• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۷۴۹۸
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۵
بین الملل » آمریکا
ياوه گويي هاي جديد وزير خارجه آمريکا؛

درصورت امکان صادرات نفت ایران را به صفر می رسانیم!

مايک پمپئو از صنایع نفتی جهان خواست به منظور تامین منافع سیاست خارجی آمریکا با دولت ترامپ همکاری کنند

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا روز سه شنبه از صنایع نفتی جهان خواست به منظور تامین منافع سیاست خارجی آمریکا با دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور به ویژه در آسیا و اروپا همکاری و آنچه را که وی «بازیگران بد» در عرصه جهانی توصیف کرد، مجازات کنند.
­به گزارش خبرگزاری رویترز، پمپئو که در هیوستون و در جمع مدیران ارشد بزرگترین شرکت های انرژی جهان و برخی از وزیران نفت سخن می گفت اعلام کرد: فناوری نوین استخراج نفت شِیل آمریکا و فراوانی گاز طبیعی موجب تقویت آمریکا برای پیشبرد سیاست خارجی می شود.
پمپئو گفت: واشنگتن از همه ابزارهای اقتصادی در دسترس خود برای کمک به مدیریت بحران در ونزوئلا استفاده می کند.
واشنگتن همچنین با اعمال تحریم های نفتی علیه ایران در سال گذشته موجب کاهش شدید حجم نفت صادراتی این کشور در طول چند ماه گذشته شد.
پمپئو مدعی شد ما همچنان در عزم خود مبنی بر به صفر رساندن صادرات نفت خام ایران در سریع ترین زمان و به محض اینکه شرایط بازار اجازه دهد راسخ و متعهد هستیم.
ضروری است آستین ها را بالا بزنیم و با تسهیل سرمایه گذاری، شرکا را به خرید نفت از ما ترغیب و بازیگران بد را مجازات کنیم.
وزیر امور خارجه آمریکا افزود: رونق صادرات نفت و گاز آمریکا این امکان را به آمریکا داده است تا تقاضای انرژی را که زمانی توسط رقبای ژئوپولیتیک آن برطرف می شد، تامین کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مخالفت آمریکا خط لوله نور داستریم
پمپئو با اشاره به توسعه خط لوله گاز طبیعی از روسیه به اروپای مرکزی گفت: ما به همان اندازه که نمی خواهیم خودمان به عرضه نفت ونزوئلا وابسته باشیم، نمی خواهیم متحدان اروپایی ما نیز از طریق پروژه خط لوله گاز نورداستریم 2 به گاز روسیه وابسته شوند.
سخنرانی پمپئو در دومین روز کنفرانس سالانه سِراویک CERAWeek بیان می شد که هر ساله از سوی شرکت اطلاع رسانی آی اچ اس مارکیتس IHS Markit's برگزار می شود. مدیران ارشد شرکتهای نفت و گاز آمریکا به همراه شخصیت های سرشناس در بخش انرژی و مقامات سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) به منظور مذاکره در خصوص راه های توسعه انرژی در جهان، در این کنفرانس شرکت می کنند.
این سخنرانی درست در همان روزی انجام شد که پمپئو حدود یکساعت با مدیران ارشد نفتی دیدار و تلاش کرد شرکت های انرژی را ترغیب کند به پیشبرد تلاش های دولت آمریکا در تقویت صادرات به آسیا و حمایت از سیاست انزوای ایران کمک کنند.
اظهارات وی بر تشدید تلاش های ترامپ در جلب حمایت از دستور کار رئیس جمهور آمریکا برای «استیلای انرژی» از طریق پیشبرد اهداف دیپلماتیک با توسعه صادرات نفت و گاز این کشور دلالت دارد.
پمپئو تصریح کرد آمریکا امید دارد تا طی چند ماه آینده در زمینه ایجاد ائتلاف امنیتی خاورمیانه به پیشرفت های چشمگیری دست پیدا کند.

انتقاد از چین
پمپئو همچنین در این سخنرانی از تلاش های چین برای کارشکنی در توسعه انرژی در منطقه دریای جنوب چین با توسل به ابزار ارعاب و زور و تهدید انتقاد کرد و گفت: اقدامات چین مانع از آن شده است که کشورهای جنوب شرق آسیا از دسترسی به بیش از 2/5 تریلیون دلار از ذخایر انرژی تجدیدپذیر در منطقه محروم بمانند.
وزیر امور خارجه آمریکا همچنین تهاجم روسیه را به اوکراین، تلاشی در جهت دسترسی به ذخایر نفت و گاز این کشور توصیف کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ساخت دامداری هفت هزار رأسی دورود نیازمند حمایت مسئولان
جلوه‌هایی از راهپیمایی ۱۳ آبان در مهاباد
پیام وزیر امور خارجه در پی وقوع زلزله در افغانستان
مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم خراسان شمالی
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه تل‌آویو حاضر شد
اعزام پینگ پنگ بازان مرد و زن ایران به بازی‌های کشور‌های اسلامی
اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در نمایشگاه سیدنی
بابلیان با طلایی‌ها ادامه می‌دهد
پیروزی پرسپولیس حاجی خوش مهاباد مقابل نماینده ارومیه
سرلشکر صفوی: ایران با تکیه بر مقاومت قدرت منطقه‌ای شده است
تاکید معتمدین سیستان و بلوچستان بر وحدت پایدار
همکاری میان پژوهشگاه ابن‌سینا و مرکز تحصیلات تکمیلی پزشکی تاجیکستان
افزایش شمار شهدای غزه به ۶۸ هزار و ۸۷۲ نفر
برافراشته در مسیر اقتدار؛ پرچم ایران در دل مردم
صدرنشینی بافقی‌ها با شکست استقلال
راهیان نور بهترین راه مقابله با تهدیدات نرم دشمن
قهرمانی ری آباد میامی در مسابقات منطقه‌ای فوتسال
نوجوانان قمی نسل تازه‌ای از مقاومت
افزایش میزان موالید در مناطق کم‌ برخوردار کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)