پخش زنده
امروز: -
ماموران انتظامی شهرستان سیب و سوران یک دستگاه وانت حامل 3میلیارد و 500 ریال پارچه قاچاق را شناسایی و توقیف کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان،سردارمحمد قنبری فرمانده انتظامی استان سیستان وبلوچستان ، گفت: صبح روز گذشته تیم گشت پلیس آگاهی سیب و سوران هنگام کنترل خودروهاي عبوري در یکی از محورهای فرعی حاشیه شهر به يک دستگاه خودرو تویوتا مشکوک شدند
سردار قنبری افزود: در بازرسی از این خودرو 3 هزار و 150 متر پارچه قاچاق و فاقد هرگونه مجوز گمرکی به ارزش 3میلیارد و 500 میلیون ریال کشف شد.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: خودرو تویوتا توقیف و فرد متخلف با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.
سردار قنبری از مردم خواست درصورت اطلاع از فعاليت هاي قاچاقچيان، مراتب را از طريق تلفن مرکزفوريت هاي پليسي 110 به پليس اطلاع دهند.