پخش زنده
امروز: -
متخصصان و کارکنان شرکت فولاد آلیاژی ایران موفق شدند با افزایش ۸۰درصدی تولید وفروش رکوردهایی را ثبت کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مديرعامل فولاد آلياژي ايران در بازديد آيت الله ناصري نماينده ولي فقيه در استان از فعاليت کارخانجات اين شرکت گفت: توليد امسال اين شرکت از لحاظ مذاب به 450هزار تن مي رسد که اين ميزان توليد به معناي 26هزار تن افزايش نسبت به سال قبل است.
چاي چي افزود: به لحاظ ارقام فروش هم همکاران ما موفق شدند امسال اين ميزان را از مرز 1800ميلیارد تومان بگذرانند که به نسبت سال قبل 80درصد افزايش پيدا کرده است.
وي با اشاره به اينکه امسال اين شرکت توانسته 14رکورد جديد در زمينه هاي مختلف توليد و فروش به ثبت برساند افزود: امسال شش سايز جديد به محدوده ابعادي خود اضافه کرديم و براي اولين بار هم موفق به توليد فولادهاي زنگ نزن به روش توليد 100درصد قراضه زنگ نزن شديم که اين کار سبب شد که وابستگي کشور به هند براي اين نوع فولاد کاهش پيدا کند و بتوانيم روند توليد اين فولاد در کشور را به وجود آوريم تا زمينه خودکفايي هم فراهم شود.
چاي چي گفت: در بحث اشتغال هم الان يک هزار و 500نفر نيروي تحت چارت و 500نفر هم به عنوان نيروهاي پيمانکاري اين شرکت داريم.
نماينده ولي فقيه در استان هم در اين ديدار با مطلوب ارزيابي کردن فعاليت هاي اين شرکت از زحمات دست اندرکاران آن قدرداني کرد.
آيت الله ناصري گفت اينکه توليدات اين شرکت به کشورهاي صاحب نام اروپایی صادر مي شود نشان از کيفيت بالاي آن است وجاي بسي اميدواري است.