• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۱۸۲۶
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۷
اجتماعی » تعاون و اشتغال
به منظور امداد رسانی به مردم آسیب دیده لرستان

فرود بالگرد‌های ارتش در مناطق صعب و العبور

فرمانده هوانیروز ارتش: همزمان با شرایط و مشکلات پیش آمده در استان لرستان، بالگرد‌ها، مجبور به فرود در مناطق صعب العبور و دره‌ها شدند

فرود بالگرد‌های ارتش در مناطق صعب و العبوربه گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیرسرتیپ یوسف قربانی درباره روند امدادرسانی هوانیروز ارتش در مناطق سیل زده اظهار داشت: اقدامات امداد رسانی هوانیروز ارتش از زمان سیل استان گلستان آغاز شده است و تاکنون نیز ادامه دارد.
وی با بیان اینکه بالگرد‌های هوانیروز ارتش بلافاصله به یاری مردم استان لرستان شتافته اند، ادامه داد: بالگرد‌های هوانیروز با ۵ فروند بالگرد ۲۱۴ و ۲ فروند شینوک عملیات امدادرسانی را آغاز کردند.
امیر سرتیپ قربانی با بیان اینکه در استان خوزستان ۳ فروند بالگرد برای امدادرسانی اعزام کردیم، اضافه کرد: همچنین در استان‌های کرمانشاه ۳ فروند و ۴ فروند دیگر به استان‌های ایلام، چهارمحال و بختیاری و گرگان اعزام کردیم که در مجموع ۲۲ فروند بالگرد در حال انجام دادن ماموریت در مناطق سیل زده هستند.
امیر سرتیپ قربانی تصریح کرد: در مجموع این ماموریت‌ها تاکنون با ۹۰ ساعت پرواز و ۱۸۰ سورتی پرواز، ۴۰۸ نفر جابجا و ۲۴ تن بار و آذوقه را جابجا کردیم. همچنین در روستا‌هایی که در معرض سیل و آبگرفتگی بودند و همچنین جابجایی مصدومین با بالگرد‌های شینوک و ۲۱۴ امداد رسانی انجام شده است.
وی با بیان اینکه بالگرد‌های هوانیروز ارتش یکسره مشغول امدادرسانی در مناطق سیل زده هستند، خاطرنشان کرد: باتوجه به شرایط پیش آمده در استان لرستان مجبور شدیم در مناطق صعب العبور و دره‌ها فرود بیائیم و به امداد رسانی به خانواده‌ها و جابجایی مصدومان بپردازیم.
امیر قربانی با بیان اینکه سیل اخیر در استان لرستان راه‌های ارتباطی را قطع کرده بود، ادامه داد: بالگرد‌های شینوک هوانیروز ارتش به دلیل حفظ جان مردم و امدادرسانی به آن‌ها در مکان‌های خطرناک و حساس فرود آمدند.
وی به حضور امیرسرتیپ حیدری در منطقه اشاره کرد و گفت: فرمانده نیروی زمینی ارتش تمام موارد را رصد کردند و دستورات وی کاملا اجرا شد.
امیر سرتیپ قربانی با اشاره به نیرو‌های عملیاتی هوانیروز ارتش در مناطق سیل زده استان لرستان اظهار کرد: کادر پروازی بالگرد‌های ما را نیرو‌های هوانیروز، تیپ ۶۵ نوهد و تیپ ۳۵ قرارگاه عملیاتی غرب تشکیل می‌دهند و با همه توان به سیل زدگان استان لرستان امدادرسانی می‌کنند.
وی درباره اقدام بارز هوانیروز ارتش در مناطق سیل زده استان لرستان گفت:: صبح امروز بالگرد هوانیروز با حضور در یکی از روستا‌های منطقه کودک ۳۵ روزه‌ای را از مرگ حتمی نجات داد، به طوری که با حضور در یک منطقه صعب العبور و با انتقال وی به فرودگاه خرم آباد و سپس مرکز درمانی جان آن کودک را نجات داد.
امیر سرتیپ قربانی ادامه داد: اقدام بارز دیگر هوانیروز ارتش نشست و برخاست بالگرد‌های هوانیروز در مناطق سخت و خطرناک بود و ما نیز به خاطر مردم و امدادرسانی و کمک به آن‌ها خدمت می‌کنیم.
وی به تعامل با نهاد‌ها در امدادرسانی در مناطق سیل زده استان لرستان اشاره کرد و افزود: هماهنگی خوب پروازی بین نهاد‌های امدادرسان در منطقه وجود دارد و مدیریت خوبی در تقسیم بالگرد‌ها و ماموریت آن‌ها صورت گرفته است که بسیار موثر و منحصر به فرد است و در حال حاضر آرامش نسبی اولیه به مردم لرستان بازگشته است.
فرمانده هوانیروز ارتش در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط مناطق سیل زده استان لرستان و مشکلات منطقه، اقدامات امدادسانی هوانیروز بلافاصله از سر گرفته می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (سی ام آبان ۱۴۰۴)
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
استحمام کوتاه‌تر، صرفه‌جویی ۷ میلیون مترمکعبی آب در زنجان
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن و صنایع معدنی وزارت صمت
هیدج ،شهری با گام های کتانی
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
معاون وزیر صمت: سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور برنامه‌های ایمیدرو است
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
سفر رئیس جمهور به قزوین
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)