پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک؛ منابع آگاه از مرگ پسر 22 ساله رئیس دستگاه اطلاعاتی انگلیس در حادثه ای در اسکاتلند خبر دادند. اگرچه پلیس تا کنون هیچ علت مشکوکی در این زمینه پیدا نکرده است اما در حال حاضر این مرگ را غیرقابل توضیح عنوان کرده است.
سام 22 ساله، پسر الکس یانگر رئیس دستگاه اطلاعاتی انگلیس در حادثه ای که در 30 مارس در املاک خصوصی استرلینگ در اسکالتند روی داد جان باخت. روزنامه گاردین نوشت: نیروهای امنیتی مرگ او(سام) را در حال حاضر غیر قابل توضیح عنوان کردند.
به علاوه؛ نیروهای امنیتی تاکید کردند: با توجه به داده های اولیه، هیچ علت مشکوکی در این زمینه پیدا نشده است. این در حالی است که تحقیقی با هدف شفافیت دلایل این حادثه آغاز شده است. الکس یانگر از سال 2014 تا کنون رئیس دستگاه اطلاعاتی انگلیس است.