• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۸۳۹۰۴
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۹
خراسان رضوی » سیاسی
تولیت آستان قدس رضوی:

سخنان رهبری، چراغ راهی سالانه در برنامه ریزی و حرکت است

تولیت آستان قدس رضوی: سخنان مقام معظم رهبری برای همه امت اسلامی و مردم ایران، چراغ راهی سالانه در برنامه ریزی و حرکت در بخش‌های مختلف است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی ، حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی در سخنرانی پیش از بیانات نوروزی رهبر معظمسخنان رهبری، چراغ راهی سالانه در برنامه ربزی و حرکت است انقلاب در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی با تبریک اعیاد ماه رجب و شروع سال جدید افزود: از سوی همه مردم و علما ، مقدم رهبر معظم انقلاب را به مشهد  گرامی می‌داریم.

وی اعتکاف را از افتخارات نظام مقدس اسلامی خواند و با اشاره به همزمانی این آیین مذهبی با آغاز سال جدید ، ابراز امیدواری کرد دعای معتکفان و بندگان صالح خداوند در تمام مساجد در حق امت مسلمان  مستجاب باشد.

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه بیان کرد: اولین مأموریت ما در آستان قدس رضوی توجه به زائر و زیارت و همه برنامه‌ها در جهت تسهیل امر زیارت است و در این راستا اقداماتی در حوزه فیزیکی حرم رضوی نیز به انجام رسیده است.

رئیسی یادآور شد: طی سه سال گذشته یک میلیون زائر محروم و زیارت اولی به حرم مطهر رضوی مشرف شدند.

وی با بیان اینکه ما زیارت را از مبداء تا مبداء دانسته و بر فراهم شدن تسهیلات لازم در طول سفر تاکید می کنیم ، افزود: توجه ویژه ای نیز به تشرف زائران بی بضاعت شده است و طی سال‌های گذشته یک میلیون زائر زیارت اولی به مشهد مشرف شدند.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: ایجاد زائرسرایی با ظرفیت ۲۰ هزار نفر برای استفاده افراد کم برخوردار مورد توجه قرار گرفت و مقدمات ساخت رضوان انجام شد که امکان گنجایش ۳۰۰ هزار نفر را دارد.

رئیسی تاکید کرد: نذورات در آستان قدس دو برابر شده و ۸۲ رقبه وقفی و ۲۲۷ رقبه دیگر در نوبت ثبت وقف قرار دارد و تلاش ما این است که به سرمایه‌های اجتماعی توجه داشته باشیم.

وی گفت: در حوزه فرهنگی با توجه به امکانات موجود در آستان قدس برای اوقات فراغت زائران ، برنامه ریزی و چهار مرکز ویژه برای معرفت افزایی و شناخت سیره رضوی در مشهد راه اندازی شد.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: در باغ‌های آستان قدس اجازه ندادیم حتی یک درخت نیز قطع شود و فضای مفرحی را برای جوانان و نوجوانان ایجاد و مرکز تربیتی را نیز در تهران دائر کردیم.

رئیسی گفت: مرکز مشاوره آستان قدس رضوی با حضور ده‌ها مشاور برجسته آماده خدمت به جوانان است و در بخش سوغات زائر نیز اقدامات زیادی به انجام رسید.

وی افزود: برگزاری نشست علمی با عنوان گفتگوی بین ادیان و اعتاب مقدس به انجام رسید و مراکز فرهنگی زیادی نیز در این عرصه ورود یافتند و اقدامات تکمیلی در حال انجام است.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اقدامات خوب انجام شده در بخش خدمت رسانی به نیازمندان افزود: گره گشایی از مردم از نعمت‌های خداوند است و بر این اساس دیدگاه ما این است که مشکلات محرومان را از هر طریق ممکن رفع کنیم.

رئیسی تاکید کرد: به لطف خداوند بیش از سه هزار گروه جهادی با کمک آستان قدس رضوی کارهای زیادی را در شهرهای مختلف کشور به انجام رساندند و از دانشجویان و طلاب برای توجه به این مهم قدردانی می‌کنیم.

وی گفت: امروز در خراسان بزرگ ۲۵۰ قنات لایروبی و کشاورزی و دامپروری احیاء شده است تا خانواده‌ها بتوانند روی پای خود بایستند و در بخش درمانی نیز اقدامات خوبی به انجام رسیده است.

تولیت آستان قدس رضوی افزود: بنیاد کرامت آستان قدس رضوی جزو اولین دستگاه‌های خدمت رسان به مردم در حوادث از جمله سیل مازندران و زلزله کرمانشاه است و از این پس نیز خواهد بود.

رئیسی گفت: طرح مشهد بدون گرسنه را آغاز کردیم و تلاش می‌کنیم در مشهد و خراسان رضوی کسی گرسنه سر به بالین نگذارد.

وی افزود: در بخش اقتصادی برای نخستین مرتبه سامانه شفافیت مالی آستان قدس رضوی آغاز به کار کرد و همه مردم می‌توانند از مسائل مالی این آستان آگاه باشند زیرا این اقدام را در جهت سرمایه اجتماعی و اعتمادسازی می‌دانیم.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: ایجاد زمینه خدمت به امام هشتم (ع) در همه شهرها فراهم شد و ۲۰۰ هزار نفر آمادگی خود را برای مشارکت در این بخش اعلام کردند و موجی برای خدمت به محرومان ایجاد شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)