• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۳۹۹۹
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۴
کرمانشاه » اجتماعی
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری کرمانشاه

با خیال راحت آب بنوشید

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری کرمانشاه گفت: آب آشامیدنی تمام شهر‌های استان هیچ مشکلی ندارد و مردم با اطمینان می‌توانند این آب را بیاشامند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، علیرضا تخت شاهی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری کرمانشاه گفت: سلامت با خیال راحت آب بنوشیدآب در مناطق سیل زده استان کرمانشاه بررسی شده و هیچگونه آلودگی در آب شرب شهر‌های استان کرمانشاه وجود ندارد.
وی افزود: با اقدام‌هایی که در زمینه سلامت آب شرب شهر‌های استان انجام شده، تاکنون حتی یک مورد آلودگی آب در شبکه توزیع و آبرسانی در مناطق سیل زده نداشتیم.
تخت شاهی در ادامه تصریح کرد: با توجه به بارش‌های اخیر و وقوع سیل‌های بی سابقه و تهدید منابع آب آشامیدنی استان، اقدام‌های مدیریتی و عملیاتی گسترده‌ای در راستای پیشگیری از آلودگی آب شرب در مناطق سیل زده صورت گرفت.
وی با اشاره به اینکه از زمان بروز سیلاب، با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در قالب کشیک در تمام ساعات شبانه روز بازدید‌های میدانی و کنترل سلامت آب آشامیدنی به عمل آمد، افزود: خوشبختانه در نتیجه این مداخلات مستمر و به موقع، تاکنون موردی از آلودگی آب شرب شهر‌ها و بیماری‌های منتقله از آب در سطح استان گزارش نشده است.
به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه، بازدید مکرر از سامانه‌های آبرسانی با ریسک بالا و انجام تست‌های کلرسنجی، کدورت سنجی، آزمایش میکروبی و توزیع مواد گندزدا به منظور پیگیری و رفع به موقع فوریت‌های بهداشتی آب، و شست و شو و رفع گرفتگی شبکه جمع آوری و خطوط انتقال فاضلاب برای جلوگیری از پس زدگی آن به داخل منازل نیز در این ایام از جمله اقدام‌های صورت گرفته در این خصوص بوده است.
تخت شاهی ادامه داد: از آنجایی که در زمان وقوع چنین حوادثی ممکن است با بالا آمدن سطح آب، آلودگی‌های میکروبی و بیماری‌های عفونی ایجاد شود، به منظور پیشگیری از این موضوع اقدام به کلرزنی و چک کردن بار میکروبی و آلودگی آب و انجام آزمایش‌های لازم درمحل، کردیم و سطح کلر آب‌ها مورد سنجش قرار گرفت.
وی تاکید کرد: باوجود کارستیک بودن منابع آبی و بالارفتن کدورت آب در اینگونه مواقع، خوشبختانه با پیش بینی شرایط و اقدام‌های به عمل آمده، طی این مدت حتی یک مورد آلودگی آب شرب هم در مناطق سیل زده نداشتیم و در برخی مناطق هم که کدورت آب بالارفت بلافاصله از ورود آن به شبکه توزیع جلوگیری و تانکر‌های سیار آبرسان اعزام و آب بسته بندی شده و بطری شده توزیع گردید.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه تصریح کرد: همکاران حوزه معاونت بهره برداری و آزمایشگاه شرکت، از ساعات پایانی بارش‌ها که آب وارد شبکه توزیع شهر‌های سیل زده شد، مرتبا به کنترل میکروبی، شیمیایی و فیزیکی آب پرداختند و آزمایش‌های مختلف روی آب شرب این شهر‌ها انجام شده و هیچگونه مشکل و یا آلودگی مشاهده نشده است.
وی با اشاره به اینکه شرکت آب و فاضلاب استان دارای آزمایشگاه پیشرفته و مجهز به بروزترین و پیشرفته‌ترین ابزار آزمایشگاهی است، افزود: همچنین برخی شهر‌های استان مجهز به تجهیزات اندازه گیر آنلاین هستند و در سایر شهر‌ها نیز با تجهیزات آزمایشی قابل جابه جایی و پرتابل، پارامتر‌های اولیه، سنجش شده و مشکلی وجود نداشته است.
تخت شاهی تاکید کرد: در برخی نقاط به علت قطع برق و در نتیجه توقف فعالیت ایستگاه‌های پمپاژ و یا جلوگیری از ورود آب به شبکه توزیع به منظور حفظ سلامت شهروندان، قطعی و یا افت فشار آب داشتیم.
به گفته وی در شهری مانند ریجاب که منبع آب آن بر اثر بارندگی‌های اخیر دارای کدورت می‌باشد، آبرسانی به شهروندان از طریق تانکر‌های سیار آبرسان و توزیع آب بسته بندی و بطری شده صورت می‌گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته کتابشناسی ماه مبارک رمضان
کرمان میزبان جشنواره خوراک و کارگروه گردشگری جاده ابریشم اکو
لیگ قهرمانان آسیا۲؛ شکست سپاهان مقابل الاهلی
ماه رمضان؛ ماه بندگی برای همه نسل‌ها
بسته خبری آپاراتچی
تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان در چهارمحال و بختیاری
اعلام اسامی چند برابر ظرفیت دانشگاه جامع علمی کاربردی
«هنر نقاشی» ستون حیاتی توسعه شناختی کودکان
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
روسیه: حمله مجدد به ایران بازی با آتش است
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ بهمن
روابط اقتصادی ایران و تاجیکستان رو به گسترش است
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
تداوم اجاره همسر در اروپا
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)