• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۶۹۹۳
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۵
کرمانشاه » اجتماعی
در ۱۱ ماهه سال جاری؛

دستگیری ۸ هزار سارق و مالخر در استان کرمانشاه

رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه با اشاره به انهدام ۱۰۰ باند سرقت طی ۱۱ ماه سپری شده از سال جاری، گفت: در این رابطه ۸ هزار سارق و مالخر دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، سرهنگ محمدرضا امیری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای انهدام باند‌های سرقت دستگیری ۸ هزار سارق و مالخر در استان کرمانشاهو دستگیری افراد سارق و مالخر بالغ بر ۶۰ طرح عملیاتی اجرا و نتیجه آن رشد ۳۰ درصدی کشفیات سرقت بوده است.
وی با بیان اینکه نیمی از سرقت‌ها در حوزه خودرو، قطعات و محتویات آن است، خاطرنشان کرد: با انجام اقدامات پیشگیرانه و کنترل و مراقبت‌های لازم در حوزه سرقت‌های خشن و مسلحانه طی ۱۱ ماه سپری شده از سال ۱۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته ایم.
رئیس پلیس آگاهی استان همچنین با اشاره به شناسایی ۲۰ باند قاچاق در استان و دستگیری ۲ هزار قاچاقچی، ارزش کالا‌های قاچاق کشف شده را ۶۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: یک هزار و ۵۰۰ دستگاه خودروی حامل کالای قاچاق نیز توقیف و روانه پارکینگ شدند.
سرهنگ امیری با اشاره به شناسایی ۱۲ باند جعل و کلاهبرداری و دستگیری ۵۵۰ نفر در این ارتباط، ارزش ریالی کلاهبرداری‌های کشف شده را ۱۳۸ میلیارد ریال عنوان کرد.
وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن، ۱۸۰ پرونده به ارزش یک هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال در حوزه جرایم اقتصادی نظیر زمین خواری، ربا، اختلاس و ... نیز مورد رسیدگی قرار گرفته است.
سرهنگ امیری همچنین از شناسایی ۶۰ انبار محل احتکار کالا که عمدتا به لوازم خانگی و مواد غذایی اختصاص داشت خبر داد و گفت: در این رابطه ۶۴ نفر دستگیر شدند.
کاهش ۲۵ درصدی وقوع قتل
رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش، به کاهش ۲۵ درصدی وقوع قتل در استان اشاره کرد و اظهار داشت: ۹۸ درصد از قتل‌های صورت گرفته توسط همکاران ما کشف شده است.
سرهنگ امیری گفت: طی ۱۱ ماه سپری شده از سال جاری نیز شاهد کاهش ۳۳ درصدی جرایم خشم نظیر آدم ربایی و گروگانگیری نسبت به مدت مشابه سال قبل بوده ایم.
وی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد از جرایم استان توسط مجرمان سابقه دار انجام می‌شود، از کنترل نامحسوس زندانیان سابقه دار در روز‌های پایانی سال و ایام نوروز خبر داد.
رئیس پلیس آگاهی کرمانشاه گفت: یکی دیگر از اقدامات در دست اجرا برای پیشگیری از وقوع سرقت، افزایش گشت‌های آشکار و پنهان در بازار و اماکن تجاری است.
مردم شماره سریال اموال با ارزش خود را ثبت کنند
سرهنگ امیری در ادامه ضمن اینکه از مردم خواست تا شماره سریال اموال با ارزش خود را ثبت و یادداشت کنند، به راه اندازی سامانه "نما" در پلیس آگاهی کشور اشاره کرد و گفت: در این سامانه مشخصات اموال سرقتی کشف شده درج و در صورتی که فردی اموالش به سرقت برود می‌تواند از این طریق برای رسیدن به اموال مسروقه اش اقدام کند.
این مقام انتظامی در ادامه توصیه‌هایی نیز به شهروندان داشت و گفت: تجهیز منزل به دوربین مداربسته و آژیرخطر، همراه نداشتن وجه نقد به مقدار زیاد و عدم پارک خودرو در نقاط خلوت و تاریک از جمله نکاتی است که شهروندان باید مدنظر داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گازرسانی به ۶۷ واحد صنعتی و تولیدی گیلان همزمان با دهه فجر ۱۴۰۴
هوای بارانی تهران
لذت لبخند در بلده
افزایش ۸ درصدی شمار مشترکان خوش‌مصرف‌ آب در تهران
تجدید میثاق کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با آرمان‌های امام خمینی (ره)
اعزام نخستین گروه راهیان نور دانشجویان مازندران 
بازنگری در شیوه انتقال ارزش‌ها به نسل جدید، امری ضروری است
المپیاد ورزشی مدارس سما
بزرگداشت استاد برجسته مصری
جام پنجم به پیکان بندر دیر رسید
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
اعزام کاروان راهیان نور ملکان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
راه اندازی نخستین مرکز جامع حمایت از اوتیسم در لرستان
عرضه ۲۰ درصد سهام بورس بین الملل از طریق پذیره‌نویسی به مردم
انتشار کتاب «ایرانیوم» در ارومیه
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد
ستاد بررسی حوادث دی به دستور رئیس‌جمهور تشکیل شد
ایران، قهرمان کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۰ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)