• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۵۹۷۳
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۲
بین الملل » تحلیلی

سیاست تولید اوپک تغییری نخواهد کرد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان سعودی، روز یکشنبه اعلام کرد سیاست های تولید نفت سازمان کشورهای صادر کننده نفت(اوپک) تغییری نخواهد کرد.
وی افزود چین و آمریکا در سال دو هزار و نوزده همچنان بیشترین تقاضا را برای نفت در جهان خواهند داشت.
به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه خبری فرانسوی ب اف ام تی وی، وزیر انرژی عربستان سعودی روز گذشته قبل از برگزاری نشست مهم وین،پایتخت اتریش، که قرار است در روزهای هفدهم و هیجدهم امسال انجام گیرد شرایط حاکم بر بازار نفت را تشریح کرد.
وی افزود بدون هیچ شکی امسال نیز آمریکا و چین بیشترین تقاضا را برای نفت خواهند داشت. اما برای تغییر سیاست های نفتی اوپک هنوز خیلی زود است.
آژانس بین المللی انرژی در گزارشی که ماه گذشته منتشر شد ارقام پیش بینی شده در خصوص تقاضا برای نفت در سطح جهان در سال دو هزار و نوزده را نسبت به پیش بینی ماه ژانویه تغییر نداد و اعلام کرد تقاضا برای نفت در سطح جهان در سال دو هزار و نوزده همچنان به میزان یک میلیون و 400 هزار بشکه در روز خواهد بود.
خالد الفالح افزود تقاضا برای نفت در چین هر ماه رکود می زند. به طوری که پیش بینی می شود تقاضای برای نفت در چین در سال دو هزار و نوزده از رقم 11 میلیون بشکه در روز نیز فراتر رود. وی درباره تولید نفت در کشورش نیز گفت تولید نفت در عربستان سعودی در این ماه به هشت میلیون و 800 هزار بشکه در روز رسید.
وزیر انرژی عربستان سعودی افزود بعید به نظر می رسد که سازمان کشورهای صادر کننده نفت(اوپک) در نشستی که در ماه آوریل برگزار خواهد کرد در سیاست های نفتی خود تغییری ایجاد کند. ما تا ماه آوریل اوضاع اقتصادی و مالی حاکم بر بازار را بررسی خواهیم کرد تا ببینم آیا اختلال پیش بینی نشده ای در جایی از جهان روی داده است یا خیر و آنگاه بر اساس آن ما خود را با وضع به وجود آمده در بازار تطبیق خواهیم داد.
سازمان کشورهای صادر کننده نفت و شرکایش از اول ژانویه امسال تولید نفت خود را به منظور جلوگیری از افزایش عرضه نفت و در نتیجه کاهش قیمت نفت در بازار جهانی کاهش داده اند. این گروه به موجب توافقنامه ای قبول کرده اند که از میزان تولید نفت خود تا ده ماه آینده به میزان یک میلیون و دویست هزار بشکه بکاهند.
برخی منابع خبری به تازگی اعلام کردند که سیاست تولید نفت اوپک در ماه ژوئن تایید خواهد شد و سناریوی در پیش گرفته شده در خصوص محدود سازی تولید و صادرات نفت به منظور جلوگیری از کاهش بیشتر قیمت نفت در بازار جهانی فعلا ادامه خواهد داشت. همین منابع خبری تصریح می کنند سیاست های نفتی اوپک و شرکایش به گستره تحریم های اعمال شده آمریکا علیه ایران و ونزوئلا نیز بستگی خواهد داشت.
به موجب توافقنامه محدود سازی تولید و صادرات نفت به منظور تثبیت قیمت هادر بازار جهانی در ماه دسامبر سال دو هزار و هجده، اوپک باید از میزان تولید خود هشتصد هزار بشکه بکاهد و شرکای غیرعضو نیز باید 400 هزار بشکه از میزان تولید خود بکاهند. البته ایران ، لیبی و ونزوئلا از کاهش تولید معاف شده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نتایج نمایندگان ایران در مسابقات بین‌المللی اسکی آلپاین
نگاهی به فیلم‌های شبکه‌های سیما؛ جمعه ۱۴ آذر
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق آرادان
اطلاعیه روابط‌عمومی صداوسیما درباره حواشی پخش آگهی دمنوش‌های گیاهی
چه جمعه‌ها که یک به یک غروب شد، نیامدی
تولید سوکت پای مصنوعی با فناوری چاپ سه‌بعدی
رویداد جهادی زنان، سلامت خانواده و تعالی جامعه در بوشهر آغاز شد
مشکل کم آبی در روستای گل سعید چالدران
برگزاری دهمین کاروان ترویج بهره‌وری کشاورزی در اسکو
رزمایش سهند ۲۰۲۵ ماهیت امنیتی دارد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهاردهم آذر ۱۴۰۴)
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
پایان موفق رزمایش سهند ۲۰۲۵ در همه سناریو‌ها
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
عناب، بی نصیب از سرمایه گذاری
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
۱۴۰۰ پرواز در ونزوئلا زیر سایه تحریم‌های واشنگتن  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)