• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۴۵۸۳
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سرلشکر باقری در حاشیه دیدار با رئیس ستاد ارتش عراق:

همکاری ایران و عراق در مقابله با تهدیدات هوایی

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، از همکاری نظامی ایران و عراق برای مقابله با تهدیدات هوایی خبر داد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرلشکر محمد باقری در حاشیه دیدار با رئیس ستاد ارتش عراق در جمع خبرنگاران به تشریح موضوعات گفتگو با رئیس ستاد ارتش عراق پرداخت و گفت: ما با ارتش عراق روابط گرمی داریم و در جلسات قبلی از جمله در سفر به دمشق که اجلاس سه جانبه ایران، عراق و سوریه بود بحث‌هایی کرده بودیم؛ رئیس ستاد ارتش عراق به همراه نخست وزیر عراق به ایران آمده اند و ملاقاتی نیز با ایشان در این خصوص داشتیم.

وی افزود: در این جلسه نیز در این خصوص بحث شد و تفاهم کامل وجود دارد که دو کشور علایق و روابط بسیار عمیقی دارند و روابط جمهوری اسلامی ایران با کشور عراق از سایر ارتباطات بین المللی ما کامل متمایز است و دارای تهدیدات و علایق مشترک هستیم. رفت و آمد زوار ایرانی نیز حجم قابل قبول و درخور توجهی دارد و باید نیرو‌های مسلح دو کشور در جهت امنیت بهتر و تمام ابعاد دو کشور همکاری‌ها را توسعه دهند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سردار سرلشکر باقری گفت: درباره موضوعات مختلف مرزی بحث شد بخصوص درمورد اینکه بر اساس تفاهم مقامات عالی دو کشور لایروبی اروند قرار است به سرعت انجام شود؛ مسئله امنیت این کار را نیرو‌های مسلح دو کشور برعهده گرفتند، همچنین دو کشور همکاری‌های مختلفی درباره خلیج فارس و دهانه اروند خواهند داشت تا شاهد امنیت بهتر در خلیج فارس باشیم.

وی افزود: همچنین من درباره ضرورت بازگشایی مرز خسروی برای تردد زوار ایرانی به عتبات و عالیات صحبت کردم که طرف مقابل قول داد به سرعت امنیت استان دیالی و مسیر تردد زوار را تامین کند و این مرز ان شاءالله بازگشایی شود تا زوار ایرانی مشکل امنیتی نداشته باشند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سردار سرلشکر باقری گفت: ​همچنین زوار ایرانی که به زیارت عتبات و عالیات مشرف می‌شوند بتوانند از طریق مرز‌های مشترک عراق و سوریه به زیارت حرم حضرت زینب (س) یا حضرت رقیه (س) مشرف شوند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران افزود: طرف عراقی اعلام آمادگی کامل کرده که در حال آماده سازی جاده‌های مرزی است و امنیت کاملی هم وجود دارد، طرف سوری نیز آمادگی اولیه را اعلام کرده است که باید آن را دنبال کنیم تا زوار ما از طریق زمینی در یک سفر به عراق و سوریه رفت و آمد داشته باشند.

وی گفت: درباره سایر ابعاد همکاری‌های نظامی دو کشور مانند دفاع هوایی پیوسته ایران و عراق نیز بحث شد؛ ممکن است ما از جانب مرز‌های هوایی غربی، تهدیداتی احساس کنیم که قرار شد بخش‌های دفاع هوایی دو کشور با هم از نزدیک کار کنند و به هماهنگی بیشتری در این زمینه برسیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران افزود: همچنین درباره همکاری‌های آموزشی و نظامی در رزمایش‌های مشترک و انتقال تجربیات، ارائه امکانات آموزشی نیروی مسلح (ایران) برای طرف عراقی نیز بحث‌های مفیدی انجام و تفاهم‌های خوبی شد که در سفر رسمی ایشان بعد از ماه مبارک رمضان به ایران، این همکاری‌ها نهایی و عملا آغاز خواهد شد که حتما امنیت و دفاع مطمئن تری را برای هر دو کشور فراهم می‌کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سردار سرلشکر باقری درباره حضور نیرو‌های آمریکایی در عراق نیز گفت: درباره مساله مقابله با تحریم ایران و عدم مشارکت عراق در تحریم‌های آمریکا علیه ایران هم مقامات سیاسی - نظامی اطمینان می‌دهند و تا کنون هم همکاری خوبی با کشور ما داشته‌اند.

وی افزود: در این جلسه درباره حضور نظامی آمریکا در پایگاه‌هایی در عراق نیز بحث شد؛ طرف عراقی اطمینان داد که کنترل‌های بیشتری اعمال خواهند کرد و اطمینان دادند که به هیچ وجه از سوی کشور عراق اعم از زمین، هوا و فضای آن در اختیار هیچ نیرویی برای تهدید ایران قرار نخواهد گرفت و اعلام کردند که نیرو‌های آمریکایی صرفا برای همکاری‌های آموزشی به نیرو‌های عراقی هستند و آن‌ها تحت کنترل ارتش عراق هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ آبان
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)