• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۹۱۳۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۶:۱۴
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
حمله تروریستی به نمازگزاران؛

شهادت ۴۹ نمازگزار در حمله به دو مسجد در نیوزیلند

در جریان حملات تروریستی به دو مسجد در کرایست‌چرچ نیوزلند 49 نفر به شهادت رسیدند

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، نخست وزیر نیوزیلند از کشته شدن 49 نفر در حملات به مساجد این کشور خبر داد و گفت: "حمله تروریستی" در کرایست چرچ " کاملا برنامه ریزی شده" بود. مقامات نیوزیلند سطح هشدار امنیتی در این کشور را به بالاترین سطح افزایش دادند.

 

مسلمانان در نیوزیلند دیگر احساس امنیت نمی کنند
مسلمانان ساکن شهر کرایس چرچ (Christchurch) در نیوزیلند ضمن محکوم کردن اقدام تروریستی و تیراندازی در مساجد این شهر درباره آینده خود و فرزندان شان در این کشور به شدت احساس ناامنی می کنند. یکی از ساکنان کرایس چرچ که دوستان و اعضای خانواده اش در حملات تروریستی کشته شدند به خبرگزاری رویترز گفت: «همه آنانی که جان باخته اند از اعضای خانواده و دوستانی بودند که ما بیش از 19 سال می شناختیم و با آنها زندگی می کردیم. نمی توان تصور کرد چنین رویدادی در نیوزیلند اتفاق بیافتد؛ خیلی دردناک است که این رویداد برای گروه کوچکی اتفاق افتاده است که این همه مهربان بودند و یکدیگر را دوست داشتند. اکنون تصورش را بکنید فردی بیاید و همچون حیوان (وحشی) به ما آسیب بزند؛ چرا باید چنین رفتاری با ما داشته باشند. ما چه کار اشتباهی انجام داده ایم؛ چه ضرر و زیانی برای شما داشته ایم. چیزی که مرا خیلی می ترساند این است که در میان همین مردمی که با ما خوش رفتاری و از ما حمایت می کنند و از بودن در کنار همدیگر لذت می برند چنین افرادی وجود داشته باشند؛ واقعا از آینده خودمان هراس دارم؛ وحشت زده شده ام؛ نمی دانم آیا می توانم با پوشیدن روسری و قدم زدن در خیابان احساس امنیت و ایمنی داشته باشم یا خیر؛ پیشتر چنین احساسی نداشتم.»

 

شیعیان پاکستان با برپایی تظاهرات, حملات تروریستی در نیوزیلند را محکوم کردند

به گزارش شبکه تلویزیونی ای پی تی ان, تظاهرکنندگان در شهر کراچی پاکستان شعار «تروریسم بس است» سر دادند؛ آنها همچنین با حمل پلاکارد, کشتار مسلمانان در مساجد شهر کرایست چرچ نیوزیلند را محکوم کردند.
یکی از معترضان به نام «عاصف رضا» گفت: سوال ما این است: اکنون چه کسی تروریست است؟ آیا آنها مسلمان هستند یا مسیحی؟ ما می دانیم و می گوییم تروریسم هیچ ارتباطی به دین ندارد. بنابراین در پاکستان, همه حادثه تروریستی نیوزیلند را محکوم می کنند.
نخست وزیر پاکستان نیز پیش از این حملات (تروریستی) در نیوزیلند را محکوم و علت آن را گسترش اسلام هراسی دانسته بود. عمران خان روز جمعه با ارسال پیامی در توئیتر نوشت:«تروریسم, دین و مذهب نمی شناسد. »
مقامات پاکستان می گویند هیچ یک از افراد کشته شده در حمله به مساجد نیوزیلند, پاکستانی نیستند.

 

شماری از شهدای حادثه تروریستی فلسطینی هستند

دولت فلسطین اعلام کرد تعدادی از اتباعش در حمله تروریستی نیوزیلند شهید شدند.

 

در حمله تروریستی نیوزیلند، یک اردنی شهید شد و پنج تن دیگر زخمی شدند
 وزارت خارجه اردن  شهادت یک شهروند اردنی و زخمی شدن 5 تن دیگر را در حمله تروریستی به دو مسجد در نیوزیلند که به قربانی شدن (شهادت) 49 تن منجر شد، تایید کرد.
وزارت خارجه اردن با انتشار بیانیه ای، تاکید کرد «اطلاعات اولیه حاکی از آن است که شماری از شهروندان اردنی، در بین زخمی های حمله تروریستی نیوزیلند هستند.»
این وزارتخانه افزود «سفارت اردن در استرالیا و نیوزیلند برای اطمینان خاطر از اوضاع زخمی ها و نیازهایشان، با طرف های ذیربط در تماس است و به تحقیقات درباره این حمله ادامه می دهد.»
لحظاتی بعد از بیانیه اول، وزارت خارجه اردن با انتشار بیانیه ای دیگر، اعلام کرد «شهادت یک شهروند اردنی و زخمی شدن پنج تن دیگر در حمله تروریستی نیوزیلند تایید شد.»
 
پوتین حمله تروریستی مرگبار در نیوزیلند را محکوم کرد

سرویس خبری کرملین اعلام کرد ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در پیامی به جاسیندا آردرن نخست وزیر نیوزیلند, درباره حادثه تروریستی شهر کرایست‌ چرچ, که در آن نمازگزاران در دو مسجد هدف حمله قرار گرفتند, ابراز همدردی کرد.
به گزارش خبرگزاری تاس از مسکو, در این پیام آمده است: «حمله به غیرنظامیانی که برای خواندن نماز جمع شده بودند بسیار وحشیانه و عجیب بود.» پوتین در ادامه افزود من انتظار دارم همه کسانی که در این جنایت دخیل بوده اند به اشد مجازات برسند. مردم روسیه ضمن آرزوی بهبودی برای زخمی های این حادثه, با افرادی که عزیزان خود را در این حادثه از دست داده اند ابراز همدردی می کنند.

واکنش کشورهای اسلامی به جنایت تروریستی در نیوزیلند
چند کشور اسلامی به تیراندازی چهار مهاجم تروریست به سوی نمازگزاران در دو مسجد نیوزیلند واکنش نشان دادند.
رتنو مرسودی ، وزیر خارجه اندونزی به طور جدی حادثه تیراندازی در نیوزیلند را محکوم کرد .سفیر اندونزی در نیوزیلند هم گفت : تلاش برای تعیین هویت کشته شدگان احتمالی اتباع این کشور در کرایست چرچ ادامه دارد . در این شهر از نیوزیلند 331 اندونزیایی زندگی می کنند که 134 نفر از آنها دانشجو و دانش آموز هستند.
اما در مالزی انور ابراهیم رهبر بزرگترین حزب ائتلافی حاکم این کشور اعلام کرد در این تراژدی سیاه یک مالزیایی مجروح شده است .
همچنین در ترکیه رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری آن کشور در حالی که این حمله را اقدامی فاشیستی و نژادپرستانه خواند آن را محکوم کرد.

بازداشت چهار مظنون در نیوزیلند 

بر اساس این گزارش، پلیس اعلام کرد چهار نفر از جمله سه مرد و یک زن در ارتباط با این دو حمله دستگیر شده اند.

ارتش نیوزیلند از منفجر کردن بسته های مشکوک در اوکلند در اقدامی پیشگیرانه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شین هوا از کرایست چرچ، خبرها حاکی از آن است دست کم دو مرد مسلح در دو مسجد مختلف در شهر کرایست چرچ شروع به تیراندازی کردند، شاهدان نیز از کشته شدن تعدادی زیادی از مردم خبر دادند.
رسانه‌های محلی نیوزیلند اعلام کردند دست کم 49 نفر در تیر اندازی‌ها کشته شده اند . گفته می‌شود تیر اندازی‌ها در شش مکان مختلف روی داده است.

بر اساس گزارش ها، یک مرد مسلح در داخل مسجد النور در مرکز شهر کرایست چرچ، در زمان نماز عصر به سمت نمازگزاران تیر اندازی کرد و گفته می‌شود هنگام این تیراندازی تیم کریکت بنگلادش قصد ورود به مسجد را داشتند اما اعضای این تیم موفق به فرار شدند.
رسانه‌های محلی همچنین از تیراندازی در دومین مسجد در حومه کرایست چرچ گزارش دادند.

مسجد لینوود مسجد دومی بود که در کرایست چرچ هدف حمله قرار گرفت. پلیس اعلام کرد مظنون این حادثه در بازداشت به سر می برد اما ممکن است افراد دیگری وجود داشته باشند که همچنان آزادند. پلیس به مردم هشدار داده است از مساجد در سراسر نیوزیلند دور شوند.
مایک بوش کمیسر پلیس نیوزیلند در سخنانی گفت: "ما در حال انتقال منابع و نیروها به همه مناطق هستیم و نیروهای امور اضطراری را هم روانه محل هاکرده ایم تا اطمینان حاصل کنیم مردم بتوانند در امنیت خود را به خانه هایشان برسانند."

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه روز جمعه حمله تروریستی به مساجد در نیوزیلند را «به شدت» محکوم کرد.

شبکه تلویزیونی ای پی تی ان گزارش داد تصاویری از عامل تیراندازی در مسجدی در کرایست چرچ نیوزیلند منتشر شده است.
بر اساس این گزارش, تصاویر قرار داده شده در اینترنت صورت مهاجم ادعایی در تیراندازی مهلک در یک مسجد در کرایست چرچ را در روز جمعه نشان می دهد. تصاویر تهیه شده از داخل خودرویی که این عامل در آن رانندگی می کرد نشان دهنده چندین سلاح خودکار است که در این حمله از آنها استفاده شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

نخست وزیر استرالیا اعلام کرد فرد مهاجم در حمله به مسجد در کرایست چرچ یک تبعه استرالیاست.

فیلمبرداری عامل جنایت از تیراندازی داخل مسجد 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


به دنبال آن پلیس مسلح در مکان‌ تیراندازی ها مستقر شد. آن‌ها از ساکنان محلی درخواست کردند در خانه‌های خود بمانند. مدارس مناطق تیراندازی نیز بسته شده اند.
پلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد با توانایی کامل وضعیت را تحت کنترل دارد اما همچنان خطر در محیط وجود دارد.
پلیس نیوزیلند همچنین از دستگیری یک نفر در اینباره خبر داد.

دستگیری یکی از عاملان حمله 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

گفته می‌شود احتمال افزایش تلفات وجود دارد.

شبکه تلویزیونی الجزیره نيز انگلیسی گزارش داد تیراندازی به روی مردم در دو مسجد در کرایست چرچ در نیوزیلند سبب کشته شدن چندین نفر شده است.
یک شاهد در ارتباط با اتفاقاتی که در داخل مسجد رخ داد، گفت: "ما در یک طرف مسجد بودیم، زیرا مسجد دو قسمت است. او (تیرانداز ) به اتاق‌های مختلف رفت و شروع به تیراندازی کرد. در بخش مخصوص بانوان رفت و به سوی آن‌ها تیراندازی کرد. من فقط شنیدم که یک خانم کشته شده است و امیدوارم این خبر درست نباشد. "
یک شاهد دیگر نیز گفت: "تیراندازی خیلی ناگهانی آغاز شد. این تیراندازی در اتاق اصلی آغاز شد، زیرا عامل تیراندازی وارد این اتاق شده بود. من در اتاق کناری بودم و به همین دلیل ندیدم چه کسی در حال تیراندازی بود. اما من دیدم که برخی از افراد از طریق اتاقی که من در آن بودم، در حال فرار به سمت بیرون بودند. من همچنین افرادی را دیدم که بدنشان خون آلود بود. برخی از آن‌ها هم می‌لنگیدند. من تلاش کردم از اتاق خارج شوم و به سوی ماشینم بروم. من پشت ماشین بودم و سپس صدای چندین تیراندازی را شنیدم. تیراندازی حدود شش دقیقه یا بیشتر ادامه داشت. می‌توانستم صدای جیغ و فریاد و گریه را بشنوم. "

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
به نوشته استریت تایمز، بیم آن می‌رود در تیراندازی‌هایی که روز جمعه دست کم در دو مسجد در مرکز این شهر روی داد، افراد زیادی کشته شده باشند.
استریت تایمز در گزارشی در پایگاه اینترنتی خود نوشت: این تیراندازی‌ها که جاسیندا آردرن، نخست وزیر نیوزیلند، آن‌ها را ”اقدام خشونت آمیز بی سابقه“ توصیف کرد، موجب تشدید تدابیر امنیتی و محدود شدن رفت و آمد در بخش عمده کرایست چرچ، دومین شهر بزرگ نیوزیلند شده است.
پلیس با اعلام اینکه افراد زیادی در تیراندازی در دو مسجد کشته شده اند، به نمازگزاران هشدار داد به هیچ یک از مساجد نروند. نخست وزیر نیز در نشستی خبری گفت: نمی‌تواند جزئیات دقیقی درباره این تیراندازی ها، از جمله تعداد کشته‌ها ارائه کند، اما وی تایید که یک مظنون در بازداشت پلیس است، و پلیس مشغول تحقیق در این باره است که آیا افراد بیشتری در این تیراندازی‌ها دست دارند.
آردرن گفت: ”این یکی از تیره‌ترین روز‌ها در نیوزیلند است. روشن است اتفاقی که افتاده است، یک اقدام خشونت آمیز غیرمعمول و بی سابقه است. “ شاهدان به رسانه‌های گفتند که مردی که لباس نظامی داشت و یک اسلحه حمل می‌کرد شروع به تیراندازی به مردم در مسجد النور کرد. رسانه‌ها همچنین به نقل از شاهدان، صحنه خونریزی و کشتار در این مسجد را توصیف کرد. بر اساس گزارش ها، یک مرد مسلح دیگر نیز نزدیک مسجد لینوود دیده شده است. همچنین گزارش‌هایی درباره بروز یک تیراندازی دیگر در مقابل بیمارستان کرایست چرچ منتشر شده است. به نوشته گاردین، پلیس نیوزیلند از بمب گذاری در خیابان استریکلند، واقع در حدود سه کیلومتری مسجد النور خبر داد. بنا بر اعلام پلیس، این بمب در یک خودرو جاسازی شده بود. پلیس همچنین گفت: در تعقیب یک فرد تیرانداز در مرکز شهر است. مایک بوش، کمیسر پلیس گفت: ”با توجه به وجود یک تیرانداز فعال، اوضاع در شهر وخیم است.
“ وی گفت: تا جایی که می‌دانیم تیراندازی در دو مسجد تلفات داشته است. مایک بوش افزود: ”پلیس تلاش می‌کند با توان کامل اوضاع را مدیریت کند، اما امکان خطر بسیار بالاست.
“ به گزارش پایگاه اینترنتی استاف نیوز، مردی که نام خود را فاش نکرد گفت: مشغول نماز خواندن در مسجد النور بود که صدای تیراندازی را شنید. وی گفت: توانست از مسجد فرار کند، اما پس از خروج جسد همسرش را روی زمین مقابل مسجد دید.
به گزارش استاف نیوز، یک مرد دیگر هم گفت: شاهد تیراندازی به سوی کودکان بود. او گفت: ده‌ها نفر هدف گلوله مردی قرار گرفتند که لباس نظامی پوشیده بود. او دست کم دو خشاب را خالی کرد. این شاهد گفت: ”اطرافم پر از جسد بود. “
یک شاهد دیگر به گاردین گفت: بعد از آنکه مردی که لباس مشکی پوشیده بود وارد مسجد النور شد، صدای تیراندازی شنید و مردم از ترس شروع به فرار کردند. مردی دیگری که هنگام تیراندازی در مسجد بود گفت: مسجد مملو از نمازگزارانی بود که برای اقامه نماز ظهر آمده بودند. وی گفت: گمان می‌کند افراد زیادی کشته شده اند. گزارشگر ESPN Cricinfo گفت: اعضای تیم کریکت بنگلادش که قرار است شنبه در کرایست چرچ یک بازی آزمایشی داشته باشند، از مسجد النور فرار کردند. تمیم اقبال خان، از اعضای تیم کریکت بنگلادش در توئیتی نوشت: همه اعضا از تیراندازی جان سالم به در بردند.
رابرت ودرهد، از ساکنان اوکفورد کلوز به نقل از افرادی که از تیراندازی جان سالم به در برده بودند به نیوزیلند هرالد گفت: آن‌ها می‌گفتند مهاجم، یک مرد سفیدپوست ۳۰ یا ۴۰ ساله بود که یونیفرم پوشیده بود.
جانین ریچموند، از مسئولان مرکز دندانپزشکی لینوود گفت: حدود ساعت ۱:۴۵ دقیقه روز جمعه به وقت محلی، صدای ۲۰ شلیک گلوله را از مسجد لینوود شنید. وی گفت: اندکی بعد از تیراندازی، نیرو‌های امنیتی با سگ وارد کلینیک - که در ۵۰ متری مسجد است- شدند و آنجا را جستجو کردند. وی گفت: ”نیرو‌های امنیتی به ما گفتند از کلینیک خارج نشویم، چون بیرون امن نیست. ما نمی‌توانیم از ساختمان خارج شویم. به ما گفته اند در یک اتاق بمانیم و از پنجره‌ها فاصله بگیریم. “
گزارش‌ها درباره وقوع تیراندازی در حالی منتشر شد که معترضان جوان برای درخواست اقدام در خصوص تغییرات آب و هوایی، در کرایستچرچ و شهر‌های سراسر جهان تجمع کرده بودند. بنا بر اعلام استاف نیوز، پلیس، میدان کاتدرال را از وجود هزاران کودکی که در این تجمع اعتراض آمیز شرکت کرده بودند، پاکسازی کرد. ۵۰، ۶۰ کودک به ساختمان شورای شهر کرایستچرچ متنقل شدند و همچنان در آنجا هستند. همچنین دسترسی به ساختمان مسدود شده است. شورای شهر یک خط مستقیم تلفن را برای والدینی که به دنبال فرزندان خود می‌گردند اعلام کرده است. شورای شهر از والدین خواست تا زمانی که پلیس اعلام نکرده است تردد در مرکز شهر امن است، برای بردن کودکان خود به شورای شهر مراجعه نکنند.
به گزارش گاردین، بیمارستان کرایست چرچ که در دو کیلومتری مسجد است، نیز مسدود شده است. سخنگوی بیمارستان گفت: بعضی از زخمی‌ها در بخش اورژانس تحت درمان هستند. وی گفت: ”در حال حاضر ما چیزی درباره جزئیات اوضاع نمی‌دانیم. کل ساختمان بیمارستان و محوطه آن مسدود شده است. هیچ از کارکنان، بیماران و ملاقات کنندگا ن جرات خارج شدن از بیمارستان را نداریم. “
زاید بلیست، رئیس انجمن مسلمانان مارلبورو گفت: اتحادیه انجمن‌های اسلامی نیوزیلند حدود ساعت ۲:۰۰ بعدازظهر به وقت محلی پیامکی مبنی بر این برای وی ارسال کرد که در زمان اقامه نماز جمعه در کرایست چرچ دست کم ۵۰ گلوله شلیک شد. به گفته یکی از شاهدان تیراندازی در مسجد النور، اقامه نماز ساعت ۱:۳۰ دقیقه آغاز شد و آن فرد مسلح ده دقیقه بعد، زمانی که نمازگزاران در حال سجده بودند، وارد شد. پلیس در تلاش است خیابان دینز و پارک هیگلی را تخلیه کند. شمار زیادی از اعضای پلیس نیز در بیمارستان کرایست چرچ هستند. حدود ۲۰ پلیس مسلح هم مشغول تخلیه اماکن عمومی، از جمله بازار ایستگیت در لینوود هستند.
لیان دالزیل، شهردار کرایست چرچ گفت: از این تیراندازی به شدت یکه خورد. وی گفت: ”هرگز فکر نمی‌کردم اتفاقی مانند این در کرایست چرچ رخ دهد. هرگز فکر نمی‌کردم چنین چیزی در نیوزیلند رخ دهد. از سراسر کشور و جهان پیام‌هایی دریافت کرده ام و می‌دانم که همه شوکه شده اند. “ وی گفت: همه ساختمان ها، از جمله شورای شهر، کتابخانه عمومی و گالری هنری شهر بسته شده اند. وی از مردم خواست به توصیه پلیس عمل کنند و از نزدیک شدن به مرکز شهر اجتناب کنند، و اگر در مرکز شهر هستند در ساختمانی بمانند که امن است.
ایمی آدامز، نماینده کرایست چرچ در پارلمان نیوزیلند در توئیتی نوشت از شنیدن خبر تیراندازی در مسجد شهر شوکه شده است. وی گفت: هرگز هیچ توجیهی برای چنین نفرت و عداوتی وجود ندارد. کرایستچرج با حدود ۳۸۸ هزار نفر جمعیت، بزرگترین شهر در ساوت آیلند نیوزیلند است. بر اساس سرشمار‌ی سال ۲۰۱۳، مسلمانان حدود یک درصد جمعیت نیوزیلند را تشکیل می‌دهند.
آردرن، نخست وزیر نیوزیلند گفت: عاملان این تیراندازی‌ها هیچ جایی در نیوزیلند ندارند. وی قربانیان این حملات را که بعضی از آن‌ها احتمالاً مهاجر یا حتی پناهندگان نیوزیلند بوده اند، را بخشی از جامعه این کشور دانست و گفت: ما و آن‌ها یکی هستیم.
وی گفت: افرادی که در این مسجد بودند، باید این حق را داشتند که آزادی مذهبی داشته باشند، اما اوضاع برای آن‌ها امن نبود و جانشان به خطر افتاد. وی گفت: اقداماتی مانند این , ”در نیوزیلند هیچ جایی ندارد. “

در پی حمله روز جمعه به مساجدی در نیوزیلند، پلیس این کشور از پیدا شدن چند بمب دست ساز خبر داد.
پلیس نیوزیلند از دستگیری چهار نفر در ارتباط با تیراندازی‌ها در این کشور خبر داد.
نمایندگی دیپلماتیک مالزی در نیوزیلند اعلام کرد در تیراندازی به مسجد در کرایست چرچ یک تبعه مالزی زخمی شد و اکنون تحت درمان قرار دارد.

وزیر امور خارجه اندونزی حمله به مسجد در نیوزیلند را به شدت محکوم کرد.
جاسیندا آردرن نخست وزیر نیوزیلند تیراندازی‌ها در مساجد در کرایست‌چرچ را بی سابقه خواند و گفت: «تعداد زیادی از کسانی که مستقیما تحت تأثیر این تیراندازی قرار گرفتند احتمالا مهاجران هستند، حتی ممکن است پناهجو باشند.»
جاسیندا آردرن نخست وزیر نیوزیلند این احتمال را که تیراندازی‌ها در کرایست‌چرچ چند عامل داشته باشد، منتفی ندانست.
پلیس نیوزیلند اعلام کرد تیراندازی در دو نقطه از کرایست چرچ صورت گرفته است.
در پی تیراندازی در مسجدی در کرایست‌چرچ نیوزیلند، پلیس از مسلمانان خواست از رفتن به مساجد در هر کجای نیوزیلند خودداری کنند.

شبکه خبری راشا تودی نيز اعلام کرد تعداد کشته های حمله به مسجد کریست چرچ نیوزلند به نه نفر رسید.
این شبکه از حمله دوم به یکی دیگر از مساجد این شهر نیز خبر داد. در این حادثه شاهدان از کشف بمبی در این مسجد خبر داده اند .
به گفته مقامات نیوزیلند، بین 40 تا 50 نفر در این حملات زخمی شده اند.

خبرگزاري رويترز نيز گزارش داد: پلیس نیوزلند در پی دستگیری عامل تیراندازی در مسجدی در مرکز شهر کرایست چرچ است.
در پی تیراندازی روز جمعه در شهر کرایست چرچ ده ها نفر زخمی و کشته شدند.
یک شاهد عینی به رسانه ها گفت مردی که لباس هایی به سبک نظامی پوشیده بود و یک اسلحه اتوماتیک با خود حمل می کرد شروع به تیراندازی به سمت حاضران در این مسجد کرد.
مایک بوش کمیسیونر پلیس نیوزلند گفت: «شاهد یک وضعیت جدی و در حال تغییر در کرایست چرچ و یک عامل تیراندازی هستیم. پلیس با تمام ظرفیت خود برای مدیریت وضعیت وارد عمل شده است اما سطح خطر همچنان بسیار بالا است.»
یکی از اعضای تیم کریکت بنگلادش گفت تیم کریکت این کشور در زمان حادثه تیراندازی در مراسم نماز جمعه شهر کرایست چرچ راهی مسجد النور بود اما به هیچ یک از آنها آسیبی نرسید.
رسانه های محلی گزارش دادند عامل تیراندازی در داخل مسجد که در محله هاگلی پارک این شهر واقع است شروع به تیراندازی کرد.
گزارش هایی از حضور نیروهای مسلح پلیس در مسجدی دیگر در محله لینهود منتشر شده است.
پلیس از ساکنان مرکز شهر کرایست چرچ خواست در خانه های خود بمانند.
تمامی مدارس و ساختمان های شهرداری کرایست چرچ بسته شده اند.
پلیس نیوزلند بلافاصله نگفت که آیا این حادثه در داخل مسجد یا در نزدیکی آن رخ داده است. هنوز آمار تلفات از سوی مقامات به طور رسمی تایید نشده است.
مسلمانان یک درصد جمعیت نیوزلند را تشکیل می دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
فیسبوک، اینستاگرام و واتس آپ زیر نظر مارک زاکربرگ صهیونیست هست، و تمام اپلیکیشن های زیر نظر فیسبوک باید فیلتر شوند.
کاملا مشخص هست فعالیت نرم افزارهای تحت کنترل فیسبوک در ایران غیرقانونی است.
ولی متاسفانه مسئولین شل گرفتن.
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)