ریزی کرده و در تلاش است که در استان‌های مرزی و اگر توانست در مرکز کشور دست به چنین اقداماتی بزند، البته در کشور به ضدانقلاب برای اقدامات خرابکارانه احتمالی اجازه نخواهیم داد، همین الان نیز تحرکات وجود دارد که عمدتا در نطفه ناکام می‌ماند و وقتی اتفاقی نیفتاده است، اطلاع رسانی نیز نمی‌شود.

جانشین فرمانده ناجا گفت: دشمنان خودشان گفته‌اند که اگر بخواهند براندازی کنند فقط در سال ۹۸ فرصت دارند و به همین دلیل ممکن است در سال ۹۸ دشمن فشار‌های مضاعفی بیاورد.

وی افزود: آن‌ها امیدوارند که با توجه به مشکلات معیشتی مردم بتوانند روی موج اعتراضات اجتماعی و اقتصادی مردم سوار شوند.

جانشین فرمانده ناجا گفت: درباره مشکلاتی چون بیکاری، کمبود مواد اولیه در کارخانه‌ها، تعطیلی کارخانه‌ها و کاهش قدرت خرید مردم همه باید تلاش کنند تا مشکل حل شود و اگر تلاش نکنیم در جا‌هایی ممکن است به التهاب و تشنج نقطه‌ای منجر شود، البته دشمن نیز در چنین نقاطی حاضر خواهد بود.

استقرار پلیس در ۱۵۷ گمرک رسمی کشور

وی در ادامه با بیان اینکه کاهش آمار سرقت که به دلیل برخی مشکلات در جامعه شاهد افزایش آن بودیم، دغدغه جدی ماست، افزود: عمده سرقت‌ها، سرقت از منزل، خودرو و کیف‌قاپی است که البته ۷۳ درصد کل سرقت‌های کشور در ۱۰ استان رخ می‌دهد که تهران در رتبه نخست است و پس از آن نیز استان‌هایی چون غرب استان‌ تهران، البرز، اصفهان، خراسان رضوی، کرمان، فارس و خوزستان است، همچنین ۷۲ درصد از سرقت‌های رخ داده در این ۱۰ استان نیز در مراکز این استان‌ها رخ می‌دهد.

سردار سلیمانی با بیان اینکه بر مالخران نیز نظارت و اشراف داشته و با بسیاری از آنان برخورد کرده‌ایم، تاکید کرد: در کل کشور ۲۰۰ هزار نفر داریم که حداقل یک پرونده سرقت در کلانتری‌ها دارند و تعداد سارقان حرفه‌ای نیز بسیار کمتر است.

برخورد با قاچاق از اولویت‌های پلیس است و البته با توجه به اختلاف قیمت ارز در حال حاضر قاچاق از بیرون به داخل کاهش پیدا کرده و اولویت ما برخورد با قاچاق از داخل به بیرون است

جانشین فرمانده ناجا درباره قاچاق نیز گفت: برخورد با قاچاق جزو اولویت‌های پلیس است و البته با توجه به اختلاف قیمت ارز در حال حاضر قاچاق از بیرون به داخل کاهش پیدا کرده و اولویت ما برخورد با قاچاق از داخل به بیرون است.

وی با بیان اینکه در مبارزه با قاچاق، ارتش و سپاه نیز به ما کمک خواهند کرد، افزود: خوشبختانه پلیس به زودی برابر هماهنگی‌های انجام شده در ۱۵۷ گمرک رسمی کشور مستقر خواهد شد، البته آغاز استقرار ما از گمرک‌های بزرگ خواهد بود.

جمع‌آوری معتادان متجاهر تا قبل از سال نو

جانشین فرمانده ناجا در ادامه به آمار معتادان متجاهر اشاره کرد و گفت: در کل کشور ۶۴ هزار معتاد متجاهر وجود دارد و ما امسال بیش از ۱۷۳ هزار معتاد متجاهر را جمع آوری کرده‌ایم که این نشان می‌دهد برخی از این معتادان چندبار در سال جمع آوری شده و دوباره به سطح خیابان‌ها و معابر بازگشته‌اند.

بنای نیروی انتظامی این است که تا قبل از سال جدید معتادان متجاهر را در تهران جمع‌آوری کنیم

به گفته سردار سلیمانی، اخیرا در تهران نیز بیش از ۱۰ هزار معتاد متجاهر جمع آوری شد که در مراکز بازپروری نگهداری می‌شوند.

وی با اشاره به ایجاد ۱۵ هزار ظرفیت در تهران برای معتادان متجاهر افزود: این بار معتادان جمع آوری شده تا پایان سال آینده از اردوگاه بیرون نخواهند آمد؛ بنای ما این است که تا قبل از سال جدید معتادان متجاهر را در تهران جمع‌آوری کنیم و طی یکی دو ماه آینده این کار را در کل کشور انجام دهیم.

درباره شکایت از فرهاد مجیدی به جمع‌بندی نرسیدیم

سردار سلیمانی درباره تصمیم ناجا برای شکایت از فرهاد مجیدی، گفت: علاقه‌مند به شکایت از کسی نیستیم، درباره این فردی هم که پرسیده شد ما تا امروز به این جمع‌بندی نرسیدیم که شکایتی کنیم، ضمن اینکه دوست هم نداریم این موضوع ادامه پیدا کند؛ این آقا تماس گرفت و عذرخواهی کردو گفت که حاضر است در جمع دوستان حاضر شود و جبران کند لذا ما این موضوع را متوقف کردیم.

جانشین فرمانده ناجا با تاکید بر اینکه اگر کسی به پلیس تعرض و بر کارش هم اصرار کند ما حداکثر حساسیت را خواهیم داشت و کوتاه هم نمی‌آییم، افزود: متاسفانه با پدیده‌ای مواجه هستیم که پلیس‌های ما نگران هستند که نکند از آن‌ها فیلمی تهیه و پخش شود. پلیس نمی‌داند که اعمال قانون کند و به وظیفه‌اش عمل کند یا مراقب دوربین‌های مخفی باشد، این رفتار سبب می‌شود که محیط برای کار پلیس ناامن شود، ما می‌گوییم از تخلف مامور ما فیلم و صوت بگیرید، اما آن را به ما بدهید.

سلیمانی درباره اینکه پلیس بر چه مبنایی قصد داشت تا از کسانی که از مأموران پلیس فیلمبرداری کنند، شکایت کند، گفت: این مسئله از دو بعد قابل بررسی است؛ اول اینکه طبق حقوق شهروندی کسی حق ندارد از دیگر شهروندان فیلمبرداری و بدون اطلاع و اجازه‌اش آن را منتشر کند، از طرف دیگر باید دید هدف فردی که فیلمی را منتشر می‌کند چیست؟ اگر هدف تحقیر پلیس و از بین بردن اقتدار آن باشد آنجا نیز طبیعتاً برخورد می‌شود، از طرفی دیگر نباید فراموش کرد ما خودمان سامانه ۱۹۷ را برای نظارت بر رفتار پلیس ایجاد کرده‌ایم.

در حال حاضر در حال پیگیری هستیم که هفت نفر از مرزبانان ربوده شده در شرق کشور که دو نفرشان نیز از نیروی انتظامی هستند، آزاد شوند

وی درباره آخرین وضعیت مرزبانان ربوده شده در شرق کشور نیز افزود: در حال حاضر در حال پیگیری هستیم که هفت نفر از این مرزبانان که دو نفرشان نیز از نیروی انتظامی هستند، آزاد شوند.

جانشین فرمانده ناجا شمار شهدای نیروی انتظامی از ابتدای امسال تا پایان هفته گذشته را ۵۱ نفر اعلام کرد و گفت: آمار‌های ما نشان می‌دهد که در این زمینه ۱۶ درصد کاهش داشته‌ایم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت سایت دیوار و کلاهبرداری‌های صورت گرفته در این فضا نیز افزود: به شهروندان هشدار می‌دهیم که مراقب باشند مخصوصاً در زمینه خرید و فروش خودرو حتماً قبل از پرداخت وجه، خودرو را به مراکز شماره گذاری برده و از اصالت آن با خبر شوند و پس از آن مبلغ را بپردازند.

جانشین فرمانده ناجا درباره آمار کشفیات مواد مخدر از سوی نیروی انتظامی نیز گفت: آخرین آمار‌های ما حاکی از آن است که ۶۶۶ تن انواع مواد مخدر در این مدت کشف شده است، عمده کشفیات ما در چهار استان شرقی و استان‌های مرزی بوده است، همچنین با توجه به انسداد خوبی که در مرز‌های پاکستان صورت گرفته عده‌ای به دنبال قاچاق مواد مخدر از طریق دریا هستند که در این زمینه نیز اقدامات خوبی انجام گرفته و از ظرفیت‌های سپاه و ارتش نیز استفاده کرده‌ایم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره استفاده از امکانات و تجهیزات روز پلیس افزود: درپی نصب ردیاب روی تمامی شناور‌ها هستیم و این موضوع را دنبال می‌کنیم، دوربین‌های البسه روی لباس مأموران نیز نصب خواهد شد و ما این مسئله را در سال آینده نیز پیگیری خواهیم کرد، ضمن اینکه با وزارت کشور، وزارت راه و دیگر نهاد‌ها وارد عمل شدیم تا از ظرفیت‌های دوربین‌های جاده‌ها و دوربین‌های سطح شهر نیز برای کنترل و کاهش تخلفات اقدام کنیم.

جانشین فرمانده ناجا گفت: همچنین به منظور استفاده از دانش روز و کشف علمی جرایم امسال بودجه پلیس آگاهی را دو برابر کرده‌ایم، از دیگر سامانه‌ها نیز استفاده می‌کنیم به عنوان مثال سامانه «سپهتن» سبب شده تا تخلفات اتوبوس‌ها ۹۰ درصد کاهش پیدا کند که ما درپی این هستیم که این سامانه روی ۵۰۰ هزار وسیله سنگین ناوگان حمل و نقل عمومی نصب شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارسال ۵۲۰ اثر به دبیرخانه همایش ملی شعر مادر در کاشان
پایش مرکز معاینه فنی فریمان
لیگ دسته یک هندبال قرعه کشی شد
شنای سپاه بر سکوی نخست
یادواره شهدای دانش آموز در هامون
نمایشگاه آثار هنری و صنایع دستی توان‌خواهان در قزوین
تکریم همسران و مادران شهدا در دانشگاه قم
استرداد وجوه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته در سبزوار
رشد ۳۰ درصدی تولید و صادرات شیلات
پیش بینی افزایش ارزش صادرات آبزیان در ماه‌های آینده
تأکید دولت بر لزوم استاندارد‌سازی سوخت خودرو‌ها در کشور
برگزاری پویش به نام مادرم؛ آیینه‌ی زهرا (س) در استان زنجان
برگزاری کنفرانس تفکر سیستمی در مشهد
زندگی در سایه همت
افتتاح ساختمان جدید فدراسیون دوچرخه‌سواری با حضور وزیر ورزش
آغاز عملیات زیرسازی و ترمیم جاده ایزدخواست به حنا
توقیف خودروی حامل برنج قاچاق در بخش رضویه مشهد
کشاورزان لرستانی برای اراضی خود سند رسمی بگیرند
برگزاری همایش اقتدار بسیجیان در جغتای
اجرای بیش از ۵۵ طرح سرمایه گذاری در حوزه گردشگری آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
سقف کیفری مهریه مشخص شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)